• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan can gitti

canim benim kendi doktoruna gorunene kadar yat, ayaga kalkma sakin... az bi kanamaysa birsey olmaz Allah'in izniyle...
ilk firsatta da doktoruna git muayene ol...
kardesimde hamileyken kanamasi oldu, doktor yatacaksin dedi ona...
insAllah senin icinde en kotu ihtimal yat der... Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin...

Doktordu gittigim ama kendi doktorum değildi sanki vajinal yapsaydi kanlar çogalacak gibi geldi bana up uzun şey doktorda emin konusmamasi guvenimi kirdi ama yazdigi ilaclari aldik ictim hemen bu gece beni idare eder sabah ilk isim kendi doktoruma gitmek inşallah hayirli haberler alirim cok korktum cok hala kalbim carpiyo
Seni cok iyi anliyorum bebegim birgun teprenmese bende panik hakinde hastaneye kosuyorum , allah hepinizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Doktora gittikten sonra haber ver bize canim.

Doktora gittim bazi durumlarda kanama olması iyi dedi sakatsa yada sağlıksiz bir bebekse cuma gününe kadar düşer dedi cuma günü yine çağirdi ilaclarini kullan dedi kalp atislari geçen gittiğimde daha az duyuluyodu bugün daha net duydum içim rahatladı biraz yani cuma günü belli olcak herşeybol bol yatıcam vitaminli beslencem annem sağolsun ilgilencek benimle cuma gününe kadar annemdeyim. yanımda oldunuz zor günümde benimle birlikte endişelendiniz dualar ettiniz Allah bin kere razı olsun her kötülükten korusun beni çok memnun ettiniz. Çok sağolun.

Bebek yerleşirken çok az kan gelir diye biliyorum. Tabii anne olanlar daha iyi bilir de arkadaşım aşamıştı o da korkmuştu dr yerleşme kanaması demiş (tabiri farklı da olabilir benim aklımda yerleşme olarak kaldı) kendi doktorunuz nerede haftasonu diye mi yoktu ona gidin hemen kötü düşünmeyin.

Doktora gittim bazi durumlarda kanama olması iyi dedi sakatsa yada sağlıksiz bir bebekse cuma gününe kadar düşer dedi cuma günü yine çağirdi ilaclarini kullan dedi kalp atislari geçen gittiğimde daha az duyuluyodu bugün daha net duydum içim rahatladı biraz yani cuma günü belli olcak herşeybol bol yatıcam vitaminli beslencem annem sağolsun ilgilencek benimle cuma gününe kadar annemdeyim. yanımda oldunuz zor günümde benimle birlikte endişelendiniz dualar ettiniz Allah bin kere razı olsun her kötülükten korusun beni çok memnun ettiniz. Çok sağolun.
COk sevındım canım bebısınede kendınede cok ıyı bak bem emınım amnecıgın sana en ıyı sekılde bakar.

Back
X