Faca cekmek demek istemiyorum.. ama kendime fazlaca kesiklerle zarar veriyorum. Bacaklarima her baktigimda kendimden utaniyorum , ve yeri geliyo utansamda yenilerini ekliyorum .. Annemin vefatindan beri her zaman kendi kendime ayni seyi tekrarliyorum"canimi benden baska kimse yakamaz".. ne zaman biri ciddi sekilde cani acitsa ben bunu bastirmak icin kendime zarar veriyorum.. gercekten yapmak istemiyorum ama elimde olmuyor o an.. pismanliklarini hep sonradan yasiyorum psikolog cok gittim cok biraktim tekrar basladim . Ama yapamiyorum onlara hislerimi anlatamiyorum .. bana care olabildiklerine inanmiyorum. .
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..
o istek bana ne zaman gelse kendimi baska seylere yogunlastirmaya calisiyorum bazen basariyorum bazen basaramiyorum. . Okuldaysam bile en ufagimdan kollsrims tirnaklarimi geciriyorum .. bi sekilde mutlaka acisini kendimxen cikariyorum.. ben gercekten cok cok cook yoruldum..