Faca cekmek demek istemiyorum.. ama kendime fazlaca kesiklerle zarar veriyorum. Bacaklarima her baktigimda kendimden utaniyorum , ve yeri geliyo utansamda yenilerini ekliyorum .. Annemin vefatindan beri her zaman kendi kendime ayni seyi tekrarliyorum"canimi benden baska kimse yakamaz".. ne zaman biri ciddi sekilde cani acitsa ben bunu bastirmak icin kendime zarar veriyorum.. gercekten yapmak istemiyorum ama elimde olmuyor o an.. pismanliklarini hep sonradan yasiyorum psikolog cok gittim cok biraktim tekrar basladim . Ama yapamiyorum onlara hislerimi anlatamiyorum .. bana care olabildiklerine inanmiyorum. .
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..
evet maalesef yaniyoda ama dedigim gibi yaoamiyorum.. tesekkur ederimAyni sey kuzenimde de vardi birakti cok sukur sende birakmalisin en yakin zamanda o izlere baktikca acilarini hatirlayip tekrar canin yanacak zaten
Etrafimda hic kimse kalmasin umrumda olmaz.. ben kendi kendime yetmeyide ogrendim.. bunlari yapmamayida kendim icin istiyorum ama basaramiyorum bi donem durdursam bi gun bir zaman bi aciyla yine patliyo.. psikologlada halledemedim ki .. o an kulaklarimdan girenler aci aninda geri cikti hep .. tesekkur ederim..bu çok ciddi bir sorun tedavi görmelisin.
hastalık bu ! kusura bakmayın.
kendi canınıza eziyet ediyorsunuz.
acilen toparlanmalısın. etrafındaki insanlar da gün geçtikçe azalır böyle yapmaya devam edersen.
anneni kaybetmişsin en büyük acılardan biri Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.
en başta annen bu yaptığına çok kızardı böyle düşün ve kendine zarar vermeyi bırak.
Babamla benim kucuklugumden beri iletisimim yok , ben 7 yasindayken bosandilar annmle babam baskasiyla evlendi . Annemin vefatindan sonra bi sure babamda kaldim . Ne o baba olabildi nede ben onunla yapabildim .. bide uvey anne belasi oldu.. simdi teyzemdeyim uzun suredir.. babamla cok sîk gorusmuyoruz gorussekde paylastigimiz bisi yok maalesef..senin çoğu konunu okuyorum ve çok üzülüyorum...
baban nasıl davranıyor sana?
bazen aile üyelerine senin adına bir mektup yazmak geliyor içimden
şöyle okkalı
Faca cekmek demek istemiyorum.. ama kendime fazlaca kesiklerle zarar veriyorum. Bacaklarima her baktigimda kendimden utaniyorum , ve yeri geliyo utansamda yenilerini ekliyorum .. Annemin vefatindan beri her zaman kendi kendime ayni seyi tekrarliyorum"canimi benden baska kimse yakamaz".. ne zaman biri ciddi sekilde cani acitsa ben bunu bastirmak icin kendime zarar veriyorum.. gercekten yapmak istemiyorum ama elimde olmuyor o an.. pismanliklarini hep sonradan yasiyorum psikolog cok gittim cok biraktim tekrar basladim . Ama yapamiyorum onlara hislerimi anlatamiyorum .. bana care olabildiklerine inanmiyorum. .
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..
evet maalesef yaniyoda ama dedigim gibi yaoamiyorum.. tesekkur ederim
Etrafimda hic kimse kalmasin umrumda olmaz.. ben kendi kendime yetmeyide ogrendim.. bunlari yapmamayida kendim icin istiyorum ama basaramiyorum bi donem durdursam bi gun bir zaman bi aciyla yine patliyo.. psikologlada halledemedim ki .. o an kulaklarimdan girenler aci aninda geri cikti hep .. tesekkur ederim..
Babamla benim kucuklugumden beri iletisimim yok , ben 7 yasindayken bosandilar annmle babam baskasiyla evlendi . Annemin vefatindan sonra bi sure babamda kaldim . Ne o baba olabildi nede ben onunla yapabildim .. bide uvey anne belasi oldu.. simdi teyzemdeyim uzun suredir.. babamla cok sîk gorusmuyoruz gorussekde paylastigimiz bisi yok maalesef..
tesekur ederim
senin çoğu konunu okuyorum ve çok üzülüyorum...
baban nasıl davranıyor sana?
bazen aile üyelerine senin adına bir mektup yazmak geliyor içimden
şöyle okkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?