canımdan can gitti

arMinN_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
322
232
48
34
Daha öncedende yazdım bir bucuk aylik hamileyim yada hamileydim ; ( bugün benden cok değil ama kan geldi hemen doktora gittim ultrasonla bakti daha cok yeni burdan belli olmaz canli olup olmadigi dedi vajinal ultrason yapmak istedi kabul etmedim ilac yazdi pregosteron onlari aldim ictim simdi ben düşük mü yapıyorum başına gelen varmı çok agladim cok istiyorum onu ama basina gelen varsa lutfen beni aydinlatsin yarin kendi doktoruma gidecegim burda degilmis aradim ; (

Kendi doktorum olmadığı icin bide kanamamı çoklaştırır diye korktum güvenemedim emin konuşmadı çünkü kocaman bişeydi sokmak istediği korktum birsey olur diye

Ilaci ictim su an hic yok . Korktuğum şey hamilelik belirtilerim yok gece çöktümü mide bulantısından yatamazdım midem bulanmıyo bu gece cok üzülüyorum eve bile gidemedim annemde kaldım bu gece

Ilaci ictim su an hic yok . Korktuğum şey hamilelik belirtilerim yok gece çöktümü mide bulantısından yatamazdım midem bulanmıyo bu gece cok üzülüyorum eve bile gidemedim annemde kaldım bu gece
Bu belırtılerının olmaması pskolojıkte olabılır canım ben ılk hamılelegımde dusuk tehkıkesı yasamıstım ve 6 aya kadar ara ara kanamalarım olmustu 4 aylıkken bır et parcası dusmustu kanamayla beraber o an dunyam basıma yıkılmıstı tamam dddım gıttı.. Esım gelıp hastaneye gıdene kadsr hep agladım ama bosuna uzmusum kendımı bak bıde benım et parcası gelmıstı dusun yanı srn az kanamam oldu dıyosun ınsallh bebısın senledır annesı ama srn moralını guclu ttut ve bol bol dua et rabbım evladını bagıslasın sana....

Çok sağol canım şu an öyle bir morel verdinki bana rabbimde gönlünde ne varsa onu versin sana Allah razı olsun senden.

Canim cok gecmis olsun simdi sadece sirt ustu uzan ayaklarinin altnada ufak bi yastk koy ve kendini sikmadan doktora gdne kadar dinlen. Kanaman dvam edyosa mutlaka bu sekilde dnlenmeni soyleycklerdir

Belki yerleşme kanamasıdir canım,dur hemen üzme kendini,verdiği ilacı yarında almaya devam et,fazla hareket etme yat dinlen, progesteron iğnesi verdimi?

Belki yerleşme kanamasıdir canım,dur hemen üzme kendini,verdiği ilacı yarında almaya devam et,fazla hareket etme yat dinlen, progesteron iğnesi verdimi?
Igne vermedi bi prgstron hap bide cocugun omuriligi gelismesi icin folik asit falan dedi 2 hap verdi onlari ictim uzaniyorum istirahat et dedi ama bebek canlimi degilmi birsey demedi midemde bulanmiyor oysaki asiri bulaniyodu her gece yarin nasil olcak bna hic bilmiyorum

Çok sağol canım şu an öyle bir morel verdinki bana rabbimde gönlünde ne varsa onu versin sana Allah razı olsun senden.
Allah sendendr razı olsun canım benım ben ınanıyorum kı kucuk melegın senınle doktora gıdınce bılgılendırırsen cok sevınırım bol bol dınlen canım ano hareketler yapmamya calıs cok cok gecmıs olsun rabbım senıde bebegınıdr korusun..

Inşallah canim mutlaka haber vericem inşallah senin gibi şansli olurum

Belirtilerin olmamasi piskolojik olabilir, Kendi doktoruna ulasamiyormusun?
Baska bir doktora daha git bence, vajinal ultrasyon yapmalarida onemli zaten bebege zarar verecek bisey yapmaz doktorlar. Icini ferah tut canim.

Tamam iğne vermediyse belki yarın kendi doktorun verir,midenin bulanmamasi psikolojiktir emin ol,miden bugün bulanmadi diye düşük yapıyorsun anlamına gelmez,her an her dakika miden bulanmaz sonuçta. Dedigim gibi yerleşme kanaması olabilir,çünkü bu dönemlerde oluyor.simdi tek yapman dinlenmek canım, içini ferah tutmaya çalış ki bebeğin etkilenmesi annesi

Belirtilerin olmamasi piskolojik olabilir, Kendi doktoruna ulasamiyormusun?
Baska bir doktora daha git bence, vajinal ultrasyon yapmalarida onemli zaten bebege zarar verecek bisey yapmaz doktorlar. Icini ferah tut canim.
Doktordu gittigim ama kendi doktorum değildi sanki vajinal yapsaydi kanlar çogalacak gibi geldi bana up uzun şey doktorda emin konusmamasi guvenimi kirdi ama yazdigi ilaclari aldik ictim hemen bu gece beni idare eder sabah ilk isim kendi doktoruma gitmek inşallah hayirli haberler alirim cok korktum cok hala kalbim carpiyo

Bak birde rahatlaman için ne diyecegim, anneannem hamileyken birgün tarlada kanaması gelmiş, komik ama tarlaya bir çukur açmış o çukur dolmuş kanla,tamam demişler çocuk düştü, ama düşmemis ve dayım olmuş annem anlatıyor.
Hem burada o kadar çok hamileyken kanaması olan arkadaşlarımız varki,şimdi çoğu okula gönderiyor :)

Benim ilk hamileliğim bilgim olmadığı icin korktum inşallah onemli birsey yoktur çok sağol canım

Benim ilk hamileliğim bilgim olmadığı icin korktum inşallah onemli birsey yoktur çok sağol canım
İnşallah önemli değildir canım ama sen yinede fazla hareket etme,ayağının altına yastık koy hafif havada kalsın yat dinlen.yarin hayırlı haberlerinle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…