canım yanıyor

daha önceki konularında birçok kişi seni uyarmıştı. seni sevmiyor olabilir diye.

ama o zaman da demiştim sen olaylara tarafsız objektif bakabiliyor musun? diye. bakamıyorsun.

çok normal aslında insan birine karşı bir şeyler hissedince gözü kör oluyor, mantık devre dışı kalıyor.

onun da seninle aynı hisleri hissetmesini istediğinden inanıyorsun hissettiğine.

senin de onun için vazgeçilmez unutulmaz olduğuna.

olaylara duygularla değil mantıkla yaklaşmak gerçeği gösterir.

üstüne gelmicem nasıl inandın falan diye. aşk acısı çok kötü bir şey. dilerim kısa zamanda unutur güzel bir aşk yaşarsın.:34:

Allah da tüm aşk acısı çekenlere de sabır versin:42:

teşekkür ederim kör olmuşum malesef ki :(

yok illa bi acı çektirecekler bari ayrılıyorsunuz adam gibi istemiyorum sevmedin diyin de bizime unutmamız kolay olsun yok seviyorum yok istiyorum bunlar ne ya seviyorsan istiyorsan bırakmazsın üçü beşi anlamam ben boş ver tatlım seven adam uzakta da olsa sever demek ki sevmemiş üzülme değmez:20:

dediklerini ancak adam olan yapar canım ne yapayım kendimi öldüreck halim yok ya yolu açık olsun

Sana daha dün hizli gitmiyormusun gibi birsey yazmistim askimizi yasiyoruz demistin sadece sen yasiyormussun demekki..
adamda gitmek icin hazirlik yapiyormus karsindakine cok cabuk kapiliyorsun anlasilan boyle olursan uzulen sen olursun hep:25:

bn kndi salaklığıma yanıyorum[/

kişi herkesi kendi gbi görürmüş ya bizimki de o hesap kayıtsız şartsız bağlanıyoruz aslında biz değil onlar salak bizi değil kendilerini kandırmaktan başka bir işe yaramıyor

daha önce böyle bir konu açmıştım derdimi anlatmak için http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/667261-gercekten-beynim-durdu.html nse onu geçeyim. mutluydum onunla seviyordum hatta aşık olmuştum. her fırsatta yanına gidiyordum. bir yerde buluşmamız yetiyordu 5 dakika bile. salı-çarşamba ve perşembe birlikteydik kısada olsa ama dün akşam bir anda bana karşı soğudu iyi geceler hayatım adlı mesajıma attığı mesaj ciddi ciddi konuşmalıyızdı. anlamıştım kötü şeyler olacağını sorduğumda ise işi espiriye vurarak ingilizce olumlu yada değil diye br mesaj attı ısrarlarım sonucu aşağıdaki maddeler şeklinde olan mesaj geldi

1. Benim için değerlisin unutma
2. Bu akşam tesadüfi eski eşim ile karşılaşıp konuştuk
3. Bi müddet daha konuşacağız galiba
4. Ben istanbula taşınıyorum
5. Temelli gidiyorum butun bunlar bi etken zaten goruşemiyoruz ve görüşemeyecegiz de anlaşılan ben yol yakınken uzatmama dusuncesindeyim aynı ekibe hizmet veriyo olmak da en buyuk sorun zaten uzgunum..

kısacası ayrılmak istiyrdu ne diyeblrdm ki gideni zorla tutamazdım ama deli gibi seviyorum canım acıyor. sevgine inanmıyorum gelip geçici diyor. bahaneler üretme bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor. oysa istemiyorum dese herşey daha kolay olacak benim için canım acıyor. gidiyor o ve giderken kalbimide götürüyor. salak gibi inandım kandım biliyorum bir çoğunuz biz demiştik diyeceksiniz ama ben sevilmek istedim sadece...

Defalarca söyledik,ama kötü olan biz olduk hep....:ssz:

Yine de yazacağım,biz uyarmıştık...Divaneydin hoca için,ne ara bu adama bu kadar kapıldın,sevdin,güvendin ? :31::31:

Lütfen kendini dinle biraz.

Sizin yapmanız gereken şey , bu saatten sonra hiç bir şekilde o kişi ile görüşmemek..
Ama kafası karışık bir adamdan bi hayır beklemeyin.

Hayırlısı olsun :34:

Son düzenleme:
bn kndi salaklığıma yanıyorum[/

kişi herkesi kendi gbi görürmüş ya bizimki de o hesap kayıtsız şartsız bağlanıyoruz aslında biz değil onlar salak bizi değil kendilerini kandırmaktan başka bir işe yaramıyor

kendi kendimi üzdüm işte

Adamın eski eşiyle görüşme gibi bir niyeti var , bunu açıkça dile getirmiş..
Sizin ne yapmanız gereken şey , bu saatten sonra hiç bir şekilde o kişi ile görüşmemek..

Bi boşlukta ki sizde teselli bulmuş..
Ama kafası karışık bir adamdan bi hayır beklemeyin..

Hayırlısı olsun :34:

görüşmeyecğim btti gitti cnm merhaba merhaba ble yok ama denge sorunu var adamda dengesiz işte

önceki konularına baktımda zaten 1 aylık bir ilişki bile değilmş neye üzülüyorsun anlamadım,bence eşiyle tekrar denemeyecek sadece sendn ayrılmak istedi yoksa 1 ayda elini kolunu tutup seni öpen adamdan nasıl bir samimiyet bekliyorsun.ayrıca sendede sorun var bence önüne gelene aşık oluyorsun sonra acı çekiyorsun çabucak inanıyorsun,birde bu ekip işinizi anlamadım neye hizmet ediyorsunuz siz cemaate falanmı?

Elif çoğumuz seni kırmamaya çalışarak uyarmıstık cok bağlanma çok hızlı gitme diye.Hiçbirimizi takmadın...Biliyorum duygularına engel olmak zor ama en azından temkinli gidebilirdin...

Sen bence şıpsevdisin.Yani biri sana ilgi gösterince hemen aşk sevgi bağlanma moduna geçiyorsun.Ne diyeyim canım bunlar sana ders olsun.Bir daha aynı şeyleri yapma.Erkeklere cok cabuk aldanıp güveniyorsun.Herkesi kendin gibi görme.Ben sevgilime 8 ay askım diyemedim bırak sarılıp öpmeyi..

Bazı şeyleri hızlı yasamaya calısma zamana bırak sürec ver.Daha ilişkinin başında tanıma evresinde sen 1 2 senelik ilişki yaşamak istiyorsun o evreye götürüyorsun.Böyle yapma kendine yazık bak karsındaki hayatından cıkıp gidiyor kalan üzülen sen oluyorsun..

Dediğim gibiii bundan sonra karşına biri çıkınca gözlerini kapama aşığız çok mutluyuz seviyoruz moduna geçme.Tanımaya çalış her şeyi bir anda tüketme.Bence bu adamdan kurtuldugun iyi oldu.Zararın neresinden dönersen kardır.Karşına kimler cıkacak daha bunun adını bile unutursun..:34:

canım o söylememiş kırılma diye ben söyleyeyim

seni sevmiyor aklı eski eşinde kalmış

eski eşinin onunla görüşmek istemediği sürede boşluğu seninle değerlendirmiş

belki ikinizle aynı anda görüştü eski eşi ile durumu netleşince seni bıraktı

tabi sen stepnede dur diye seni de tamamen kırmıyor

yaptığı çok ayıp asla birdaha görüşme

yeni bir ilişkiye kendini kaptırmadan önce on kere düşün

yaşadıklarından ders al lütfen

korkak olmasın bahanelere sığınmasın cesur olsun ki bende adammış diyip dönüp arkamı gideyim benim demek istediğim bu karı gibi bahanelere sığınmasın adam gibi dürüst olsun

Yapman gereken yine aynı şey farklı bir cümle ille ''ADAM DEĞİLMİŞ'' diyip arkana bakmadan gitmek... evet bu söylediklerinin hepsi bahane çünkü eski eşiyle umduğunu bulamazsa bi açık kapım olsun istiyor...

bana sevmiyorum istemiyorum de diyorum hissetmediğim şeyleri söyleyemem diyor.

böyle diyo çünkü eşiyle işler yolunda gitmezse açık kapı bırakıyo arkasında.

diğer konunda dediğim şuydu,yavaştan git(öpüşme sarılma hızlı olmuştu çünkü) tanımaya çalış her hareketini ölç.işte nedeni sonucun buraya gelme olasılığının yüksek oluşuydu.

yanlış anlama ama konularından anladığım kadarıyla unutma süren çok uzun olmuyo,bunuda atlatırsın...

Bu küçük hikayenin böyle biteceği aşikardı ama daha önceki kendi kendine yaşadığı platonik aşkta kabullenmediği gibi bundada söylenenlere kulak asmadı.Ama yukarıda yorumda dendiği gibi birini unutma süresi, aşk acısı çekme eşiği az konu sahibinin o yüzden unutur çabuk.
Bundan sonrası için en azından söylenenleri dinlersen iyi edersin.Ya kendine eşit birini yada yaşıtın birini bulup birşeyler paylaş.2O yaşındasın ya öğretmenine yada kendinden 10 yaş büyük evlenip ayrılmış birine gönlünü kaptırıyorusun.Hiçbiri senin dengin değil ki..

Konularını az çok bildiğim için ben de senin sevgiye ihtiyacı olan biri olduğunu düşünüyorum elif.
Annenle ilgili bir konu açmıştın, annenin sana karşı senin beklediğin gibi bir ilgisi yok hatırladığım kadarıyla.
Babanla iletişimin nasıl onu bilmiyorum ama sevgi açığını başka insanlarla kapatmaya çalışıyorsun ve bu kişiler yanlış kişiler oluyor.
Bir süre kendini dinlesen, okuluna odaklansan daha iyi olur.
En azından hayal kırıklığı yaşamamış olursun.

canım derdini kendin oluşturuyorsun farkında mısın? kendine göre birini bulsana . kırılma ama erkeklerin saf diyip takmadığı kız tipisin resmen bu yaşa geldin hiç mi olgunlaşmadın bir şeylerin farkına varmadın.

Back
X