canimi benden baskasi yakamaz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Faca cekmek demek istemiyorum.. ama kendime fazlaca kesiklerle zarar veriyorum. Bacaklarima her baktigimda kendimden utaniyorum , ve yeri geliyo utansamda yenilerini ekliyorum .. Annemin vefatindan beri her zaman kendi kendime ayni seyi tekrarliyorum"canimi benden baska kimse yakamaz".. ne zaman biri ciddi sekilde cani acitsa ben bunu bastirmak icin kendime zarar veriyorum.. gercekten yapmak istemiyorum ama elimde olmuyor o an.. pismanliklarini hep sonradan yasiyorum psikolog cok gittim cok biraktim tekrar basladim . Ama yapamiyorum onlara hislerimi anlatamiyorum .. bana care olabildiklerine inanmiyorum. .
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..

Faca cekmek demek istemiyorum.. ama kendime fazlaca kesiklerle zarar veriyorum. Bacaklarima her baktigimda kendimden utaniyorum , ve yeri geliyo utansamda yenilerini ekliyorum .. Annemin vefatindan beri her zaman kendi kendime ayni seyi tekrarliyorum"canimi benden baska kimse yakamaz".. ne zaman biri ciddi sekilde cani acitsa ben bunu bastirmak icin kendime zarar veriyorum.. gercekten yapmak istemiyorum ama elimde olmuyor o an.. pismanliklarini hep sonradan yasiyorum psikolog cok gittim cok biraktim tekrar basladim . Ama yapamiyorum onlara hislerimi anlatamiyorum .. bana care olabildiklerine inanmiyorum. .
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..

Ayni sey kuzenimde de vardi birakti cok sukur sende birakmalisin en yakin zamanda o izlere baktikca acilarini hatirlayip tekrar canin yanacak zaten

bu çok ciddi bir sorun tedavi görmelisin.
hastalık bu ! kusura bakmayın.
kendi canınıza eziyet ediyorsunuz.
acilen toparlanmalısın. etrafındaki insanlar da gün geçtikçe azalır böyle yapmaya devam edersen.
anneni kaybetmişsin en büyük acılardan biri Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.
en başta annen bu yaptığına çok kızardı böyle düşün ve kendine zarar vermeyi bırak.

:43: senin çoğu konunu okuyorum ve çok üzülüyorum...
baban nasıl davranıyor sana?
bazen aile üyelerine senin adına bir mektup yazmak geliyor içimden :19:
şöyle okkalı :20:

Ayni sey kuzenimde de vardi birakti cok sukur sende birakmalisin en yakin zamanda o izlere baktikca acilarini hatirlayip tekrar canin yanacak zaten
evet maalesef yaniyoda ama dedigim gibi yaoamiyorum.. tesekkur ederim

bu çok ciddi bir sorun tedavi görmelisin.
hastalık bu ! kusura bakmayın.
kendi canınıza eziyet ediyorsunuz.
acilen toparlanmalısın. etrafındaki insanlar da gün geçtikçe azalır böyle yapmaya devam edersen.
anneni kaybetmişsin en büyük acılardan biri Allah yardımcın olsun Allah sabır versin.
en başta annen bu yaptığına çok kızardı böyle düşün ve kendine zarar vermeyi bırak.
Etrafimda hic kimse kalmasin umrumda olmaz.. ben kendi kendime yetmeyide ogrendim.. bunlari yapmamayida kendim icin istiyorum ama basaramiyorum bi donem durdursam bi gun bir zaman bi aciyla yine patliyo.. psikologlada halledemedim ki .. o an kulaklarimdan girenler aci aninda geri cikti hep .. tesekkur ederim..

Babamla benim kucuklugumden beri iletisimim yok , ben 7 yasindayken bosandilar annmle babam baskasiyla evlendi . Annemin vefatindan sonra bi sure babamda kaldim . Ne o baba olabildi nede ben onunla yapabildim .. bide uvey anne belasi oldu.. simdi teyzemdeyim uzun suredir.. babamla cok sîk gorusmuyoruz gorussekde paylastigimiz bisi yok maalesef..
tesekur ederim

23 yaşındaydım..Lisede kendime zarar verdim hep.Sana kollarımın resmini gönderebilirim.Aradan seneler geçti.O zaman zevk alıyodum bunları yapmaktan..Ama şimdi ta geldiğinde utanıyorum.Evlendiğimde kollarım çizik içindeydi.Minübüste bile soruyolar.Kedim var o yaptı diyorum ama gülüyolar.Ben öyle az buz bi çizikde atmazdım.Soluğu hastanede

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konularına genelde denk geliyorum , çok üzülüyorum. Kıyamam kuzum ben sana , içim acıyor :14: Sen dua et canım sürekli ALLAH(C.C)'a sığın... Namaz kıl , dua ezberle... inanarak , samimiyetle ALLAH(C.C)'tan istedikten sonra bu sorunlarının yakın zamanda geçeceğine canı gönülden inanıyorum..:16:

ALLAH(C.C)'ım annene rahmet etsin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16::16::16::16:

evet maalesef yaniyoda ama dedigim gibi yaoamiyorum.. tesekkur ederim

Etrafimda hic kimse kalmasin umrumda olmaz.. ben kendi kendime yetmeyide ogrendim.. bunlari yapmamayida kendim icin istiyorum ama basaramiyorum bi donem durdursam bi gun bir zaman bi aciyla yine patliyo.. psikologlada halledemedim ki .. o an kulaklarimdan girenler aci aninda geri cikti hep .. tesekkur ederim..

Babamla benim kucuklugumden beri iletisimim yok , ben 7 yasindayken bosandilar annmle babam baskasiyla evlendi . Annemin vefatindan sonra bi sure babamda kaldim . Ne o baba olabildi nede ben onunla yapabildim .. bide uvey anne belasi oldu.. simdi teyzemdeyim uzun suredir.. babamla cok sîk gorusmuyoruz gorussekde paylastigimiz bisi yok maalesef..
tesekur ederim

teyzen iyi biri mi bari???

Alırdık hep.Dikiş üstüne dikiş.Yapma canım yapma.Bi gün utanıcaksın onlardan.Rezil etme kendini.Herşeyi bırak kendini düşün..Acıma kendine.Dik dur.Bi gün herşey gecicek ama o izler ordan asla gecmicek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben artik aileyide gectim.konu sahibi cok zor gunler yasadi kabul.uzerinden bi yil gecti.dunyada tek o bu aciyi yasamiscasina gucsuzluk...bu ne yahu.yeter ama.benim bi arkadasim ilk okulda annesi kafayi yedi kizin.timarhaneye kapattilar.baba ise kacti gitti bi baska kadina.Ilkogretim 3.sinif ogrencisi dusun.3tane kardesine bakti okulunu birakmak zorunda kaldi.sonra biz tasininca o mahalleden gorusemedik.sen ise 17 yasindasin.bi bu anlattigim hayata bak anne yok baba yok,en kucugun iki yasinda olan uc kardesin sorumlulugunu alan kucucuk bir kuz.
Silekelen artik kendine gel.burda defalarca konu actik.herkes acidi sana.kimi merhamet etti.kimi ozelden destek olmaya calisti.don dolas ayni pskoloji icindesin.yorumum acimasizca gelebilir.ama ben senin yasindayken koca evin sorumlulugu uzerimdeydi.babam aylarca hastanedeyatti.ve ben oss ye o hastane koridorlarinda hazirlandim.neler yasadim..
Bu gucsuzlugun allaha isyanin niye.annen nasil perisandir.kizim dedigi kendini jiletliyor.allaha siginmiyor.okuluyla ilgilenmiyor.
Daha once cok yazdin.baban maddi olarak hep yaninda.manevi olarakta teyzen ve kuzenin varmis..bu senin sinavin.birazcik inancin olsun.allaha dua et ona el ac.sabret ve isyani birak artik....inan yazik sana
.daha fazla dusme artik.ayaga kalk

Bu bedenin size Allah'ın bir emaneti olduğunu unutmayın..:50:

En çokta kendin yakıyorsun ama yazık Allah ne güzel bi vücut emanet etmiş.Emanete hıyanet niye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X