garip geldi bana biraz...
Evliliğinle ilgili normal olan tek bir şey söyle ki bunu da onunla kıyaslayayım...
Bu arada eşinin abisi eşini dövecekti o ne oldu sahiden? Geldiler mi?
mrb arkadaslar
eşim bkaç ay önce bizim ailede herkes kardeş gibidir teyze ogullarının elini sıkıyosun uzaktan uzaga falan gibi bi muhabbet etmişti bana.iyi madem dedm kendi kendime agır olmamdan hoşlanmıyosa tokalasır öperim dedim bende.o gnden beri tokalasırken öpüyorum neyse
gecnlerde gençler toplandık gezdik dolaştık eve döndük.eşimin bi t.oglu var adı x olsun 30 nu gecmiş ama bekar biri.
dün eşim sohbet ederken bana dediki x abim ne diyo sana naber canım nasıl gidiyo canım canım da cnm hoşuma gidiyo onun konusması dedi.sinr oldum insan bi kıskanır dmi gülerek anlatıyo bide bana.bende güldm bozmadım sadece canım dese yavrum yavrucum diyip duruyo alem adam ya dedim (nabız ölçmek için) eşim sadece güldü gecti.
t.oglu ble olsa insan eşini braz kıskanmazmı ya benmi yanlışı düşünüyorum kızlar
hayranım şu yeni konularıma gelipte eski konularla ilgili yaptığınız yorumlara sağolun
bence eşin ters psikoloji uyguluyor bu durumdan memnunmuş gibi görünerek ortaya laf atıyor ve senin nabzını ölçüyor sen rahatsız olmuyo musun gibisinden bence eşin bu durumdan rahatsız çünkü zaman zaman bende rahatsız olduğum konularda rahatsız değilmişim gibi karşımdakine yem atarak fikrini öğrenirim o konuyla ilgili
Evliliğinle ilgili normal olan tek bir şey söyle ki bunu da onunla kıyaslayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?