Canımı sıkan kayınpeder..

eşine söyledinmi, bunadamı babamın çocukluğu diyo :KK57:

Eşime her konuşmayı anlatırım bilgisi olur.. Oda işte babamın çocukluğuna ver diyor. Ne garip değil mi ? Adam 60 yaşında ama çocuk gibi gör babamı diyor. Ortalığı germemek adına eşimin taktiği

Eşime her konuşmayı anlatırım bilgisi olur.. Oda işte babamın çocukluğuna ver diyor. Ne garip değil mi ? Adam 60 yaşında ama çocuk gibi gör babamı diyor. Ortalığı germemek adına eşimin taktiği
ortalığın biraz gerilmesinin zamanı gelmiş bence, alttan aldıkça haddini aşmaya devam etcek

Benzer bir şey ben de yaşadım. Acaba direk haber vermek yerine konuşma anında öylesine söylemiş olabilir mi görevli. Boşboğazlığından, art niyetsiz?

ne alaka ya.aklı başında bir insan bu.
onun garip huylarını ailesi taşıyabilir hoşgörebilir ama sen mecburmusun?
evini kontrol ediyo adam uzaktan daha ötesi var mı?
hem neden büyük büyük gibi davranmıyor da siz hoşgöreceksiniz.
düzeltsin kendisini bi zahmet.ayıptır ya.
ben kesinlikle çok daha ağır tepki verirdim.
yarın bi gün evinize gizli kamera filan yerleştirmeye kalksa yine hoş mu görülecek.

ne alaka ya.aklı başında bir insan bu.
onun garip huylarını ailesi taşıyabilir hoşgörebilir ama sen mecburmusun?
evini kontrol ediyo adam uzaktan daha ötesi var mı?
hem neden büyük büyük gibi davranmıyor da siz hoşgöreceksiniz.
düzeltsin kendisini bi zahmet.ayıptır ya.
ben kesinlikle çok daha ağır tepki verirdim.
yarın bi gün evinize gizli kamera filan yerleştirmeye kalksa yine hoş mu görülecek.

Tabiiki hoş görüyle karşılayacak durumum yok. Hayatta her zaman herkes yerini ve haddini bilecek yoksa saygı çizgisini aşıp gösteririm

Benzer bir şey ben de yaşadım. Acaba direk haber vermek yerine konuşma anında öylesine söylemiş olabilir mi görevli. Boşboğazlığından, art niyetsiz?

Yok canım kayınpederim bulunduğum yere 1 saatlik uzaklıkta ve bizim güvenlik görevlisini hal hatır sormaya aramaz. Bir hinlik işi
Babası çocuk mu da çocukluğuna veriyo?
Adam resmen dedektiflik yapıyo yanlışlıkla kurye murye gelse sana damgayı yapıştıracak daha eşin ses çıkarmıyo öyle mi
O görevli işten atılmayı hakediyo o kp de sayılmamayı hakediyo
O değil neden annenizin geldiğini söylemediniz

Açar açmaz sorması ve kinayeli gülmesinin sonrasınında konuşmasının nereye gideceğini ölçmek için ilk söylemedim. Bakalım tepkisi ne olacak diye. Ben hayır dedim sesi gitti bozuldu. Üzerime ne kadar gelecegini denedim yanş

Ne yazıkki çok küçük yaşta evlendirilip hiç bir sosyal hak verilmeden yaşanmış 50 sene ve bir çok hastalık sahibi edinmiş kayınvalidem. Ne yapsın başa gelen çekilir deyip çekiyor.. Adamda bu duruma istinaden herkes bana tabii diyor.. Şunu farketmek istemiyor. Yahuu ben eğitimli çalışan bir gelin aldım. Çok farklı bir kültürde yetişmiş ben ağır durayım da azıcık adam bilsinler.. Çevremde görmediğim tüm hatsiz davranışlar bir kişide toplanmış oda bu kişi
Maalesef o okumuş kültürlü gelin aldım kısmını çoğu KV kp düşünmüyor aksine ne olmuş okuduysa diyorlar sindiremiyorlar gözleri korkuyor galiba sözümüz geçmez diye daha çok yükleniyorlar Allah yardimcinjz olsun

Oda işte babamın çocukluğuna ver diyor.

İyi de bazı şeylere maruz kalan sizsiniz. Eşinizin bir kere onu demeye hakkı yok. Ayrıca biri tarafından takip edilmek resmen hakaret! Koskoca kadına ne demeye getiriyor yani?

Aslında bozuntuya vermeyecektiniz, erkek kardeşiniz veya eşinizin tanıdığı bir erkek kuzeniniz size gelip kapıda kendini tanıtırken "Polina'nın sevgilisiyim" diyecekti. Bak o zaman görecektiniz rezilliği.

Back
X