Canımı yakan abla(ne yapmalıyım yol gösterin)

İnsan kendine yetebilmeli hayatın her döneminde başkalarından beklentiye girmek insanı yorar
Eşimde hep bunu diyor hep beklentin var
İnanın ben hicbirgun istemiyorum.kendileri atlıyor geliyor sonra onu başıma kalkıyor
Vallahi de billahide istemiyorum hicbbir şeylerini.ben onalrda daha iyi durumdayım şu an maddide manevide istemiyorum bana bulasmasinalrda

Düzelir ins

Burda çoğu şey yansilatilamiyor.cok kaliteli arkadaşlık dostluk ilişkilerim var
Herkes bilir ben mesafeli biriyim
Açık sozluyum
Ama ablam beni yildirdi

Bence eksik anlatıyorsun esin para yedi ahlamazsın kızında oyle esin ne para yedi sen niye ahlakszsin

İnsan el için kardeşini üzmez, üzüyorsa kardeş değildir. Siz ortak arkadaşınıza kırılmışsınız, ima etmişsiniz. Ablanız ortak arkadaşınızın avukatı mı? Ablanız abla olsa sizi kırdığı yerde ortak arkadaşa bi çift laf ederdi.
Yetmez gibi sizin anlattığınız derdinizi gelip yüzünüze vuruyor, pes! Diyeceğim şey şu,
Asla kan bağınız olan bir insana ailr, akraba derdinizi yaranızı açmayın. Bir dost edinin, o da yoksa Allah var. Ona sığının, kalbi pise derdinizi anlatsanız ne anlatmasanız ne..
Bir de genç kızlığınızda namusunuza kadar girmiş, şok edici gerçekten. Bence ablanız o sözde ortak arkadaşınızla sizi çekiştiriyor. Ne diye bu cırlaması?
Çizginizi çekin, bayramdan bayrama vs...

Bence eksik anlatıyorsun esin para yedi ahlamazsın kızında oyle esin ne para yedi sen niye ahlakszsin
Hanımefendi bunu açık yureklilikle yazıyorum emin olun.
Benim çocuğum kızım 10 yaşında daha ilkokul 4 gidiyor ve Allah'ım nazarlardan saklasın herkez yavruma bayılır çok terbiyeli ve sınıfın en caliskani.ogrwtmenimiz benim evladıma senin gibi kızım olsun başka bişey istemem der.butun akrqbalar kızımın yuzin bakan birdaha bakar hem terbiyesinde hemde guzelliginden.ben cocukalrimi asla bagirmam ve onlara çok emek vererek saygıyla buyuttum
Kendi çocuğu ona kök söktürdü.
İkisinin kiyaslamasini bile yapamaz
İkincisi bana niye taktı anlamış değilim
O çalışırken ben evdeyim rahatım diye beni bir türlü hazmedemiyor benim hep arkadaşım olmuş sevgilim olmus o çalıştı ben gezdim diye düşünüyor sanırım ben evde annemle deli babami çektim halbuki kan küstüm.ke ndisi ise gitti evdeki sınırlı dayakçı kufurcu babadan kurtuldu ben evde annemle onu cektim halbuki.
Eşime gelince benim şu dünyada eşimin yaptigi tek hata parasını borsa idaa ya yatırması oldu bizi sürekli borca sefalete düşürdü. Buda onun tabiki hep eleştiri noktası oldu
Bu devirde borcun varsa geleki riskini oraya buraya idaa ve borsa ya yatirirsan hem ahlaksız hem kötü hem hırsız hem arsız hem kumarbaz olursun.herkezde bu hakkı buldu tabiki.ama bu hallere düşecek adam değil emin olun çok iyi biri karakteri fakat şeytana uydu bu bir bağımlılık oldu yaptı bunun bedelini çok ağır ödedi yıllarca ailesine benim aileme karşı.şimdi herşey bitti borç
İyi bir iş iyi bir kazanç.ve üstüne üstlük kiradan kurtulduk ve eşimin ailesi eşimi affetti arkasinda her an full destek sagolsunlar.allah bin kere razı olsun.neyi cekemiyorlar neyi kaldiramiyorlar hala anlamiyorum.
Sanırım ben hep onalra yine su borcu çıktı yine para kaybetti diye anlatıyordum
Şimdi hep iyi şeyler anlatmam ablamı sarsdi başka bişey aklıma gelmiyor

Bu yuzden hic bir derdimi ne arkadasima ne aileden birini anlatmam ben yataga girince butun olanlaro unuturum ama onlar unutmazlar en yakının olsa bile asla anlatmam bir derdim olsa saatlerce ağlarım kendimle konusurum deftere yazarim ama kimseye anlatmam bidakine sizde uygulayin esler arasindaki.seyler anlatılmaz bunuda ogrenmis oldunuz buraya yazanlara bile ayar oluyorum

Tavrımızı koyun o halde .eşiniz siz kötüsünüz diyelim 10 yaşındaki yeğenini neden suçluyor . Kendinize yapılanı unutsanız bile evladımız yapılanı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…