Canımı Çok sıkıyor?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
temmuzda nişanım olacak. Nişanlanacağım adamın ağzından bakla ıslanmıyor. bir şey söylüyorum evdekilere bir sorayım .ne olursa olsun herseyi. dayanamadım bir gün bizim aramızda bir özel olamayack mı ? herseyi söylüyorsun dedim. ben artık bir şeyimi seninle paylaşmam.. ya saçmalama söylemiyorum bilmem ne ? yok ya hep kızkardesınden yada annesinde duyuyorum. . nasıl çözerim ben bunu ya.. bu konu da ona guvenemiyorum. geri kalan herseyı iyi. ne dersem yapıyor ne istersem yapıyor. dürüst saygılı deger veriyor..

Yatak odasını bile anlatır bu.
Zaman geçtikçe iğrenirsiniz bu insandan yol yakınken dönün.
Belli ki ana kuzusu, o zaman anasının dizinde dursun.
ana kuzusu değil aslında .. ne bileyim mesela iş imkanı olursa ist dısında herkesten uzak yasamayı planlıyoruz. ya da ist olursa yine uzak bı yer olacak. .

Çok aradın mı bu tipi
Birde şunun huyunu bilipte evlenirsen ne diyeyim 🤐

Boş bogaz olan insandan hazetmem arkadaş bile olsa insan hayatindan çikarir mesela.Ama eş daha özeliniz ve herşeyinizi bilen kisi olcakki degistiremezsiniz.Karşiniza alin ve deyin deneyin hatta bir kez daha benim agzimdan cikan en ufak bir kelimeyi kimsede duymuycam deyin bakalim sonrada ozel bisey soyleyin sonucu izleyin huylu huyundan wazgezmezzz.

Boş bogaz olan insandan hazetmem arkadaş bile olsa insan hayatindan çikarir mesela.Ama eş daha özeliniz ve herşeyinizi bilen kisi olcakki degistiremezsiniz.Karşiniza alin ve deyin deneyin hatta bir kez daha benim agzimdan cikan en ufak bir kelimeyi kimsede duymuycam deyin bakalim sonrada ozel bisey soyleyin sonucu izleyin huylu huyundan wazgezmezzz.
çok ciddi oturup konuşmamız lazım evet. eger bu huy ise vazgeçsin yok vazgeçemem dersen ileri de büyük sorunlar getirir dicem.. biraz daha bekleyelim..

ana kuzusu değil aslında .. ne bileyim mesela iş imkanı olursa ist dısında herkesten uzak yasamayı planlıyoruz. ya da ist olursa yine uzak bı yer olacak. .
39 yaşında bir insan böyle her şeyi annesine danışıyor ise kuzudur kuzu :)
boşver canım sen

çok ciddi oturup konuşmamız lazım evet. eger bu huy ise vazgeçsin yok vazgeçemem dersen ileri de büyük sorunlar getirir dicem.. biraz daha bekleyelim..
aynen oyle yap canim cunku simdiden neyse ilerde daha beter olur rahatlayinca insan

Back
X