canımı sıkan kayınpeder....

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
slm kızlar uzun zamandur yoktum simdi tatilden döndün ve bi sürü konu var bende dertlesilicek ama bu sabah gerceklesen kayınpederler olan konusma canımı sıktı sizinkilerde böylemi ben sahsen hic duymadım görmedim simdi ne dedi diceksiniz

durduk yere senin babandada ne para vardır haa ogluda yok dügün yapmadı ii bi yerden emekli oldu ve toplu baya para aldı iste emekli maası da coktır babanın diyo halbuki kendi dahada fazla kazanıyo ek gelirlerle

daha öncede sormustu baban sana sunu alsın maaası ne kadar bankada kac parası var hep gecistiriyodum bu sefer kızdım

dedim baba sabah sabah bunu mu düsündün cok ayıp lütfen bi daha bu sekılde konusma dedim

ac gözlülük degilde nedir bu

Nasıl senin paradan başka muhabbetin yoksa, içine girdiğin aile de para düşkünü demek ki. Sen demiyor muydun evinizin kp tarafından alınıp döşendiğini... Bu işler böyle. Bir kere yüzgöz olundu mu, karşılığı da devamı da geliyor. Şimdi bu adamı hakkıyla susturamazsın bile, çünkü diyecekleriyle ezer seni. Benim gördüğüm, sizin orada kim kimden ne koparırsa kâr. Muhabbetler de o şekilde tabii. Al birini vur ötekine durumu. Şimdi bu adamın çenesinden kurtul kurtulabilirsen.
Bu yüzden diyoruz, kimseden istemeyin, kimseye eyvallahınız olmasın diye... Senin durumunda yapacak bir şey yok uyarıya uymuyorsa adam.

gelde kendi babama hak verme sen onlarla 1 gün geciremezsin demislerdi cok dogru kaynananın 1 tane dostu yok 1 tane komsusu yok bi hosgeldine gelsin
limoncu eski konularında babanın da paraya çok düşkün olduğunu onlara gittiğinde senden elektrik faturasının parasını istediğinden bahsedip üzülüyordun,alışık olman lazım böyle durumlara siz maa aile paraya çok düşkünsünüz belli ki

Limoncu çok özür dileyerek konunu bölücem ama profil fotosu sen misin?

Nasıl senin paradan başka muhabbetin yoksa, içine girdiğin aile de para düşkünü demek ki. Sen demiyor muydun evinizin kp tarafından alınıp döşendiğini... Bu işler böyle. Bir kere yüzgöz olundu mu, karşılığı da devamı da geliyor. Şimdi bu adamı hakkıyla susturamazsın bile, çünkü diyecekleriyle ezer seni. Benim gördüğüm, sizin orada kim kimden ne koparırsa kâr. Muhabbetler de o şekilde tabii. Al birini vur ötekine durumu. Şimdi bu adamın çenesinden kurtul kurtulabilirsen.
Bu yüzden diyoruz, kimseden istemeyin, kimseye eyvallahınız olmasın diye... Senin durumunda yapacak bir şey yok uyarıya uymuyorsa adam.
cnm senin dedigin konu evlenirken ev döseme benim anlattıgım dünürlerin birbirbirlerinin hesabındaki parayı ögrenmesi olay tamamen sacma yani dünür zenginde olur fakirde sanane benim babamın parasından babamın malı gene bana kalıcak ona degil ya

Bu kadın şimdi ters cevap verse KİBlersiniz, ama resmen körüklüyorsunuz. Ayıp ya.
Limoncu, insanları bir kaç kez gerektiği zaman terslemezseniz, tepenize de çıkarlar, başka şey de yaparlar. İçinize atıp sinir olacağınıza hak edene hak ettiği cevabı verin, bir süre sonra zaten herkes yerini bilir.
Siz evinize girip, kapınızı kapatınca eşinizle mutluysanız varsın kudursun kalanlar.

Bu kadın şimdi ters cevap verse KİBlersiniz, ama resmen körüklüyorsunuz. Ayıp ya.
Limoncu, insanları bir kaç kez gerektiği zaman terslemezseniz, tepenize de çıkarlar, başka şey de yaparlar. İçinize atıp sinir olacağınıza hak edene hak ettiği cevabı verin, bir süre sonra zaten herkes yerini bilir.
Siz evinize girip, kapınızı kapatınca eşinizle mutluysanız varsın kudursun kalanlar.
insan evladı insanlarda var sagol kavun

Beni tersledigin gibi kp de ters laf edeydin limoncu,verdiğim cevap yanlış mi allah aşkına ya senin babanın para mevzusu olur ya kocanın ya kp dır.bunun neresi dalga

Babalar ve koca arasindasin yalan mi,

X