canım yavruma mektubum

herseynasip

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
58
14
3
36
canım yavrum senı kaybedelı 66 gün oldu içimin yangınını nasıl satırlara döksemde seni tarif etsem cennet kokulum.. senı cok özlüyo annen hemde cok sesızce gözlerini kapadın canım mahsum yavrum kucagıma alamadım senı nınlıler soyleyemedım canım yavrum diyemedim 15 hafta rabbım bana anneliği seninle yaşattı seni aldıklarında cektigim acılar sancılar senın yoklugunun yanında bir hiçmiş bitanem keşke o acıları sancıları hergün yaşasamda sen benım yanımda olsaydın karnım kocaman olmuştu şimdi belki tekmeler atardın annecıgıne uyutmazdın olsun ben sabahlara kadar uyumasaydım ...evlat acısı ne zormuş rabbim canından can kopması sen bedenımden ayrıldın sadece ultrasyondaki kıpırdayısın resımlerın senı doğurdugumdakı halın hala gözlerimin önündesin ne zormus allahım o tek kaldıgım odada sadece rabbım sen ve ben vardım rabbım böyle naip görmüş dedım her dk ve güçlendim zar zor canım yavrum..bebek seslerı hala kulagımda herkes yavrusunu kucagına alırken ben sensziliği yaşadım ..sen annneni hiç üzmedin merhametliydin güzel kapli yavrum seni coooooooooooooooook özlüyorum rabbim ahirette seni bana göstersin inşalah koklayayım alahım ne olur sarılayım okşayayım sacını gözlerine bakayım minik ellerini tutayım ne olur allahım..

Son düzenleme:
Ah canım sabahtan duygulandırdın beni. Bebeğin seni bekliyor olacak cennette bunu bil. Üzülme demek yetersiz kalır biliyorum ama ne olur üzülme tekrar bir bebeğin daha olur inşallah.

Ah canım sabahtan duygulandırdın beni. Bebeğin seni bekliyor olacak cennette bunu bil. Üzülme demek yetersiz kalır biliyorum ama ne olur üzülme tekrar bir bebeğin daha olur inşallah.
ınsaşah canım benım tekrar hamıle mkalmayı cok ıstıyorum rabbıme hep dua edıyorum aynı seylerı yaşamaktan cok korkuyorum hamıle kalabıldıgımede sukredıyorum bı yandan rabıım hıc bı kadını kucagı boş bırakmasın hersey guzel rabbımın elınde ve tek umıdım rabbım..ılk defa ölümden korkmadım onu görcegım gunu hayal ederek

canım benim sıkıntı yapma benim arkadaşlarımın başında da geldi çok zor ama allah'ım bir evlat daha verdi onlara sana da verir inşallah en kıza zaman da

ALLAH im çok üzüldüm gÖzlerim doldu resmen ALLAH yardmcn olsun canim çok acı bi durum;((

Ağlayarak okudum bende kaybettim evladımız o kadar iyi anlıyorum ki seni . Rabbim onu sana şefaatçi kılacak inş .. dualarım seninle inş rabbim acını dindirsin gönlüne ferahlık versin.

Ağlayarak okudum bende kaybettim evladımız o kadar iyi anlıyorum ki seni . Rabbim onu sana şefaatçi kılacak inş .. dualarım seninle inş rabbim acını dindirsin gönlüne ferahlık versin.
amın kardeşim ıcımdekı sızıyı kımseye anlatamıyorum GUCLU GORUNMEYE CALISYORUM herkes atlattım sanıyo bu durumu rabbıme dua edıyorum kolaylıgını versın dıe bol bol

canım benim sıkıntı yapma benim arkadaşlarımın başında da geldi çok zor ama allah'ım bir evlat daha verdi onlara sana da verir inşallah en kıza zaman da
ınsalah canım boyle durumlar yasayıp saglıklı bebegı olanlar var elbet ınsalah bnde onlardan bırı olurum

En kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız inşallah ve o gebeliği de Rabbim hayırlısı la tamamına erdirir buyudugunu görürsünüz inşallah

inşalah canım sorunsuz gıden bı hamılelgım olsun sonuna kadar ole olsun cok ıstıyorum mutlu bır hamılelık gecırmeyı cok ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…