canıma yetti artık...

haklısınız bebeğine sahip çıkamamanın cahil olmakla ilgisi olmalalı,bir anne bebeğini bir caninin eline bırakıyorsa bunun adı nedir ben bilmiyorum kusura bakmayın.
Onun adi caresizlik olabilir mi yada bir anlik dusuncesizlik o anlik sinir ve bulundugun durumun karmasikligi.Kendini bilen hic bir anne evladini birakip gitmez her seye cahillik demeyi birakin bence.
Igneleyici bir sekilde kusura bakmayin demenize de gerek yok cunku ben tamamen iyi niyetle yazdim o yaziyi.

Kusura bakmayın, ama hatanın büyük bir kısmı sizde.. Neden derseniz?
Evlenmişsiniz, sırf aileniz takı takmadı diye, eşiniz size ailenizle görüşmenizi yasaklamış. Sizde hemen eşine uymuşsun..
Eşinden psikolojik ve fiziksel şiddet yemişsin. Bir değil, iki değil, defalarca kez. Hatta hamilelik dönemin de dahi, size şiddet uygulamış. Aileniz sizin yanınızda olmuş, size evlerini açmış. Ne güzel, boşanma davası da açmışsınız. Hemen iki güzel söz kanıp geri dönmüşsün, o caniye..
Senin hiç mi? canına, kendine kıymet değer veriyorsun. Kedine laik gördüğün hayat bu mu?
Üstüne çocuğu bırak git demiş, hemen çocuğunu bırakmışsın. Ya nasıl bırakabildin o çocuğu.. O caniye, nasıl bıraktın? Ya çocuğu da döverse, türlü türlü işkenceler uygularsa.. Ne yapın edin, çocuğunuzu alın. ve boşanın...

Bu arada da, bekar kızlara, buradan da sesleniyorum. Evlenir, evlenmez hemen çocuk yapmayın. 1-2 sene eşinizle aynı evin için de yaşayın. Bakın bakalım, anlaşabiliyor musunuz?, Eşiniz baba olabilir mi?, Baba olmayı hak ediyor mu?. Bunları değerlendirin.

tek söylebılecegım sey cocugunu al kesınlikle o manyakla ne yasıyordur allah bılir al bebgını ne olursa olsun ne pahasına olursa olsun al onu bırakma kendımden bılıyorum yanls anlama 3 aylıkken bırakıldım nasl bır acıdır bılıyorum annesız buyumek senden sogur cocuk olanları oldugu gıbı anlatmazlar cocugun büyüdüğünde farklı anlatılır bundan emın ol umarım alırsın cocugunu :((

Kusura bakmayın, ama hatanın büyük bir kısmı sizde.. Neden derseniz?
Evlenmişsiniz, sırf aileniz takı takmadı diye, eşiniz size ailenizle görüşmenizi yasaklamış. Sizde hemen eşine uymuşsun..
Eşinden psikolojik ve fiziksel şiddet yemişsin. Bir değil, iki değil, defalarca kez. Hatta hamilelik dönemin de dahi, size şiddet uygulamış. Aileniz sizin yanınızda olmuş, size evlerini açmış. Ne güzel, boşanma davası da açmışsınız. Hemen iki güzel söz kanıp geri dönmüşsün, o caniye..
Senin hiç mi? canına, kendine kıymet değer veriyorsun. Kedine laik gördüğün hayat bu mu?
Üstüne çocuğu bırak git demiş, hemen çocuğunu bırakmışsın. Ya nasıl bırakabildin o çocuğu.. O caniye, nasıl bıraktın? Ya çocuğu da döverse, türlü türlü işkenceler uygularsa.. Ne yapın edin, çocuğunuzu alın. ve boşanın...

Bu arada da, bekar kızlara, buradan da sesleniyorum. Evlenir, evlenmez hemen çocuk yapmayın. 1-2 sene eşinizle aynı evin için de yaşayın. Bakın bakalım, anlaşabiliyor musunuz?, Eşiniz baba olabilir mi?, Baba olmayı hak ediyor mu?. Bunları değerlendirin.
+1
Türkiye'de kadınların eğitilmesi gerekiyor... Öyle Bi oluşum olmalı ki kadınlar kendini değerli hissetsin başkasının biçtiği değere bakmadan. Kadınların bilinçlenmesi gerekiyor kendilerine bu Kötü olayları reva görmemeli böyle Bi hayatı seçmemeli maddi özgürlüğünü elden bırakmamalı gerektiğinde resti çekip gitmeli böyle konular okudukça içim yanıyor :(

Back
X