gelde kendi babama hak verme sen onlarla 1 gün geciremezsin demislerdi cok dogru kaynananın 1 tane dostu yok 1 tane komsusu yok bi hosgeldine gelsinNe çektin be! Çevrende ki herkes mi anormal senin :))
limoncu eski konularında babanın da paraya çok düşkün olduğunu onlara gittiğinde senden elektrik faturasının parasını istediğinden bahsedip üzülüyordun,alışık olman lazım böyle durumlara siz maa aile paraya çok düşkünsünüz belli kigelde kendi babama hak verme sen onlarla 1 gün geciremezsin demislerdi cok dogru kaynananın 1 tane dostu yok 1 tane komsusu yok bi hosgeldine gelsin
cnm senin dedigin konu evlenirken ev döseme benim anlattıgım dünürlerin birbirbirlerinin hesabındaki parayı ögrenmesi olay tamamen sacma yani dünür zenginde olur fakirde sanane benim babamın parasından babamın malı gene bana kalıcak ona degil yaNasıl senin paradan başka muhabbetin yoksa, içine girdiğin aile de para düşkünü demek ki. Sen demiyor muydun evinizin kp tarafından alınıp döşendiğini... Bu işler böyle. Bir kere yüzgöz olundu mu, karşılığı da devamı da geliyor. Şimdi bu adamı hakkıyla susturamazsın bile, çünkü diyecekleriyle ezer seni. Benim gördüğüm, sizin orada kim kimden ne koparırsa kâr. Muhabbetler de o şekilde tabii. Al birini vur ötekine durumu. Şimdi bu adamın çenesinden kurtul kurtulabilirsen.
Bu yüzden diyoruz, kimseden istemeyin, kimseye eyvallahınız olmasın diye... Senin durumunda yapacak bir şey yok uyarıya uymuyorsa adam.
eee yani dalga gecmeye degil konuma düzgün cvp ver benceEvet nedir limoncu bu babalardan çektiğin
Senin baba da paragöz dü iki baba arasında kaldin yine iyi mi
Bide gitgide daha düzgün yazıyorsun ufak tefek yanlışlar olsa da
insan evladı insanlarda var sagol kavunBu kadın şimdi ters cevap verse KİBlersiniz, ama resmen körüklüyorsunuz. Ayıp ya.
Limoncu, insanları bir kaç kez gerektiği zaman terslemezseniz, tepenize de çıkarlar, başka şey de yaparlar. İçinize atıp sinir olacağınıza hak edene hak ettiği cevabı verin, bir süre sonra zaten herkes yerini bilir.
Siz evinize girip, kapınızı kapatınca eşinizle mutluysanız varsın kudursun kalanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?