- Konu Sahibi fatmahatun
beni salak yerine koyuyorlar. en yakınım olarak nitelendirdiğim kişiler bir konu hakkında fikirlerimi söylediğim zaman arkamdan kıs kıs gülüyorlar. yani nerden başlasam bilemedim. kendimi şuanki çevreye ait hissetmiyorum. kimseyle konuşmayınca kendisini beğenmiş ukala damgası yiyorum, böyle konuştuğumda ise arkamdan gülüyorlar. arkamdan da konuştuklarını artık anlamaya başladım. en son dün söylediğim birşey için çok fena dalga geçtiler benle. o kadar gururum kırıldı ki. yanlış anlaşılmasın saf salak biri gerçekten değilim kendimi yaşıtlarıma göre geliştirdiğimi düşünüyorum. onlar benim bildiğim birçok şeyi bilmiyorlar. işleri güçleri oyuncu muhabbeti dizi muhabbeti alışveriş muhabbeti. başarılı bir öğrenciyim bir sınavda onlardan yüksek aldım mı resmen benle konuşmuyorlar. dershanelerin ödüllü sınavlarına katıldım aileme yük olmamak için %100 kazandım. başka bir arkadaşımda 75 kazanmıştı. bana geldi söyledi indirimini tebrik ettim bana sordu ben de "ben %100 kazandım dedim. tebrik bile etmeden arkasını döndü yürüdü gitti. ben hepsinden düşük puanla geldim bu okula sürekli kendilerini bir şey sanıyorlar. geçen gün sınıfta yere düştüm dizlerim filan morardı bir allahın kulu gelip de yardım etmedi herkes güldü bana. artık dayanamıyorum okulların kapanmasına az kaldı ama koskoca sene bitirdiler beni. sürekli dalga geçiyorlar benimle. sadece paylaşmak istedim..