canımı sıktı

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb arkadaslar
eşim bkaç ay önce bizim ailede herkes kardeş gibidir teyze ogullarının elini sıkıyosun uzaktan uzaga falan gibi bi muhabbet etmişti bana.iyi madem dedm kendi kendime agır olmamdan hoşlanmıyosa tokalasır öperim dedim bende.o gnden beri tokalasırken öpüyorum neyse
gecnlerde gençler toplandık gezdik dolaştık eve döndük.eşimin bi t.oglu var adı x olsun 30 nu gecmiş ama bekar biri.
dün eşim sohbet ederken bana dediki x abim ne diyo sana naber canım nasıl gidiyo canım canım da cnm hoşuma gidiyo onun konusması dedi.sinr oldum insan bi kıskanır dmi gülerek anlatıyo bide bana.bende güldm bozmadım sadece canım dese yavrum yavrucum diyip duruyo alem adam ya dedim (nabız ölçmek için) eşim sadece güldü gecti.
t.oglu ble olsa insan eşini braz kıskanmazmı ya benmi yanlışı düşünüyorum kızlar

Evliliğinle ilgili normal olan tek bir şey söyle ki bunu da onunla kıyaslayayım...

Bu arada eşinin abisi eşini dövecekti o ne oldu sahiden? Geldiler mi?

Son düzenleme:

bence eşin ters psikoloji uyguluyor bu durumdan memnunmuş gibi görünerek ortaya laf atıyor ve senin nabzını ölçüyor sen rahatsız olmuyo musun gibisinden bence eşin bu durumdan rahatsız çünkü zaman zaman bende rahatsız olduğum konularda rahatsız değilmişim gibi karşımdakine yem atarak fikrini öğrenirim o konuyla ilgili

Son düzenleme:
hayranım şu yeni konularıma gelipte eski konularla ilgili yaptığınız yorumlara sağolun

Yorum beğendiremediğim için kusuruma bakma Konuna yorum yapanlara karşı saygılı olmanı tavsiye ederim, keza yorumları beğenmeyince gelip burada hakaret eden ben değildim sendin, bunlara rağmen hala gelip de zaman ayırmışım, dönüşe bak! Senin tüm konuların eşinin ailesi zaten, neyini bağdaştıramadın mesajımın?

Son düzenleme:
bence eşini gözetim altına al sevgili değil bu eş ya öyle lafları kardeşin haricinde kimse sana söyleyemez hele ki eşinin yanında normal değil bu.

aslına bakarsanız aynen böyle düşünüyorum dediğiniz doğru olabilir.ama bunu nasıl ögrenicem esime konuyu nasıl açıcam nasıl sorucam hc bilmiyorum.konusmassamda içimde kalcak

ilginç..benim eşim de tam tersi konuda kendi kuzenlerimle tokalaşmamı dahi istemiyo,ben de bunun zorluğunu yaşıyorum..
belki eşin nabız yokluyodur dicem ama,yani aslında rahatsız oluyodur da direkt söylemiyodur,olabilir mi ki...

bence açıkca sor..beni kıskanmıyo musun diye..

onlar ailece kardeş gibi olabilirler ama sen o aileden değilsin özünde...valla artık öyle şeyler duyuyoruzki,kimin ne niyetli olduğu anlaşılmıyo,en iyisi hiç tokalaşmamak bile..ya da sadece toka yeterli

aile ilişkileri böyle demekki senı kıskanıp kıskanmadığını ailesı üzerinden deneme

su kiskanilmayi siddetle isteyen kadinlari anlamakta güclük cekiyorum
kiskaninca ne olacak
kendinizi daha mi iyi hissedeceksiniz?

belkide karşısındaki insanlara gereğinden fazla güveniyodur...
sedef'e nasıl güveniyordu toz kondurmuyodu eşin eskiden burdan hatırlayabilirsin mesela...
benim eşim aşırı kıskanç inanki buda iyi birşey değil,dayımın oğlu canım cicim falan konuştuğu için düğünümde bir gıcık oldu adama tokalaşmıycaksın dedi kesti attı...
oysaki ben istanbulda dayı oğlu ankarada anca bi düğün falan olunca görüyorum yüzünü herkesle tokalaşırken ona ayrı bir tavır alıcam bu benim için hiç hoş bi olay değil...

Evliliğinle ilgili normal olan tek bir şey söyle ki bunu da onunla kıyaslayayım...

işyerinde okudum ve sesli güldüm.. herkes bana tuhaf tuhaf bakıyo. sabah sabah Allah iyiliğini versin e mi :)))

Son düzenleme:
Siz yine de uzaktan tokalaşıp selam vermeye devam edin derim...
Merhabalaşmak için herkesi öpmek zorunda değilsiniz, (şahsi fikrim öpmeseniz daha iyidir.)

niye bu kadar kotüsün
niye merak ediyorum kadın yeni bir konu açmış eskileri katıp birde yaptığım yorumları beğenmiyorsun diyorsun
yorum yapmamışsın ki?
evliliğin kotu demiş çıkmışsın işin içinde neresinde yardımcı oldun şimdi..
burası sizin tek elinizde mi
istediğiniz gibi kırıcı yorumlar yapacaksınız..

konu sahibesi bazı erkeğin karakteri boyledir
kıskançlık bilmez
kısmandığıda seni sevmediği anlamına gelmez
olduğu gibi kabul et bence sana bana normal gelen başkası için anormal olabilir
belki eşinin normali budur
sorgulama artık sorguladıkça mutsuz olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…