aslına bakarsanız aynen böyle düşünüyorum dediğiniz doğru olabilir.ama bunu nasıl ögrenicem esime konuyu nasıl açıcam nasıl sorucam hc bilmiyorum.konusmassamda içimde kalcak
niye bu kadar kotüsün
niye merak ediyorum kadın yeni bir konu açmış eskileri katıp birde yaptığım yorumları beğenmiyorsun diyorsun
yorum yapmamışsın ki?
evliliğin kotu demiş çıkmışsın işin içinde neresinde yardımcı oldun şimdi..
burası sizin tek elinizde mi
istediğiniz gibi kırıcı yorumlar yapacaksınız..
Pardon, benim iyiliğimle kötülüğüm senin yorumlamana mı kaldı acaba?
Ben bu kızın bir çok konusuna sabırla yorum yapmış biriyim, insanlar "aman yine mi amanede" derken yaptığı hataları kendimce ona göstermeye çalışmışım. Şu konuya ilk yorumumu yaparken hiç bir kötü niyetim yoktu, o ikinci soruyu zaten sonradan ekledim. Bir önceki konusunu yarım bırakmışsa sorarım, bunda bir kötülük göremiyorum. Ama dönüşünü hiç hoş bulmadım, hala da bulmuyorum.
Şimdi sen söyle sen neden böylesim, oradan benim niyetimi ne kadar bilebilirsin ki hemen bu şekilde sataşıyorsun? Ben de saptırıcı yorumlardan hoşmlanmam ama senin yaptığın çizmeyi aşıyor. Hatırlarsan geçen bu amaçla "iyiniyetli(!)" bir konu açıp ulu orta serzenişte bulunmuştun, konuda millet birbirine girmişti. Ne kadar da güzel olmuştu değil mi?
Bir şeyi beğenmiyorsan KİB butonuna basarsın, aklına göre millete laf atamazsın, bunu unutma!
mrb arkadaslar
eşim bkaç ay önce bizim ailede herkes kardeş gibidir teyze ogullarının elini sıkıyosun uzaktan uzaga falan gibi bi muhabbet etmişti bana.iyi madem dedm kendi kendime agır olmamdan hoşlanmıyosa tokalasır öperim dedim bende.o gnden beri tokalasırken öpüyorum neyse
gecnlerde gençler toplandık gezdik dolaştık eve döndük.eşimin bi t.oglu var adı x olsun 30 nu gecmiş ama bekar biri.
dün eşim sohbet ederken bana dediki x abim ne diyo sana naber canım nasıl gidiyo canım canım da cnm hoşuma gidiyo onun konusması dedi.sinr oldum insan bi kıskanır dmi gülerek anlatıyo bide bana.bende güldm bozmadım sadece canım dese yavrum yavrucum diyip duruyo alem adam ya dedim (nabız ölçmek için) eşim sadece güldü gecti.
t.oglu ble olsa insan eşini braz kıskanmazmı ya benmi yanlışı düşünüyorum kızlar
mrb arkadaslar
eşim bkaç ay önce bizim ailede herkes kardeş gibidir teyze ogullarının elini sıkıyosun uzaktan uzaga falan gibi bi muhabbet etmişti bana.iyi madem dedm kendi kendime agır olmamdan hoşlanmıyosa tokalasır öperim dedim bende.o gnden beri tokalasırken öpüyorum neyse
gecnlerde gençler toplandık gezdik dolaştık eve döndük.eşimin bi t.oglu var adı x olsun 30 nu gecmiş ama bekar biri.
dün eşim sohbet ederken bana dediki x abim ne diyo sana naber canım nasıl gidiyo canım canım da cnm hoşuma gidiyo onun konusması dedi.sinr oldum insan bi kıskanır dmi gülerek anlatıyo bide bana.bende güldm bozmadım sadece canım dese yavrum yavrucum diyip duruyo alem adam ya dedim (nabız ölçmek için) eşim sadece güldü gecti.
t.oglu ble olsa insan eşini braz kıskanmazmı ya benmi yanlışı düşünüyorum kızlar
hiç bir yazımda hiç bir açtığım konuda kaba kotü küçümseyici aşağılayıcı ortalık karıitırıı senli benli tek yorum bulamazsınız.
kotüsün bu kadar..
için kotuluk kaynıyor
sana yapılan yanlışlıkları haksızlıkları burda insanlardan onların üzerinden çıkarmaya çalışıyorsun.
çünkü gerçek hayatta kimseye gücün yetmiyor.
ancak burda istediğin kadar bağırıp çağırıp kabalaşabilirsin sorun yok değil mi..
nasıl olsa hiç birimiz seni gormuyoruz tanımıyoruz.
kalbinin içi simsiyah kotülük dolu aksi olsa birazcık daha kibar ve anlayışlı olurdun
ama ne zaman senin yazılarını okusam mecburiyetten elleri bellinde kavgaya hazır bir bayan canlanıyor gozümde
hakaret içeren hiçbirşey soylememe rağmen kotü içerik butonuna basabilirsin çünküdoğruları soyledim
benim kine bas ki sen burda daha çok insanın kalbini kırabilesin
aman sakın es geçme düşene bir tekmede sen vur.nokta.
aslına bakarsanız aynen böyle düşünüyorum dediğiniz doğru olabilir.ama bunu nasıl ögrenicem esime konuyu nasıl açıcam nasıl sorucam hc bilmiyorum.konusmassamda içimde kalcak
mrb arkadaslar
mrb arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?