Allah ailesine yakınlarına sabır versin...
nur içinde yatsın
Arkadaşlar üst üste 2 arkadaşımı genç yaşlarında kaybettim.Biri üniversitedendi farkadaşım 24 yaşında azla bi konuşmuşluğumuz yoktu ama duyunca öldüğünü çok üzüldük haberlerde görmüşsünüzdür belki istanbulda bağcılarda pompalı tüfekle vurulmuştu.Cenazsine gittik etkilenmiştim baya aradan 2 gün geçmeden daha yakın olduğum liseden kaç yıllık arkadaşım araba sıkıştırması sonucu motor kazasında vefat etti.Şok olduk herhangi bir yerinde hiçbirşey yotu başında kask olmasına rağmen beyin kanaması geçirmiş olduğu yerde hayatını kaybetmiş.Dünde onun cenazesindeydik çok iyi bir arkadaşımdı öyle üzüldümki içim parçalandı sınıfımızdan bölüm olarak üniversiteyi kazanan tek o olmuştu okul 1. siydi zaten okulunu yeni bitirmişti.Onu öyle görmek annesinin kız arkadaşının yakarışları çok acıydı içim yanıyor ölüm kimseye yakıştırılmıyor ama helede böyle genç olunca daha bir zor oluyor. Kendimide koyuyorum yerine ani gelen ölüm ve hesap zamanı ne cevap vericez.Rabbim ailelerine sabırlar versin günahlarını bağşlasın,mekanlarını cennet eylesinnn.Kabirleri pir nur olsun inşAllah.Acımı sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar..
arkadaşlar üst üste 2 arkadaşımı genç yaşlarında kaybettim.biri üniversitedendi arkadaşım 24 yaşında azla bi konuşmuşluğumuz yoktu ama duyunca öldüğünü çok üzüldük haberlerde görmüşsünüzdür belki istanbulda bağcılarda pompalı tüfekle vurulmuştu.cenazsine gittik etkilenmiştim baya aradan 2 gün geçmeden daha yakın olduğum liseden kaç yıllık arkadaşım araba sıkıştırması sonucu motor kazasında 23 yaşında vefat etti.şok olduk herhangi bir yerinde hiçbirşey yotu başında kask olmasına rağmen beyin kanaması geçirmiş olduğu yerde hayatını kaybetmiş.dünde onun cenazesindeydik çok iyi bir arkadaşımdı öyle üzüldümki içim parçalandı sınıfımızdan bölüm olarak üniversiteyi kazanan tek o olmuştu okul 1. Siydi zaten okulunu yeni bitirmişti.onu öyle görmek annesinin kız arkadaşının yakarışları çok acıydı içim yanıyor ölüm kimseye yakıştırılmıyor ama helede böyle genç olunca daha bir zor oluyor. Kendimide koyuyorum yerine ani gelen ölüm ve hesap zamanı ne cevap vericez.rabbim ailelerine sabırlar versin günahlarını bağşlasın,mekanlarını cennet eylesinnn.kabirleri pir nur olsun inşallah.acımı sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar..
Arkadaşlar üst üste 2 arkadaşımı genç yaşlarında kaybettim.Biri üniversitedendi arkadaşım 24 yaşında azla bi konuşmuşluğumuz yoktu ama duyunca öldüğünü çok üzüldük haberlerde görmüşsünüzdür belki istanbulda bağcılarda pompalı tüfekle vurulmuştu.Cenazsine gittik etkilenmiştim baya aradan 2 gün geçmeden daha yakın olduğum liseden kaç yıllık arkadaşım araba sıkıştırması sonucu motor kazasında 23 yaşında vefat etti.Şok olduk herhangi bir yerinde hiçbirşey yotu başında kask olmasına rağmen beyin kanaması geçirmiş olduğu yerde hayatını kaybetmiş.Dünde onun cenazesindeydik çok iyi bir arkadaşımdı öyle üzüldümki içim parçalandı sınıfımızdan bölüm olarak üniversiteyi kazanan tek o olmuştu okul 1. siydi zaten okulunu yeni bitirmişti.Onu öyle görmek annesinin kız arkadaşının yakarışları çok acıydı içim yanıyor ölüm kimseye yakıştırılmıyor ama helede böyle genç olunca daha bir zor oluyor. Kendimide koyuyorum yerine ani gelen ölüm ve hesap zamanı ne cevap vericez.Rabbim ailelerine sabırlar versin günahlarını bağşlasın,mekanlarını cennet eylesinnn.Kabirleri pir nur olsun inşAllah.Acımı sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar..
Arkadaşlar üst üste 2 arkadaşımı genç yaşlarında kaybettim.Biri üniversitedendi arkadaşım 24 yaşında azla bi konuşmuşluğumuz yoktu ama duyunca öldüğünü çok üzüldük haberlerde görmüşsünüzdür belki istanbulda bağcılarda pompalı tüfekle vurulmuştu.Cenazsine gittik etkilenmiştim baya aradan 2 gün geçmeden daha yakın olduğum liseden kaç yıllık arkadaşım araba sıkıştırması sonucu motor kazasında 23 yaşında vefat etti.Şok olduk herhangi bir yerinde hiçbirşey yotu başında kask olmasına rağmen beyin kanaması geçirmiş olduğu yerde hayatını kaybetmiş.Dünde onun cenazesindeydik çok iyi bir arkadaşımdı öyle üzüldümki içim parçalandı sınıfımızdan bölüm olarak üniversiteyi kazanan tek o olmuştu okul 1. siydi zaten okulunu yeni bitirmişti.Onu öyle görmek annesinin kız arkadaşının yakarışları çok acıydı içim yanıyor ölüm kimseye yakıştırılmıyor ama helede böyle genç olunca daha bir zor oluyor. Kendimide koyuyorum yerine ani gelen ölüm ve hesap zamanı ne cevap vericez.Rabbim ailelerine sabırlar versin günahlarını bağşlasın,mekanlarını cennet eylesinnn.Kabirleri pir nur olsun inşAllah.Acımı sizlerlede paylaşmak istedim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?