- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi fikir miş valla bidaha derse dicemÇok parası var, bu yıl zekatını sana vercek deseydin..
Ben paracı olurum olmam o ayrı konudur da kp benim babamın parasının hesabını tutamaz. Babamdan alacağım vereceğim onu ne ilgilendirir ki. Elinde varsa kendin ver yoksa da sus yani nedir burnunu sokmak niye.iyi fikir miş valla bidaha derse dicem
simdi mesela konusuyoruz esimle araba alalım yada ben arsa almak istiyorm hemen atlıyo mesela adı ali olsun ali babada yardım eder dimi ondanda alın 10 bin aslında kayınpederimi cok severim heleki kaynanama istinaden ama böyle konusması beni deli ediyor
Profildeki foto senin mislm kızlar uzun zamandur yoktum simdi tatilden döndün ve bi sürü konu var bende dertlesilicek ama bu sabah gerceklesen kayınpederler olan konusma canımı sıktı sizinkilerde böylemi ben sahsen hic duymadım görmedim simdi ne dedi diceksiniz
durduk yere senin babandada ne para vardır haa ogluda yok dügün yapmadı ii bi yerden emekli oldu ve toplu baya para aldı iste emekli maası da coktır babanın diyo halbuki kendi dahada fazla kazanıyo ek gelirlerle
daha öncede sormustu baban sana sunu alsın maaası ne kadar bankada kac parası var hep gecistiriyodum bu sefer kızdım
dedim baba sabah sabah bunu mu düsündün cok ayıp lütfen bi daha bu sekılde konusma dedim
ac gözlülük degilde nedir bu
Bence adam tek taraflı olarak verdiklerinin hıncını çıkarıyor. "Hep ben mi vereceğim, biraz da ondan isteyin" misali. Aslında sitem ediyor, laf sokuyor. Tabii sen böyle yazınca adam sanki durduk yere babanın parasına göz koymuş gibi görünüyor, ama tam resme bakınca öyle değil.iyi fikir miş valla bidaha derse dicem
simdi mesela konusuyoruz esimle araba alalım yada ben arsa almak istiyorm hemen atlıyo mesela adı ali olsun ali babada yardım eder dimi ondanda alın 10 bin aslında kayınpederimi cok severim heleki kaynanama istinaden ama böyle konusması beni deli ediyor
yok cnm 3 seneyi gecicek artık bisey istedigimz yokBence adam tek taraflı olarak verdiklerinin hıncını çıkarıyor. "Hep ben mi vereceğim, biraz da ondan isteyin" misali. Aslında sitem ediyor, laf sokuyor. Tabii sen böyle yazınca adam sanki durduk yere babanın parasına göz koymuş gibi görünüyor, ama tam resme bakınca öyle değil.
Bu kayınpederden hala mı maddi istekleriniz var? Araba, arsa, fatura?... Adam bence açıkça vermek istemiyor daha fazla. Seni böyle taciz ediyor. Valla katılmasan da benim dediğime geliyor. İstediniz istediniz adamın parasını, şimdi laf ediyor işte.
Değil diye biliyorumProfildeki foto senin mi
Babanın parası içine dert olmuş sana birşey almak zorunda değil sonuçtaslm kızlar uzun zamandur yoktum simdi tatilden döndün ve bi sürü konu var bende dertlesilicek ama bu sabah gerceklesen kayınpederler olan konusma canımı sıktı sizinkilerde böylemi ben sahsen hic duymadım görmedim simdi ne dedi diceksiniz
durduk yere senin babandada ne para vardır haa ogluda yok dügün yapmadı ii bi yerden emekli oldu ve toplu baya para aldı iste emekli maası da coktır babanın diyo halbuki kendi dahada fazla kazanıyo ek gelirlerle
daha öncede sormustu baban sana sunu alsın maaası ne kadar bankada kac parası var hep gecistiriyodum bu sefer kızdım
dedim baba sabah sabah bunu mu düsündün cok ayıp lütfen bi daha bu sekılde konusma dedim
ac gözlülük degilde nedir bu