Canım yanıyorrrr :((

gerçekten ne kadar boş bir dünyada yaşıyoruz.
bu dünya bir dizi ve bizde bu dünyanın oyuncularıyız geliyoruz oynuyoruz ve gidiyoruz.hepimizin sonu belli.Ölüm.
bazen insanoğlu o kadar anlamsız,boş şeyler için kavga ediyor,daha fazla çok daha fazla para kazanmak için durmadan hiç kimseyi düşünmeden hiç kimseyle ilgilenmeden çalışıyor.boş şeylerden ötürü sinir stres geçiriyoruz.el alem için yaşıyoruz.ay kilom fazla ay oram böyle şuram şöyle diye diye kendimize eziyyet ediyoruz ama sonumuz ne hepimizin yine ölüm.candan erçetinin şarkısı geldi aklıma "Dünyada Ölümden Başkası Yalan"
gerçekten öyle.5 günlük dünya.kimin nerde ve ne zaman öleceği belli değil.o yüzden hepimiz kendimizi yıpratmayalım,boş sebeplerden ötürü kırmayalım birbirmizi.
geç veya tez.hepimizin yeri kara toprak.
başınız sağolsun.o annenin,kardeşin nasıl içlerinin yandığını tahmin edebiliyorum.zor bir durum gerçekten ama elimizden hiç birşey gelmiyor işte.allahın yazısı.karşı çıkamayız.

Sağolun kızlar Allah razı olsun.Gerçektende öyle düşündükçe öyle boş şeylerle gönlümüzü oyalıyoruzki

İlk vefat eden arkadaşım haberini almadan önce gecesinde bir rüya görmüştüm.Tüfekle saldırı düzenleniyordu ama rüyamı tam hatırlamıyorum.Erkek arkadaşım askerde olduğu için ben ona yormuştum acaba bişeymi olcak die ertesi gün arkadaşın pompalı tüfekle vurulduğu haberini aldık.
Diğer arkadaşımınkinde de yolda gidiyorduk önümüzde bi kaç motosikletli vardı akrobasi yapıyorlardı.Bişey olcak bunlara vs die geçirdiydim. Ogünde diğer arkadaşın motor kazasında vefat ettiğini öğrendimm.Çok acıı gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…