Merhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.