• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı sıkan bir konu var

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Arkadaşlar benim seneye 5 haziranda düğünüm var ve 4 haziranda kınamız nasipse.
Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim
Bu durum canımı sıkıyor benim ya keşke böyle olmasaydı
Ya da ben mi abartıyorum?
Yorumlarınızı merak ediyorum

Gelen kişiler biraz takıda zorlanır siz kafanıza boyle seyler takmayın

Tatlı yorgunluk bunlar aynı ilde değilmisiz yolculuk gibi durum varsa biraz yorucu olur sadece.ama canını sıkacak bir şey değil bence.düğün sezonu açılınca hep böyle olur.zaten o tarihe müsaitmiş salonları da.sen keyfine bak canım.

Kuzenim(Halamın kızı) ve nişanlısıda 3 hazirana düğün tarihlerini almışlar çünkü istedikleri salon sadece o gün uygunmuş herneyse bile bile keşke farklı seçmiş olsalar ama tabiki kimseye birşey demeye veya darılmaya hakkım yok sadece benim hiç hoş olmadı daha rahat olmak istiyordum
Ya ben ailem ve nişanlım demek ki 2-3 haziran kuzenimin düğününde yorulup diğer 4-5 kendi düğünümüzde çok üst üste olucak işte nebileyim

2 gün üst üste düğün ve kına olacak hem onlar için hem sizin için hem de misafirler için zor olacaktır hem maddi hem manevi olarak sonuçta aynı misafirler hem size hem de onlara gelecek keşke arada bir 15.20 gün olsaydı.

Cok eglenceli bir hafta olacak o zaman.
Sadece kuzeniniz sizin dugune gelebilecek mi, balayindan oturu?

Ee istedikleri salon oyle uygunmus insanlar dugununuz icin baska salonda mi evlenselerdi :KK51: Ha ne olur siz onun dugununde cok kosturup, yardimci olamazsiniz cunku kendi hazirliklariniz olur. Dugunde de temkinli olursunuz hasta filan olmamak icin onun disinda bir sorun goremedim ben.

Kuzenimin düğününe gitmessem çok ayıp olur kesinlikle gidicem bir yaramazlık olmassa

O benim düğünüme gelebilecek mi bilmiyorum henüz bilgim yok balayına nezaman gidiyorlar bilmiyorum

Hiç sıkmayın canınızı. Yaz ayları düğün aylarıdır. Hatta şehir dışından gelenler üst üste iyi olmuş gelmişken ikisine de katılırız derler. Zaten hatır güden akrabalar hiç sorun etmeyeceklerdir. Mesela ben pazar günü 2 nikaha gittiğimizi biliyorum.

Kuzenimin düğününe gitmessem çok ayıp olur kesinlikle gidicem bir yaramazlık olmassa

O benim düğünüme gelebilecek mi bilmiyorum henüz bilgim yok balayına nezaman gidiyorlar bilmiyorum

Haaa dugunune gelmeyecekse buna hos bakmam bak. Madem biliyor gununu iki gun sonra cikiversin balayina.

Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar :KK200:

Şimdiden salonlar dolmuş zaten kırılacak alınacak bir durum yok bence.

gitmeyin nolcak ki
onlar zaten sizinkine gelemicek

asla gitmem. onlar da yorgun olurlar zaten gelmezler.

Eğer istediğim salon sadece o gün boşsa bende tarihi umursamazdım sanırım. Herkesin hayalleri var birkere evleniyor oda sonuçta. O değilde çeyreklerde kaldı benim aklım :-)

Back
X