Canımı cok sıkıyor...

Dur bakalım bekle biraz. İkinize de zaman ver. Ama beklerken kendini çok bağlamamaya çalış. Zamanla anlarsın niyetini.

Başka şeylerle ilgilen canım. Yeterki onu düşünmeye vakit olmasın. Hem bu şekilde zaman geçer, hemde kendini geri çekmiş olursun.

Haklisin canim tesekkur ederim. Peki neler yapabilirim sence? Sen canın sıkkınken neler yaparak kafani dagitiyorsun?

Haklisin canim tesekkur ederim. Peki neler yapabilirim sence? Sen canın sıkkınken neler yaparak kafani dagitiyorsun?

Canım ben kitap okumaya bayılırım ve o şekilde kafa dağıtırım. Yada evde akşam yemeklerini yaparım. Pasta,kurabiye denerim. Bunlar bana hem zevk verir, hem kafamı dağıtmada çok etkiili olur. Yada bazen vaktim varsa en yakın arkadaşımla buluşurum, onunla küçük çaplı manyaklıklar yaparım. Lisedeki komik anılarımızı anlatıp güleriz. Ben bu şekilde dağıtırım kafamı ama eğer senin imkanların varsa kurslara git. Resim kursu vb. gibi. Yada ne bilim çık alışveriş yap. Hangi kadının aklı alışveriş yapınca dağılmzki ??

Canim gercekten cok tşk ederim çok iyi fikir oldun bana yazdiklarini okurken benimde aklima bikac bisey geldi. Onlari da uygularim cok saol.

Anladığım kadarıyla hep ilk adımları sen atmışın bence biraz zamana bırak eğer olucağı varsa olucaktır zaten böyle düşün ondan bişeyler bekle artık umarım senin için hayırlısı olur...

ıns canım. kendımı tamamen gerı cekıcem her gun her gun mesaj atmıcam kesınlıkle. ıs yerıne cok sık gıtmemeye calıscam.. Bakalım neler olcak

canım anlattığın kadarıyla sen uğraşmışsn bişiler olsun diye
şimdi kesinlikle geri cekilme zamanıdır
istiyorsa seni zaten peşinde olur anlarsın o zaman isteyip istemediğini

Az once dayanamamis yazik mesaj atmis " canım cok sıkkın sana yansıtmamak icin mesaj atmiyorum su bikac gun bu boyle devam ederse kusura bakma" yazmis. Umrumda bile degilsin dedim..

yahuuu baştan beri neden artık eskisi gibi değil diye üzülmüşsünüz. gün gelmiş çocuk size açıklama yapmış. bir kaç gün de idare et demiş, sizin verdiğiniz tepki gerçekten şaşılası...

daha sevgili bile olamamanız bundan.. şimdiden ne tribi bu böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…