Canımı acıtan bu aşka nasıl bir çözüm bulabilirim ki ben ?

Canim cok tesekkür ederim.. Cok dogru her sey. Benim hissettiklerim,düsündüklerim.. Allahim yardim etsin bana cok zor biseymis bu onu anladim. Gözümde büyütüyorum belki gercekten bilmiyorum bana karsi bir sey hissetmiyorsa ben on duygularimi acarsam hic hissetmeyecek anlamini cikarmak dogru mu ?

Bana ònceden cok ters gelirdi canim ama su anda yapmayi düsünüyorum iste
Sonucu kestirememek beni korkutuyor hepsi bu

Bence yanlis yapmazsin. Yani eger sunu yaparsan yanlis yapmazsin: ona yalnizca onu cok begendigini ve ondan bir suredir hoslandigini soylersen.. Ama cikma teklifi falan etme sakin. "Yakindan tanimak isterim seni, kibrista olursan gorusmek isterim" falan deme. yalnizca duygularindan haberdar et yeterli. Veya istersen arkadasina soyle, o ona soylesin senin ondan hoslandigini, tabii arkadasina guveniyorsan.

O da sana "bende senden hoslaniyorum" demeyebilir. buna hazirlikli ol. yalnizca artik duygularini tek basina tasimaktan yorulduysan onunla paylas ve gerisini talihe birak derim (=

Hem de cok yoruldum
ALLAH'im bana bir yol göstersin ne yapacagimi kestiremiyorum

Hem de cok yoruldum
ALLAH'im bana bir yol göstersin ne yapacagimi kestiremiyorum

Evet erkekler için yazılmış gibi.
Her zaman öyle öğretildi bize de zaten. Hep açılan taraf erkek olur.
Ben hoşlandığım birine açıldım vakti geldiğinde. Kendimi çok hazır hissettiğimde.
Üstelik onda his yoktu çünkü başka bir şehirdeydi.
Bana aşık olmuştu sonrasında. Hiç pişman olmadım istediğim her şeyi söylediğime.
Ama herkese denmez. Her zaman yapılmaz böyle şeyler. Durumun uygunluğunu ölçmek lazım.

Hayır doğru değil. Ama bence sohbeti ilerletip de yap bunu. Eğer sohbet ilerlemiyorsa ilgisi yok demektir.
Fakat şöyle de olabilir; mesela ona olan ilgini belli edersin ve o da birden uyanıp sana alaka gösterebilir.
Ne düşündüğünü bilemeyiz ki karşı tarafın. Sen iyice kafana koyduğuna göre sonuçlarını kaldırırsın diye düşünüyorum.
İstediğin gibi davran.

Kafama koydum ama sonuç kötü olduğu takdirde canım daha çok yanar biliyorum ama gene de söyledim içimde kalmadı o da biluyor diye rahat da olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…