Görüp gormemeso değil sadece neden merak etti buna kızdım. Ben ona merak etsem arasam die sorduğumda "sen yapmassın ama niye soruyorsun " diyor.O zaman hicbisey görmemiştir zaten endişelenmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüp gormemeso değil sadece neden merak etti buna kızdım. Ben ona merak etsem arasam die sorduğumda "sen yapmassın ama niye soruyorsun " diyor.O zaman hicbisey görmemiştir zaten endişelenmeyin
Iste benim kocam cocugumuz var ve sevgilisi degil eski nişanlısı. Durum böyle olunca daha inciticiSevgilimde görsem ben de üzülürdüm sanırım ama ben de arada eski sevgilime bakıyorum ne yalan söyliyim. Ama kesinlikle bir şey hissettiğimden dolayı değil.
Eşinizin cevabı sacma ama soyle düşünün mesela o kız gelecek planlarından bahsetmiştir eşiniz de gerceklestirip gerçekleştiremediğini merak etmistir veya mutlu olup olmadığını gunumuzde stalk yapmak vs cok normal buna takilipta canınızı üzmeyin aldatma veya ihanet degilGörüp gormemeso değil sadece neden merak etti buna kızdım. Ben ona merak etsem arasam die sorduğumda "sen yapmassın ama niye soruyorsun " diyor.
Sonradan acti ve arkadasi degildi 8 yil onceki mevzu bu kizInstagram ı sözle evlendikten sonra mı açtı.önceden arkadaşıydı ve sonradan sildi ise çıkabilir. Kibarca sorun ama bu soru da tabi yol su elektrik olarak ona degıl sıze gelecek.
O zaman sakin şekilde sorun derim. Kısas yapmayın ki haklıyken haksız olmayın.Sonradan acti ve arkadasi degildi 8 yil onceki mevzu bu kiz
Esim 7 yil once ayrılmış. Kız 1 yil olmadan evlenmiş. Bana bunu tanıştığımizda anlatmıştı evlenmiş oda daha neyi merak edicekki ne gerek var yaniEşinizin cevabı sacma ama soyle düşünün mesela o kız gelecek planlarından bahsetmiştir eşiniz de gerceklestirip gerçekleştiremediğini merak etmistir veya mutlu olup olmadığını gunumuzde stalk yapmak vs cok normal buna takilipta canınızı üzmeyin aldatma veya ihanet degil
Yani 6 ay boyunca kimseyi aramamış mı bilmiyorum..Geçmiş temiz. Kizin adinin ilk harfini yazinca kendi takip ettiği arkadaslardan önce o isimle ilgili hesaplar çıkıyor. 4- 5 o isimle baktığı hesaplar. Niye bir isim cikmiyor ayni isimle diger 4 5 hesap cikiyor dedim bisey demedi kizdi bakmadim bilmiyorum dedi. Baktığına eminim. Gereksiz bir şey yapmis. Durduk yere canm skildiAratip gecmis silinmesine ragmen ilk sirada o cikiyorsa cok sık bakmis demekki ben kendimden biliyorum bi kac kisi var ne kadar silsemde cok baktigim icin ne harf yazarsam yaziyim ilk sirada cikiyorlar. Bencede aynen oyle de kendini savunmaya gecersede tamm peki madem sorun yok goruselim senle bisey demiyorum de seninde yapacagini dusunsun supeyle yasasin bakalim ayhh bu erkelerin bu salak hareketleri ice sıkti artik. Bunlari yanliz birakmaya gelmiyor
Ben de cok kızdım bu sosyal medyayı niye böyle kullanıyo bu erkeklerMerhaba hanımlar. Canımı sıkan migdemi bulandıran birşey yaşadım dün aksam.3 yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var.
Eşim işinden dolayı yaklaşık 6 aydir yurtdisindaydi. 4 gun önce geldi. Telefonundan instagramina girdim. Arama kısmına tıkladığımda eski nişanlısını aradığını farkettim. Arama kısmında silmiş ama kızın adının ilk harfini yazinca dogrudan öneriler olarak o çıkıyor (kullananlar daha iyi bilir). Yani onu merak edip aramış instagramda.
Şimdi buna ne gerek vardı. Çok canim sıkıldı. Yarın kendisine sormak istiyorum. Ona dicem ki "herkesin yaşanmışlıklari var simdi ben kendi yasanmıslîgimi merak edip aratsam ne hissedersin cok merak ediyorum " demeyi planlıyorum. Onca zaman sonra geldi heyecanla bekliyordum ama aşırı soğuk hissediyorum. Ne gereği vardi bunca zaman sonra ? Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Siz nasıl bir tepki verirdiniz?
Bence hesabini kapattir madem duzgun kullanamiyorsun ozman kapat de aman iste tamm aldatma degil ama insanin canini skiyor guven gidiyor uzuldugunu kirildigini belli etYani 6 ay boyunca kimseyi aramamış mı bilmiyorum..Geçmiş temiz. Kizin adinin ilk harfini yazinca kendi takip ettiği arkadaslardan önce o isimle ilgili hesaplar çıkıyor. 4- 5 o isimle baktığı hesaplar. Niye bir isim cikmiyor ayni isimle diger 4 5 hesap cikiyor dedim bisey demedi kizdi bakmadim bilmiyorum dedi. Baktığına eminim. Gereksiz bir şey yapmis. Durduk yere canm skildi
Teşekkür ederim 2. Sayfada konuşmami yazdim okursaniz sevinirim.Cok can sıkıcı sizi cok iyi anliyorum. Acaba instagramda dolasirken bir anda aklina mi gelip bakti. Yani iletime gecmek gibi bir niyeti oldugunu hic sanmiyorum. Ama aklina gelmesi,merak edip bakmasi bile benim icin kabup edilemez. Mutlaka sorun bunu ne dusunerek yaptigini. Ben yapsam ne hissederdin demeniz dogru ama sakin canini acitmak icin ben de yaptim demeyin. Hakliyken haksiz konuma dusersiniz.
Tam olarak olmasını bekledigim sey bu. Insanin akli hafizasi sonsuz bir havuz geliyor aklına tabiki. Benimde gelir. Ama bulmaya çalışmak onun için çaba sarfetmek bilmiyorum..8 sene onceki bir insan durduk yere insanin aklina gelir mi? gelebiliyor.2012 yilinda ayrildigim (evlilik yolunda oldugum) eski erkek arkadasim gecen gun bi anda aklimdan gecti, sanirim bisey cagrisim yapti. Aklimdan gecmesi 10 saniye falan surmustur sonra unuttum gittim. Merak edip bakmam bir isim soyisim yazmaya bakardi ama bunu asla yapmadim, yapmam. Bekarken de yapmadim,simdi evliyken hele asla yapmam. Sanki esime ihanet etmis gibi hissederim. Ama erkekler boyle dusunemiyor demek ki.
Siz cok guzel ifade etmissiniz. Ben zaten konunuzu okurken duygunuzu ifade edis seklinizden sizin cok dengeli, aklibasinda bir kadin oldugunuzu anladim. Yalniz iste en nefret ettigim erkek davranisi hemen devreye girmis:inkar. Oysa dese ki bi anda bos bulundum aklima geldi bakiverdim vs vs. Ama eger baktigindan eminsem ve inkar ediyorsa orda ben cileden cikiyorum. Cunku inkar demek biseyleri saklamaya calismak demek. Bir kez daha sakince sorun. Ve dogruyu soylemezse aranizda buyuk bir guven sorunu olusacagini ifade edin.5 dk önce söyledim şoyle söyledim.
Ben "Bisey sorucam şimdi ben eskiden görüştüğüm birini instagramda aratabilir miyim?
Kimi dedi ? Eskiden görüştüğüm biri herhalde bir sen önceden birileriyle görüşmedin dedim.
Hangi amacla dedi bende sen hangi.amacla baktiysan o amacla dedim.
Baya kizdi telefonu getirdi. Gösterdim. Ortak arkadas falandandir dedi. Dümdüz inkar etti bakmadim diye. Ama öyle birsey yok. Kızdı şimdi yoldayiz molada dayanamayıp dedim. Konuşmuyoruz. Zaten ben konusmuyordum pek.
Eminim bişi düşünerek aratmamıştır, merak işte..Iste benim kocam cocugumuz var ve sevgilisi degil eski nişanlısı. Durum böyle olunca daha incitici
Teşekkür ederim. Gerçekten soğuk ve sakin kalmaya çalışarak sesimi normal ayarda tutmaya gayret ederek sordum. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum tekrar kendisi konusunu açacaktir mutlakaSiz cok guzel ifade etmissiniz. Ben zaten konunuzu okurken duygunuzu ifade edis seklinizden sizin cok dengeli, aklibasinda bir kadin oldugunuzu anladim. Yalniz iste en nefret ettigim erkek davranisi hemen devreye girmis:inkar. Oysa dese ki bi anda bos bulundum aklima geldi bakiverdim vs vs. Ama eger baktigindan eminsem ve inkar ediyorsa orda ben cileden cikiyorum. Cunku inkar demek biseyleri saklamaya calismak demek. Bir kez daha sakince sorun. Ve dogruyu soylemezse aranizda buyuk bir guven sorunu olusacagini ifade edin.