Canımı yakan abla(ne yapmalıyım yol gösterin)

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Bayanlar mrb
Sizlere dün yasadigim canımı çok yakan ateş gibi bir konudan bahsedecevgim.icimin yangını nasıl diner ne yapmalıyım bana sizler bir dost gibi yol gösterin çok ihtiyacım var desteklerinizi.
Dün ablamla(öz)ortak bir arkadaşımız var ona kırıldım ve artık haddini bilmesi gerekiyordu watsuptan yazdım bütün yanlisini oda kırılmış oda kendini haklı görüyor tutmuş ablamı aramış bizim aileleerimiz görüşüyor bana bunlari dedi kardeşin diye
Hepsini yumurtlamis
ablamda bunun üzerine bana watuptan ağzına ne geldiyse geçmişten bugüne
_benim bekarliktan adımı çıkardığım
_ben eşimle maddi çok sıkıntı çektim ve eşimle çok zor günler yaşadım eskiden konularımdanda bilirsniz(borsa iddaa)sürekli borç onu cektim ve hep bu süreçte ablama anneme anlattım kimsem yok kime anlatayım dedim bunları hep yüzüme vurdu BASİMA KALKTİ Sİin anlayacağınız neler yazmış.ama ben eşimle şu an Allah'a şükür iyiyim çoğu şey duzeldi hayatımda bosanmadim evliyim.butun imkanların değişti velhasıl para konusunda ondan dahada rahatım çok dua ettim çoğu şey nerdeyse düzeldi bitti bin şükür iki çocuğumla mutlu yasiyim.
BENİM KALDİRAMDİGİM BUNALRİ BASİMA KALKMASİ bana iftira atması ve kendini haklı görmesi ne yapmalıyım psikolojimi zaten bozdu.ablami hayatımdan çıkardım ömür boyu yüzünü görmek istemiyorum nasıl bir tutum sergileyip kendimi nasıl teslim edeyim
Psikolik yardımcı alayım uesiremedim yazdıklarını psiman oldum keşke onun gibi fırsatçı alcaga soylemeseydim eşimle yasadikalrimi ama mümkün değildi o dönem caresizdim

Ablan fırsatçı,asla sir verilmemesi gereken biri onu anlamis oldun.
Sen eşinle problemlerini halletmişsin herkesin borcu var zaten bunlara takilma.
Daha bekarken adini cikardin demis sana sende deseydin bekarken adim cikmis olsa eşim benle evlenir miydi? Cikmis olsa sevinicek mi o ne bicim ablalik.
Kendini bu kadar uzme cok mu canın sikildi okkalı hadi bildiren bir msj at ablani engelle cevap veremesin icinde ukte kalsin.

Ben arimla namusumla evlendim.bu kadın bana niye böyle diyor inanın anlamıyorum.benim konuştuğum kişiler oldu sevgilim oldu evet.hic ileri gitmedim.evlendim eşimle iki tane pırıl pırıl dünya güzeli evladım var.benle sürekli gecmisten alıp veremediği bir hırsı var.o hep çalışması bana yedirmis bana bir telefon aldı bir iki üst baş dışında saniyorki dünyada en olağanüstü şeyi bana yaptı ben hayatımı buna borçluyum.inanin beni canımdan bezdirdi nefret ettim

Yani olayı öyle bir anlatmışsınız ki...

Konu havada kalmış. Içerik yok.

Bilmediğimiz bir konuda sizi mi savunalım.

Gerçekten anlam veremiyorum. Bize hiç bilmediğimiz bir konuyu "ablam başıma kalktı" şeklinde özetliyorsunuz.

Konuyu sebep sonuç ilişkisi kurararak,yer zaman ve mekan belirterek anlatmaniz gerekmez mi?

Içerik bize vahiyle mi bildirilecek?

Benim esimle(borsa idaa evliliğimiz boyunca 12 yilli evliyiz uzun bir süresi borç ödemek kaybetmekle geçti.esimin yaptığı hataları borcu borsayı çocuklarımın riskini kaybetm sini yediremedim.hep tartıştık eşimle kavga gürültü yle borçla harçla geçti yani beni evet ve cocukalrimi ele güne muhtaç etti borç borç hep hayatım bunla geçti çok sıkıntı c ktim maddi manevi ve bu sıkıntılı süreçte ablama anneme anlatıp bunları yaşadığım sıkıntıyı bu şekilde rahatlamaya payalsmaya çalıştım kimseye anlayamazsın arkadaş ve akrabaları ma utanırım ne diye bilirdim eşim (borsa idaa ) oynuyor hep kaybediyor sürekli borç ödüyoruz diye anlayamazsın bu süreçler icind cokkkkk kavgam oldu cokkk ağladım hep anlattım ablam denen kişiye şimdi bana sen eşinle hep kavga ettin sonra yine döndün normal bişey yokmuş gibi davrandı çok yapmaciksin dedi başıma tüm yaşadığımız şeyleri kalkti.senin Esin para yedi ahlaksız s n söylesin sen biylesin kızında sana benziyor sana çektirerek aman Allahım neler söyledi neler şok oldum bunu daha öncede yaptı ama bu en ağır oldu bu sefer barışmak yüz yzue bakmak mümkün değil affedecek gibi bir his kalmadı içimde.ben okurken ablam çalıştı ben nankör oldum bana herşeyi o almış
Ben inkar etmişim inanın bana telefon ilk çıktığı zaman su kocaman eski tellerden aldı.biri kıyafet disiinda herşeyimi dinuma kadar aldığımı hayatımı ona borçlu olduğumu nerdeyse ima ediyor

Arkadasla ilgili nasil bir durum var ki
Ablaniz bu kadar sizd yuklendi ,o arkadasindan bi cikari mi var

Ben çalıştım evlenirken bütün çeyizini kendim aldım evlendim geçtim gittim.
Evlenincede bana ailemden bir kuruş sıkıntı ceksemde gelmedi sadece manevi destek oda işte başıma kalkinc oldu.butun borcu yapan eşim yine borcu u kendi ödedi ve eşimin ailesi verdi hiçbir kuruş kalmadı şu anda dahada iyi duruma geldik işi gücü yerinde kiradan kurtulduk yediğimiz ictihimz iyi.ama şimdide benim başıma kalkinclik oldu

Bir zamanlar anlattığınız sırlar ve dertler üzerinden sizi vurmuş ha, çok adice.

7 el yabancının attıgı kazıgı Oz ablam bana attı maddi manevı. 2 yıldır konusmuyoruz asla da dusunmuyorum. Ama biz Bir arada buyumedık o yuzden hıc bag kuramadık. Sızın adınıza uzuldum sızın canınızı kım acıtıyorsa uzak kalmanız en iyisi.

Valla ben iyi günde yüzüme gülüp aramiz bozulduğu gibi içinde tuttuğunu söyleyen neredeyse herkesle iletisimimi kestim.
Daha yeni iş yerinden birisi ufak bir anlasmazlikta 'sen zaten bencilsin. Hep kendini düşünüyorsun' gibi birşeyler dedi. Çok da sevdiğim bir kızdı. Ama şu an 'zorunluluk dışında konuşmayacağım kız' olma statüsüne erişti. Aynı iş yerinde bir başka kız yine yüzüme canım cicimken tartışma çıkartıp bana içinde tuttuklarını söyledi vee kızla konuşmayı kestim. 9 ay falan olacak. İletişimin minimum seviyede. Kiii aynı odadayiz:)
Kimse beni sevmek ya da beni benimsemek zorunda değil. Nasıl ben herkesi sevmiyorsam insanlar da beni sevmez- ya da bana uyuz olabilir. Dünyanın eeenn doğal şeyi. Ama yüzüme gülüp içinde kin biriktiriyorsa, söylediklerimi anlattıklarımi saklayıp bana uygun anda vurmak için biriktiriyorsa o kişinin gözümde çöp kadar değeri olmaz.
Ablanizla konuşmamaniz doğru bir tepki olmuş. Bu size ders olsun, yeniden konuşmaya baslasaniz bile hayatınızdaki olaylari anlatmayın.
Ders niteliğinde bir şey de yapmayın. Fayda etmez ki. Karşılıklı gerilirsiniz,başka da bir işe yaramaz. Canınızın sıkıldığı ile kalirsiniz

Ama simdi siz ne anlattiniz biz anlamadik. Arkadasa neden kizdiniz size ne soyledi ablaniza ne soyledi cok eksik bu sartlar altinda yorum yapamayacagim sory
Yaptığım konuşma arkadaşla şu
Ben bu ortak arkadaşı eşiyle tanistirdim eşimin arkadasiydi evlendiler.
Bu nankör bizim ortak arkadaş oturmamizda benim akrabam ama samimi olmadığım bir kızla arkadaş oldu kanka oldu biz bekarlık arkadasiyiz ablam ve ben onun.bizi dış kapı mandalı yaptı onla yiyip icti neyse ben zaten semtine uğramadım çağır davet ederse gittim oturmaya eşimle umrumdada olmadı ve böyle yıllar geçti.dusunun 10 yıl nerdeyse
Bu bizim ortak arkadaşımız bekarliktan olanın avukatlığını bir konuda bu tanıştırdığı mız akraba kız yaptı.bize karşı hemde çok komik degilmi:))bende onu kayde almadan direk bekarlık nankör yazdım işte bak sen iki gün önce biz tanistirdim evlendin iki günlük tanıdığın hemde benim akrabam olan senin şimdi avukatinmi oldu dedim yazdım nankorlugunu çünkü hak etti yıllar için sustum sustum cevaplarını verdim.ablam bunu onur gurur meselesi yaptı ben salak oldum ben terbiyesiz oldum konu bundan cikti.ve onların benden ona daha yakın olduğunu senden beni daha çok seviyorlar sen ne hakla dersin basit sin susun busun azdin iki gün önce ekmek bulamıyorsun kabahatinizle oturun Esin para yedi kumarbaz sus otur ona o u nasıl dedin diye benim ne namusunu ne şerefini bırakmadı nede insanlığımi
Şimdi size soruyorum bendemi var bir salaklık benmi hataliyim ablamı çok akkilli benmi deliyim

Vallahi billahi arkadaşlar olay bu ne eksik ne fazla burdan çıktı işte sayfalarca yazmış benim geçmişten bugüne ne serefimi ne adiligimi ne ahlaksızlığın koymamış iki çocuk annesi bir kadınım utanmadan neler atmış sesli senden tiksiniyorum sen hep böyle basitti kendini yine belli ettin sende utanma yok ona ne hakla yazdın sen ekmek bulamıyorsun ne oldu şimdi azdinmi.neler neler ben ne yaptım arkadaşlar ben gerçekten AHLAKSİZMİYİM YASAMAYİ HAK ETMEYECEK KADAR KOTUMUYUM SİZCE
ONA HADDİNİ BİLDİRMEKLE NANKOR KİZA EVDE KALMİS YASİ GECMİSTİ BİZLERDEN BUYUKLER EVLENMESİNE VESİLE OLDUM ESİNİN İSİYLE BANA HAVA ATIYOR Kİ BENİM EŞİM LE AYNİ SEKTORDE CALİSİYOR.ALACAK YAGCİ BİR ADAM UZİN YİL AYNİ FİRMADA BENİM ESİMDEN KENDİNİ USTUNMU GORUYOR NE YAPİYOR ANLAMİYORUM.
SUREKLİ TRİPLERDE HASBAM BENDE HADDİNİ BİLDİRDİM.OTURSUGU SEMT TOKİ EVİ YANLİS ANLMAYİN .KUCUMSEMİYİRUM
ESİN O KADAR İYİ MAAS ALİYORSA NE SİYE ORDA OTURUYON İSE OLDUKCA UZAK VİT İYİ EVE OTİR İSTUNDE UST YOK BAS YOK DAHA YENİ KOTU ARABA ALDİLAR YİLLARDİR.artik hak etti cevabini verdim bende

Buraya size yazdikalrini bile yazmadım inanın o nankör arkadaşa en kibar haliyle benim esimle seninkini kıyaslamayın gibisinden
Daha dün eşini sen tanimazken ben tanıyordum dedim bu tür şeyler inanın küçük duaurucu şey bile yok
O arayıp ablama ne dedi ne konuştular ondan sonra bana almış yazmista yazmış işte olay böyle oldu

Anladm canim ablan nasil bi insan bilmiyorum ama abla.kardes arasinda küslük olmaz duzelirsiniz ablanda yakinda o karsi tarafin ne mal oludgunu anlar. Sen esinle mutlu olmaya devamet kimseden fayda yok

Ablanızın söyledikleri çok ağır, gerçekten ayıp etmiş o konuda haklısınız. Özür dileyene dek iletişim kurmayın.
Diğer arkadaşınız hakkında yazdıklarınızsa beni dehşete düşürdü. Ben hiçbir şey demedim diyorsunuz ama bir ton laf etmişsiniz. Okurken inanamadım bile

Orda bekarlık nankör olan diye sizler anlayın diye yazıyorum ben o kelimeleri ona yazmadım msjda. ordaki harf hataları size ona bunları ben demişim gibi geldi sanırım.yoksa dehşete düşecek bir kelime bile yok msjda gerçeğini okusanız bunları yazmistiniz dersinz.ben burda ifade ederken siz kullandım bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…