- 11 Haziran 2016
- 58
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi herseynasip
canım yavrum senı kaybedelı 66 gün oldu içimin yangınını nasıl satırlara döksemde seni tarif etsem cennet kokulum.. senı cok özlüyo annen hemde cok sesızce gözlerini kapadın canım mahsum yavrum kucagıma alamadım senı nınlıler soyleyemedım canım yavrum diyemedim 15 hafta rabbım bana anneliği seninle yaşattı seni aldıklarında cektigim acılar sancılar senın yoklugunun yanında bir hiçmiş bitanem keşke o acıları sancıları hergün yaşasamda sen benım yanımda olsaydın karnım kocaman olmuştu şimdi belki tekmeler atardın annecıgıne uyutmazdın olsun ben sabahlara kadar uyumasaydım ...evlat acısı ne zormuş rabbim canından can kopması sen bedenımden ayrıldın sadece ultrasyondaki kıpırdayısın resımlerın senı doğurdugumdakı halın hala gözlerimin önündesin ne zormus allahım o tek kaldıgım odada sadece rabbım sen ve ben vardım rabbım böyle naip görmüş dedım her dk ve güçlendim zar zor canım yavrum..bebek seslerı hala kulagımda herkes yavrusunu kucagına alırken ben sensziliği yaşadım ..
sen annneni hiç üzmedin merhametliydin güzel kapli yavrum seni coooooooooooooooook özlüyorum rabbim ahirette seni bana göstersin inşalah koklayayım alahım ne olur sarılayım okşayayım sacını gözlerine bakayım minik ellerini tutayım ne olur allahım..

Son düzenleme: