• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımdan çok sevdiğim adam beni bıraktı :(

Allah kalbine tez vakitte ferahlık versin canım benim seni Allah korumuş ya evlendikten sonra başkasını seviyorum hadi bay bay yapsaydı çünkü anlattıklarından bu karakterde olduğu anlaşılıyor Merak etme o kimseyle mutlu olamaz kimseyide mutlu edemez İnan bana 2 aya kalmaz karşına yeni kaliteli senin seviyende biri çıkmazsa neyim aha buraya yazıyorum :) Allahım sen büyüksün sen görüyorsun Halim'i sana havale ettim de önüne bak ilerdede sana dönmeye kalkarsa kesinlikle affetme yada görüşme unutma huylu huyundan vaz geçmez herşey iyi olacak bak göreceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçen gün evlensek aldatırmışsın beni dedim o nasıl bi hakaret dedi, nasıl yüzsüz bi görseniz.. Bende öyle düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur :)
yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

geçen gün evlensek aldatırmışsın beni dedim o nasıl bi hakaret dedi, nasıl yüzsüz bi görseniz.. Bende öyle düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur :)
yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

Sen hiç merak etme göreceksin Allah seni en kısa sürede feraha çıkarıcak nerden mi biliyorum ? Çünkü bu adamdan ayırarak feraha çıkarmaya başlamış bile sen önüne bak göreceksin bir süre sonra yeni bir aşk kapını çalacak ve sen tekrar mutlu olduğunda o pislik sana dönmek isteyecek iste o zaman sende ona hadi canım başka kapıya diyeceksin dualarım seninle gelişmeleri mutlaka yaz öpüyorum

Benim 4 senedir beraber olduğum adam demeye dilim varmıyor o varlığa, benimle beraberken başkasından hoşlanıyordu kızdan emin olduktan sonra benden ayrıldı ilk defa onu sevmiştim bütün küfürleri saysam az gelir ona o yüzden en iyisi Allah'a bırakmak..

Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar :( 22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi :( o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim :(
Adamin bir ruh hastasi oldugunu kabul edersen yuregin ferahlar kurtuldugun icin. Gercekten hastaymis ama ilerde sevineceksin ayrildigin icin. Yani resmen midem bulandi anlattigin adamdan. Yillar sonra senin de bulanacak merak etme. Sadece sabret ve arama sakin bir daha donme. Simdi en guzel hakaretleri etmek vardi ya sevgiline, profilimi kapattirmak istemiyorum.

Üye olmak bugüne nasip oldu. Çok kötüyüm kızlar :( 22 yaşındayım bu sene mezun oldum atama bekliyorum şu an, 3 yıldır beraberdik. İlk sevgilimde her şeyi onda yaşadım. Ailesiyle tanıştım evlenecektik diğer yaza, beni ortada bırakıp gitti. Kimseye anlatamıyorum derdimi :( o şehir dışında çalışıyodu, geldi görüştük o da çok özlemiş çok iyiydik, sonra gitti gittiği akşam benimle öpüştün dedi başkası olsa yine yapardın dedi sana güvenim kalmadı dedi, açıkladım ama güvenim eksildi dedi. Düzeltmeye çalıştık ben bişeylerden şüphelendim, faceine baktım gece gündüz bir kızı 20 kere bakmış, kim bu dedim önce yalan söyledi, sonra beğendim bu kızı hoşlandım dedi, tamam bitti dedim bitiriyorum dedim, bisürü saydım ona. sonra kamerada görüştük bırakma beni gitme diye yalvardı, yok dedim yüzüne bakamam ben senin, neyse bir akşam bitirdik her şeyi. 2 gün geçti mesaj attım dayanamıyorum gel dedim, artık seni sevmiyorum dedi. 2 gün önce yalvarıyodun dedm seni affetmeye hazırım dedim, senden çok soğudum dedi artk seni sevmiyorum bittin içimde dedi. Gittim dönmedim bi daha. Bir arkadaşımızla konuştuğunu öğrendim, başka bi kızı daha beğenmiş arkadaşından da ayarlamasını istemiş, başımdan kaynar sular döküldü resmen, bunu da o anlattı bana, rahatladın mı dedi napcan engel mi olcan dedi unut beni dedi gitti. Bana bi yol gösterin nolur, kalbimi nasıl ferahlatabilirim :(

iyi k defolup gitmiş karaktersiz mahlukat. şu lafa bak ya, benimle öpüştün başkasıyla olsa yine yapardın. lafa bak! sevgilini öpünce elin adamını da öpebilirsin mi demek oluyor bu yani? yobaz geri kafalı zihniyet. bırak senden uzak olsun.

Şimdilik git geller yaşıyor olması yani seni arada sırada araması henüz net olarak birisini ayarlayamadığını, seni de o süre boyunca cepte tutmak istediğini gösterir. Yani sen bir opsiyonsun onun için. Yedek kulübesinde bekletiyor seni. İstediği kişiyi tam olarak ayarladığında seni bir daha aramaz.

Bunları söylediğim için üzgünüm ama ben de terk edildiğim için yaşadığın acıları çok iyi biliyorum. Kalbine laf geçiremezsin bir türlü. Aslında adamın nasıl biri olduğunu bildiğin halde anılar peşini bırakmaz. Pişman olmasını istersin. Senin de yaşadığın acıları yaşamasını istersin...

Bu liste böyle uzar gider. Yapılacak tek şey var: hiç birşey yapmamak. Yani kendi hayatına devam etmek ve onu tamamen telefonundan, herşeyinden silmek. Kalpten silmek zaman alıyor ama zamanla o da oluyor merak etme. Sabret sadece. Dua et bolca. Dua çok iyi geliyor. Zamanla herşey çok güzel olacak merak etme. Birgün geriye dönüp baktığında bu yaşadığın acılar için boşyere üzülmüşüm diyeceksin. Sadece zamana bırak. Unutma yaşadığımız her kötü şeyde aslında bizim için bir hayır vardır. Hayırlısı bu imiş demek ki. Şimdi sen göremezsin. Zamanla göreceksin ve işte o zaman şükredeceksin iyi ki olmamış diye.

Herşeyin ilkini yaşadım derken cinsellik de yaşadın sanırım,olay sadece öpüşme durumuna benzemiyor?Seninki birini bulmus ve ayrılmaya bahane aramıs..Bence yol yakınken gercek yuzunu gördugun ıcın Allah'ın sevdıgı kuluymussun ..Bu acını bır fırsat olarak gör ve asla gerı dönme,hevesı gectıgı zaman o sana döndugunde de asla gerı alma ...Yolla gıtsın ,senı hak etmedıgı cok acık..İlk sevdıgın olması son olacak anlamına gelmez..Korkma yenıden seveceksın zamanı gelınce..

Öyle hissediyorum ki, bu adam aradığını bulamayınca yeniden size dönecek ve siz de bütün bu acıyı ve saygısızlığı unutup ona yeniden şans vereceksiniz. Yapmayın bunu olur mu? Böyle adamlar, fedakâr sevgileri hak etmiyor. Şans verdikçe daha ağır yaralar açar. Ina vereceğiniz şansı kendinize tanıyın. Elbette ki birkaç gün canınız yanacak, en çok da bunu hak etmediğinizi düşündüğünüz için kızacaksınız ama zamanla azalacak. Yaşadığınız bu tecrübenin size bişeyler öğretmesine izin verin.

Zaman geçtikçe duygusallığın yerini mantığa bırakıcak.Yaşayamadığın günlere değil,3 yılına acıyacaksın.
Sadece sabret.Bu aralar denediğim şey de bu.
Gerçekten olmaması gerektiğini düşüneceksin yakında.Şuan inanamasanda iyiki bitmiş diyeceksin.
Namus ayağına ayrılmış.Ama namus sadece kadınlara özgü değildir. Senin masumca onunla öpüşmen namussuzluk ama onun facebookta kız arayışına girip bundan hiç utanmaması onun nasıl bir şeref anlayışı olduğunu zaten gösteriyor.
Lütfen daha fazla üzülme. Hayatına devam et. Seni haketmeyen biri için yeterince zaman kaybetmedin mi ?

o da sizi öpmüş neden kendisinin de içinde olduğu bir şey için sadece sizi suçluyor ki?gerçi bu sadece bahaneymiş.sizin de size başkasını beğendiğini, başkasından hoşlandığını söyleyen birine "dayanamıyorum gel" diye mesaj atmanız da çok saçma olmuş.zaten söylemiş sizi artık sevmediğini, ayrılmanız çok iyi olmuş o zaman.

inşallah öyle olur, içimi rahatlattınız biraz.
ben onun ilki değildim zaten ilk öpüşmesi de değildi. ben görmemişim demekki

Burada mesele ilki olup olmamanız değil ki...

Bu adam siz varken de rahat durmamış...

İlki olmadığınız gibi devam etseydiniz tek ve son olmazdınız bu adam için...

Bir yanda siz bir yanda sosyal hesaplar, her manada "yazdığı" kızlar idare ederdi...

Ediyormuş da zaten...

Size güvenmediğini söylemiş çünkü kendisi hayatında siz varken boş durmadığı için siz de aynılarını yapıyorsunuzdur diye düşünmüş...

Siz onun hayatındayken başka kızı beğenmek ondan hoşlanmak ne demek?

Neyse, bitmiş kurtulmuşsunuz...

aradığını bulamazsa diye bir şey yok bu tipteki adamlar nefes alan her kıza yavşar. o yüzden şu an kendi çapında resmi olarak konuştuğu biri olmadığından sizi nasılsın iyi misin diye soruyor.

yarın bulduğu kızdan sıkılıp ondan ayrıldığında o boşluk evresinde tekrar sizi arayacak. karakter bu. mal ortada. eğer siz o zaman -çoğafedersiniz- hoşt derseniz görev tamamlanır. hatta bence o zaman cevap bile vermeyin kudursun :9:

küfür etmek istiyorum bu pisliğe de forumda yasak :47: ne adiler var ya Allah ım sen koru bizi böylelerinden. hem de 3 sene ya ne demek. soğuduysan sevmiyosan söyle düzgünce kardeşim daha ayrılmadan baskasını aramak ne öpüştün bilmem ne diye bahane aramak ne

Sen hiç merak etme göreceksin Allah seni en kısa sürede feraha çıkarıcak nerden mi biliyorum ? Çünkü bu adamdan ayırarak feraha çıkarmaya başlamış bile sen önüne bak göreceksin bir süre sonra yeni bir aşk kapını çalacak ve sen tekrar mutlu olduğunda o pislik sana dönmek isteyecek iste o zaman sende ona hadi canım başka kapıya diyeceksin dualarım seninle gelişmeleri mutlaka yaz öpüyorum

inşallah dediğiniz gibi olur inanmayı çok istiyorum, yazarım tabi çok teşekkür ederim. dün msj attı yine nasıl oldun dedi, rahtsz ediyosam mesaj atmaym dedi, artık haddinden fazla rahatsız ediyosun dedim, mutluyum iyiyim dedim bitti o da öylelikle. bana yazmadan önce de arkadaşıma bişey sorcam sana demiş, o cevap vermedi o kadar

Benim 4 senedir beraber olduğum adam demeye dilim varmıyor o varlığa, benimle beraberken başkasından hoşlanıyordu kızdan emin olduktan sonra benden ayrıldı ilk defa onu sevmiştim bütün küfürleri saysam az gelir ona o yüzden en iyisi Allah'a bırakmak..

sizin yeni mi bitti, mutlu musunuz şimdi alıştınız mı?

Herşeyin ilkini yaşadım derken cinsellik de yaşadın sanırım,olay sadece öpüşme durumuna benzemiyor?Seninki birini bulmus ve ayrılmaya bahane aramıs..Bence yol yakınken gercek yuzunu gördugun ıcın Allah'ın sevdıgı kuluymussun ..Bu acını bır fırsat olarak gör ve asla gerı dönme,hevesı gectıgı zaman o sana döndugunde de asla gerı alma ...Yolla gıtsın ,senı hak etmedıgı cok acık..İlk sevdıgın olması son olacak anlamına gelmez..Korkma yenıden seveceksın zamanı gelınce..

yok hayır, öpüşmeden ileri bişey yaşamadım. umarım öyle olur, teşekkür ederim :)

Öyle hissediyorum ki, bu adam aradığını bulamayınca yeniden size dönecek ve siz de bütün bu acıyı ve saygısızlığı unutup ona yeniden şans vereceksiniz. Yapmayın bunu olur mu? Böyle adamlar, fedakâr sevgileri hak etmiyor. Şans verdikçe daha ağır yaralar açar. Ina vereceğiniz şansı kendinize tanıyın. Elbette ki birkaç gün canınız yanacak, en çok da bunu hak etmediğinizi düşündüğünüz için kızacaksınız ama zamanla azalacak. Yaşadığınız bu tecrübenin size bişeyler öğretmesine izin verin.
içimi okudunuz resmen, bi daha böyle bi hataya düşmcem inşallah, dediğiniz gibi tecrübe oldu, çok acı oldu ama.

Back
X