canım'a...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sny

kronik duygusal
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
516
2
296
Çek Cumhuriyeti
Sessizliğin beni boğduğu zamanlara inat,bağırırcasına sevdalıyım...Ne ihanetler var,ne yalanlar...Sadece senin yüzün,senin tenin,senin gülüşün besliyor beni,tohumdum filizlendim,koca bir ağacım artık!Dallarım seni saracak!Bak senin gülüşüne özeniyor güneş,öyle güzel gülüyorsun ki içim ısınıyor...SEN GÜLERKEN BEN,BİR SONRAKİ GÜLÜŞÜNÜN HAYALİNİ KURUYORUM.Gönüllüyüm korkma!Nereye istersen gelirim seninle hangi iklimde olursan hangi adreste olursan,orda olurum ben...Hiç birşeyden korkmuyorum seninleyken,birtek sensizlikten korkuyorum,korkmakta neymiş ödüm kopuyor!!Bunu düşününce bin parçaya bölünüyor umutlarım,hayallerim veda bile etmeden gidiyor! YARİM! Seni anlatabileceğimden daha çok seviyorum...:asigim:ÇÜNKÜ ANLATABİLDİĞİM BU AŞKA YETMİYOR...:asigim:​

Aşkım için karalamıştım bunları sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz...:asigim:

ellerıne saglık canımcımmmm dokturmussun sendekı bu askkk umarım hep daım olurrr o sevgılındeeeee hep senın kıymetını bılır senı hep bas tacı eder ınsallah cunku buna laıksınnn her kosuldaaaaaaaaa

Harikasin kiz yüregine saglik asklniz hic bitmesin ins askinda bu güzel sevgiyin kiymetini bilir...

teşekkür ederim canımmm seninde aşkın hiç bitmesin inşallah yorumun için sağola.s.

şair ruhlu arkadaşım benim:)) yüreğine sağlık çok güzel olmuş. Ne şanslısın ki sana bunu yazdıracak biri çıkmış karşına. allah bozmasın ve tamamına erdirsin inşallah:)))

şair ruhlu arkadaşım benim:)) yüreğine sağlık çok güzel olmuş. Ne şanslısın ki sana bunu yazdıracak biri çıkmış karşına. allah bozmasın ve tamamına erdirsin inşallah:)))
Sağol birtanem aminnnn:asigim::1hug: Allah senide aşkına kavuştursun inşallahyerimseniben

Tek tek tek kelimeyle harikasin
cooooooook guzel olmus canimmm
bendemi yassam ne bak imrendima.s.

Süperdi canim,güzel gönlüne saglik..Askin hic solmasin insallah.

canım eline ve yüreğine sağlık ne aşk mış senin kiside allah tamamına erdirsin umarım bu kadar sevgiye layık biridir aşkın tabiiiiiiiiii kendi adıma üzgünüm bu konuda ...:1shok: :1no2: Çok üzgünüm çoook senağlama

çok teşekkür ederim yorumun için kuzucuk sağol ama niye üzgünsünsenağlamaüzülme kimse üzülmesin kıyamam:çok üzgünüm: sevgilerimlea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…