- Konu Sahibi fatmahatun
gelecek yıl sen üniversitede olduğunda onlar hala dersaneye gidiyor olacak. hiç üzülme sadece sabret canım
kazanan sen olacaksın
kazanan sen olacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de şöyle düşün acaba çok mu alıngan ya da önyargılısın.
bütün bir sınıfta anlaşabileceğin bir tek kişi de mi yok,neden herkes sana tavır alsın belki sana öyle geliyor ve bu yüzden herkesten kendini geri çekiyorsun.
olabilir mi :)
umarım düzelir.sorun etme.
teşekkür ederim :)
ben çok kitap okurum ama buna rağmen bazen kekeliyorum konuşurken konuşmaya çekinirdim eskiden şimdi böyle 5-6 kişi içinde konuşurken bir heyecan kaplıyor içimi bazen kekeliyorum. kekeledim mi herkes bana gülüyor artık konuşmuyorum çevremde fazla kişi varken. ben bu durumu nasıl yenerim acaba ? her gün bir şey buluyorlar nasıl gururum kırılıyor anlatamam.
gelecek yıl sen üniversitede olduğunda onlar hala dersaneye gidiyor olacak. hiç üzülme sadece sabret canım
kazanan sen olacaksın![]()
kesinlikle kıskanıyorlar seni çatlasınlar boş verrr:)
Kekeleme sebebin, heyecan yapma sebebin yaşadığın olaylar sanırım.Şöyle düşün sen bilgilisin,onlardan daha fazla bilgili ve başarılısın. Sen onlardan birkaç basamak yukarıdasın.Sen kendini değerli,önemli görmelisin ki değer gör,dik dur.Kitap okuman çok güzel devam et:)
Yaşını bilmiyorum ama ben lisedeyken pek arkadaşım yoktu.Sebebi uyuşamazdım muhabbetleri,tartışmaları bana çok sıradan gelirdi,konuştukları ünlüleri bile bilmezdim.Onlarda beni anlamazdı..Ablam üniversitedeydi onunla onun arkadaşlarıyla zaman geçirirdim,yaşıtlarımla anlaşamazdım,bana buzdolabı derlerdi,kolay kolay yaklaşamazlardı..İnan hiç zararını görmedim.1 arkadaş yeter.Onu da iyi seç.
işte hayatın gerçek yüzü.
bundan sonraki hayatın da hep böyle geçecek hiç şaşırma.
bir tane sağlam dost edinebilirsen şanslı say kendini.
rekabet kıskançlık hırs ve çeşitli kompleksler bu hale getiriyor insanları.
merhabalar fatmahatun,sana arkadaşların seni kıskanıyor demeyeceğim bu da bir ihtimal olabilir ilişkinizin olumsuz olması arkadaşlarınızla.fakat benim merak ettiğim ne tür bir lisede okuyorsun, sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?yani arkadaşlarının seni bu kadar ezmelerinin ,pasivize etmeye çalışmalarının altında,bence yanlış olsa da ergenlikte bu tarz şeylere göre birbirini üstünlükmüş gibi gördükleri maddi imkanlarla mı ilgili.eğer böyle de değilse o zaman siz kendini ezdirmiş olabilirsiniz madem bu sizi bu kadar rahatsız ediyor siz de tavrınızı koyun buna izin vermeyin.ne yazık ki insan ilişkileri taviz vermeye gelmez bu hayatının her aşamasında geçerli...
bu arada kekelemene hiiiç takılma.
sempatik olduğun kesin.
tavsiyem, vücut dilini daha fazla kullanarak konuş.
ve senin için doğru kelimeleri seç.
konuşurken düşüncelerin önden gitsin söylemek üzere olduğun ama o an
işine gelmeyen kelimeyi hemen zihninde değiştir.
bu değişim sırasında aralık olursa vücut dilini öne çıkar.
teşekkür ederim :) bu dediklerinizi uygulayacağım. bazen hızlı konuştuğumu farkediyorum biraz daha yavaş konuşmaya başlarsam bu dediklerinizi yapacağım çok sağolun :)
hızlı konuşman avantajın canım.
hızlı konuş
ama düşüncelerin dahada hızlı olsun.
çok kolay halledersin emin ol.
sonra düzelir zaten.
örnek halit kıvanç.
biraz izle onu ve
vücut dilini nasıl kullandığına ve araları vücut diliyle nasıl doldurduğuna dikkat et.
çok kendine özgü bir stil geliştirmiş ve çok sempatik.
sorunsuz olmak nasıl bir duygu ki hiç yaşamadım :s
Kim sorunsuzum demiş ki?:44: