Canımı acıtan bu aşka nasıl bir çözüm bulabilirim ki ben ?

Sakın söyleme hele de internetten bunu yapma kendi aşkını rezalete çevirirsin. Bence sohbet etmeye devam edin onu biraz daha tanırsın hem, hem de anlaşırsanız eminim buluşmak isteyecektir zaten

Niyetini açıp da reddedilmemişsin o yüzden bence durum o kadar da vahim değil. Hem bak ne güzel facebooktan da normal bir şekilde mesajlaşıyormuşsunuz, hem böylesi daha iyi, sen onu içinde ukte kaldığı için gözünde çok büyütüyor olabilirsin bunu unutma. Bir süre konuş, tanımaya çalış arkadaş olarak, hem bu sürede belki ikiniz de birbirinizi tanıyıp seveceksiniz bir şeyler yaşanacak, belki de sen de aslında sevdiğini sandığın adamın gerçekte kafanda kurduğun gibi olmadığını farkedeceksin. Hem karşındakinden, hem de kendi duygularından emin olman için zamana ihtiyacın var, acele etme.

benden sana tavsiye sonuc ne olursa olsun sevdigini soyle belki o da senin gibi cesaret edemiyordur o da seni seviyordur. tam tersi olursa da sansina kus. ama sonrada n keske soyleseydim demezsin umudun kalacagina emegin kalsin demisler. hadi bi cesaret

Sakın söyleme hele de internetten bunu yapma kendi aşkını rezalete çevirirsin. Bence sohbet etmeye devam edin onu biraz daha tanırsın hem, hem de anlaşırsanız eminim buluşmak isteyecektir zaten

canım buluşamayız ki o Kıbrıs'ta ben Giresun'dayım. ben Kıbrıs'a gidince o Adana'ya gitmiş olur. İnternetten söylemezsem yüzüne de asla söyleyemem ki canım

Canım sana şöyle diyeyim ben aslında onunla ilgili her şeyi neredeyse hep öğrendim arkadaşımdan. Bana normalde ters gelen bazı şeylerin de onda olduğunu öğrendim ama benim için bir şey değişmedi. Ben onu çok seviyorum. Ama dediğiniz gibi acele etmemem daha iyi olur. Biraz zamana bırakmalıyım...

o kadar güzel konuştunuz ki çok teşekkür ederim
korkuyorum evet ya istediğim karşılığı göremezsem diye. ama söylemeyi de o kadar çok istiyorum ki..
önceden ''bence bir kız bir erkeğe sevdiğini asla söylememeli'' diye düşünürdüm ama şu anda ne kadar yanlış düşünüyormuşum diyorum.
niyetim var söyleyeceğim bunu yapacağım sonucu kötü olsa da...
Ama ALLAH'ım görüyor ya onu ne kadar çok sevdiğimi İnşallah bana yardım eder

canım benim sen aşık mı oldun :) :) bence de hemen söyleme çünkü onun senin için neler hissettiğini bilmiyorsun belki konuştukça oda sana karşı bir şeyler hisseder şimdi duygularını söylesen ya duymak istediğin şeyleri söyelemezse üzülürsün şimdilik konuş sadece arkadaş gibi zamanla belli olur zaten her şey o seni gördümü canım facede fotgrafların var mı

• Canim ne zor biseymis face.de var foto.larim hem biz bir arada da bulunduk ama ben onunla deil konusmak yuzune bile bakamadim utandim

• Canim ne zor biseymis face.de var foto.larim hem biz bir arada da bulunduk ama ben onunla deil konusmak yuzune bile bakamadim utandim

canım konuşmalarından da belli olur ya bence şimdi söyleme fikrim bu yani yüz yüzeyken söylesen daha iyi olur ama sen bilirsin yinede

canım sanırım yaşın küçük. ama bir insanla bişeyler yaşamadan nasıl bu kadar bağlanılır aklım almadı. ayrıca farklı memleketlerdesiniz çook çok zor. pollyannacılık yapamıcam üzgünüm. üzülmeni istemem ve sakın sevdiğini söyleme derim. bu ilişkiye 1-0 yenik başlaman anlamına gelir. erkekleri bu kadar gözünüzde büyütmeyin ne olur. onsuz nefes alamıyorum ne demek yaa çok büyük bişey bu. bence yaşadıkların acemiliğinden.
gerçek bir ilişki yaşamak istiyosan yanında olabilecek birilerini tercih etmeni tavsiye ederim gerçekten bişeyler yaşayıp hissedebilirsin o zaman. sen bu çocuğu unut daha fazla düşünme yeni birileri muhakkak çıkar karşına

canım konuşmalarından da belli olur ya bence şimdi söyleme fikrim bu yani yüz yüzeyken söylesen daha iyi olur ama sen bilirsin yinede

Canim biraz agir biri yani hissettiklerini belli edecek biri gibi degil. Face.den bile söylerken zor olcak biliyorum yüz yüzeyken asla söyleyemem zaten subat tatili icin gittigimde bir ihtimal belki görürüm. O da gitmemis olursa. Ve okulu da birakmayi düsünüyor

Canim 19 yasindayim. Hic görmedigim biri olsa böyle olmazdim belki ama gördùm. Ayni evde bulunduk. Bilmiyorum ama ben cok zor seven birisiyim ve sevdigimi de kolay kolay unutamiyorum. Ben cok tesekkur ederim sana ki yorumunu yaptin :) üzülcek olsam da düsünceleriniz benim icin önemli

27 yaşındayım ve ablan sayılırım tek dicem erkekler güçlü kadınları sever pasif olanları ezer ve kaçan her zaman kovalanır bunu sakın unutma

27 yaşındayım ve ablan sayılırım tek dicem erkekler güçlü kadınları sever pasif olanları ezer ve kaçan her zaman kovalanır bunu sakın unutma

Dogru söylüyorsunuz :) ama o da benim onu sevdigimi anlamadikca bir adim atmaz. Anlasa da atmaz her halde yani öyle düsünüyorum.. Öyle garip bisey ki... Direkt söylemeden nasil anlamasini saglayabilirim ??

Yesinler seni. :))
Bu duyguları kısa süre önce ben de yaşadım. :))
Onu düşünmekten uyuyamıyordum bile. Durum o kadar vahimdi.
Gerçi aynı zamanda da çok güzel şeyler bunlar ; aklın başından gidiyor, ayakların yere basmıyor, uçuyor gibi oluyorsun vs.
Ama eğer sen istemezsen inan bu kadar abartılı duygu durumlarını yaşamamana gerek kalmayacak.
Gerçi memnunsundur halinden, herkes hissetmez böyle şeyleri fakat biraz da mantıklı olmak gerekir.

Mesela ben o kadar şey hissettim ama sonunda olmayacağını düşünüp kendimi geri çektim.
Artık çok rahat uyuyorum, aklıma getirmiyorum, hiçbir şekilde üzüldüğüm de yok çünkü zaten o beni ben de onu insan olarak seviyoruz. Önemli olan tadında bırakabilmek. Körü körüne gitmemek bence.
Ben böyle biriyim yani ve öngörü geliştirip ona göre tavır alırım.
Çünkü daha önceden aşk acısının nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmişliğim var ve bir daha asla o ateşe atamam kendimi.

Eğer sen dersen ki ben hiç acı çekmedim, sonuç ne olursa olsun giderim yoluma; o zaman istediğini yap.
Çünkü sonuçta acı çeken olsan dahi iyi bir deneyim olacağına eminim. Herkes yaşamalı böyle bir dönem.
Güçlendiriyor insanı.
Ama daha önce aynı yollardan geçtiğin olduysa ağır ol, kapılma bu kadar.
Yani boğuluyor gibi olmak falan düşününce kör aşık halleri, biliyorsun. :)) Abartılı durumlar. :))

Bana kalırsa kesinlikle senden hoşlanıyorum, seni seviyorum gibi bir şey dememek lazım.
Çünkü çok ters teper genelde. İtici olur. Net üstünden , ayrı ülkelerdeyken bir de zor bir iş çünkü.
İmkansız değil elbette ama zor işte.
Diğer üyeler gibi muhabbeti ilerletebilirsen ilerlet ve gidişata bak, sonra ona göre tavır al diyorum ben de.
Sabırlı ol. Ayrıca her ihtimale de hazırlıklı ol ki, yere çakılma kötü bir durum olursa.
Mesela yeni biriyle tanışıp sevgili olabilir, ve sarmaş dolaş pozlarını facede paylaşabilir. O zaman naparsın?!
Dikkatli ol. Sakin ol. Sabırlı ol. Dengede olsun duyguların.

Dogru söylüyorsunuz :) ama o da benim onu sevdigimi anlamadikca bir adim atmaz. Anlasa da atmaz her halde yani öyle düsünüyorum.. Öyle garip bisey ki... Direkt söylemeden nasil anlamasini saglayabilirim ??

sabırlı olman lazım canım bekle onun tepkilerini ölç eğer oda sana karşı bişeyler hissediyosa muhakkak bir şekilde yeşil ışık yakar. ama bunun olmama durumuda var tabi erkekler genelde daha gerçekçi olurlar kendini kaptırmadan hoş sohbet edeblirsin gidişata göre o sana açılırsa da o zaman bişeylrin heyecanını gerçekten yaşayabilirsin gerçek duygularla

Canım :) o kadar güzel anlatmışsın ki
Söylemeyi çok istiyorum sadece ters tepki alırsam ne yaparım diye düşünmek beni korkutuyor ve tutuyor. Evet kötü bir durum seviyorum söyleyemiyorum,canım acıyor ama hiç şikayetçi değilim. Seviyorum ya onun bana yaşattığı şey acı da olsa o farkında olmadan ben gene de şikayetçi değilim. Canım kimseyle çıkmadım şimdiye kadar hatta konuşmadım bile. Hayatım boyunca bundan önce sadece 1 kişiyi sevmiştim ama şu an içimde yaşadìklarımı onu severken yaşamamıştım, şu an hissettiklerimi onu severken hissetmiştim. Bu çok farklı bir şey canım anlatamıyorum ama çok farklı. Onu severken hiç aklımdan geçmemişti duygularımı ona ifade etmek . Hatta önceden çok ters gelirdi bana bir kızın bir erkeğe duygularını söylemesi ama şimdi tamamen cesaretimi toplasam yapacağım ama toparlayamıyorum. Ve senin dediğini yapacağım. Biraz sabredrceğim ama sonunda söylerim her halde çok dayanabileceğimi sanmıyorum

Ah canım ah

O kadar zor birşey ki
Öyle bir an geliyor delirecekmisim gibi hissediyorum. Elim kolum bagli. Cok zor bir durum.
Hep duam bu zaten o da hissetsin bir seyler. İyi seyler olsun

Anladım canım nasıl hissettiğini. Bir şeyi ne olursa olsun yapmayı kafana koymuşsan sonuçlarına da katlanabilmelisin.
Sana başka bir topikğe de alıntı yaptığım bir yazıyı paylaşmak istiyorum.
Ekşi sözlükten aldım. Bir de bunu oku bakalım. :97:

(bkz: seviyosan git konuş bence)

komiklik olsun diye yazmadım. aşık olduysan git söyle bunu ona hemen. hiç bekleme bence. koşullar ne olursa olsun. git söyle. sen şimdi oturup facebook'ta isminin yanında yeşil daire çıkacak mı diye belki saatlerce ekrana bakıyorsun, bir şeyler yazar mı diye bekliyorsun, yazmıyor, dayanamayıp sen yazıyorsun, sonra "bu sefer bişey demiyim bakalım o diyecek mi" diyorsun ama demiyor, yeşil daire kayboluyor, fotoğraflarını bilgisayarına indirip, açıp karşısında içiyorsun, cemal süreya okuyorsun, ezginin günlüğü dinliyorsun, ondan başka bir şey düşünmüyorsun, takılayım böyle platonik diyorsun, zaten olmayacak şey diyorsun, ulaşılmaz, imkansız bir şey yapıyorsun ya onu gözünde, ama onun bunlardan hiç haberi yok ya hani, hah. işte bu çok saçma. hemen söyle, söyleyemiyorsan da söylemeden anlamasını sağla bir şekilde anlat aşık olduğunu. bilsin yani. şarkısı bile var bak "sevince durma koş ardından/zaman yoktur git aşkı iste ondan" demiş adam. çok doğru demiş. o da sana aşık olabilir. evet, olabilir. "yok artık olmaz öyle şey" filan diyosun şimdi sen ama olabilir. değilse de olmadığını olmayacağını bil. salak salak takılmayı bırak, önüne bak. ama kendine saklama.

Son düzenleme:

Sanki bu sarkilar, sozler hep erkekler icin yazilmis gibi.. seviyorsan asiksan git soyle falan. "Asik olmakyalnizca erkege yakisir, kadin zaten asktir" diye bir soz de var.
bilmiyorum ki dogru mudur gidip hoslandigin bir adama acilmak.. Kafam cok karisik :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…