Canımın bu kadar acıyacağını bilmiyordum.Bitti

6 yıl gerçekten uzun bir süre.
mutlaka acı çekeceksiniz.
şu durum da uzak kalmak en doğrusu.
zaten bitmemişse bir şekilde bir araya tekrar gelinir.
bol bol kitap okuyun,müzik dinleyin,sevdiğiniz şeylerle uğraşın.

mesaj yazmanız bir şeyi değiştirmez.
aynı konular üzerinden tartışmaya devam edersiniz.
uzak kalmak iyidir.
hatası olan bu süreçte farkına varır zaten.
varmıyorsa da, bitmesi gerekmiştir.
Çok teşekkür ederim.Mesajınız iyi geldi.Dediğinizi deneyeceğim.Giderse zaten hiç benim olmamıştır :)

Açıkçası o çok çabaladı.Ben biraz zor biriyimdir.Kaç defa ayrılmaya kalktım her defasında durdurdu.Şımarıklık yaptım anlayacağınız ama hiç elimi bırakmadı.Bu sefer elle tutulur bir hatam yoktu.Durduk yere yazma bana beni tükettin deyince bende veda mesajı yazdım İşte
Ama büyük bi sebep yokken hep böyle davrandıysanız o da yorulmuş olabilir 😑

Bi çeşit etkiye tepki siz öyle yazdıysanız için yapmıştır muhtemel 2 3 güne normale döner

14 gündür konuşmuyorsunuz öyleyse.
henüz çok yeni bir durum.
zordur bilirim.
yani dediğim gibi malesef yaşaya,yaşaya geçecek.
klişe,zaman..
14 gündür yazmadan aramadan durabilen biri için de, hergün ağlamaya değmez be.
öyle düşünün.
ne diyeyim ki başka.
hassas bir durum işte.
Hemde nasıl hassas.İçin gidiyor ama bir şey yapacak halin yok

Açıkçası o çok çabaladı.Ben biraz zor biriyimdir.Kaç defa ayrılmaya kalktım her defasında durdurdu.Şımarıklık yaptım anlayacağınız ama hiç elimi bırakmadı.Bu sefer elle tutulur bir hatam yoktu.Durduk yere yazma bana beni tükettin deyince bende veda mesajı yazdım İşte
Adam haklı. Beni yoran bunaltan birini istemem. Onu biraz kendi haline bırakın. Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. Kafasını toplasın, dinlensin. Şimdi ne yazsanız yapsanız batacak ona. Yakasından silkeler gibi sizden kurtulmak isteyecek. Daha çok yeni. Bekleyin hiçbir şey yapmadan

Eğer gerçekten bunaldıysa bir şeylerden sevse de yazmayabilir. Yaşadığım ilişkiden biliyorum. Yine de zamanında konuşarak aşabileceğiniz şeyler gibi bunlar, bilemedim.
Yaşadığınız ilişki bitti mi ?

Bende 5 yıllık sevgilimle evlendim, oho ne ayrılıklar yaşadık, bazen bakardım ayrılalı kaç ay olmuş whatsaptan yazıyor.. yapardı silerdi birbirimizin çevrimiçi oluşunu izlerdik.. :) diyeceğim o ki ayrılamıyorsun sizinde büyük birşey yok zamana bırak üstüne gitme klasik ama dönerse senindir

Ama büyük bi sebep yokken hep böyle davrandıysanız o da yorulmuş olabilir 😑
En büyük hata benimdi zaten.Ben yordum farkındayım.Ancak ona iyi değilim sen kırmak isteyeceğim en son insansın kendimi toparlayana kadar bana izin ver dediğimde benimle atlatacaksın her şeyi beni kov,bağır,çağır asla bırakmam demişti

Hak veriyorum size.Bana dokunan yazmaması deği.Sevgisini çok büyük zannediyorum ama düşündüğüm gibi değilmiş.Başka bir arkadaşı için 1 aydır konuşmuyor sevseydi bir dakika dayanamazdı demişti.Kendisiyle çelişmesi beni üzen
Bu söylediklerim şuan belki canını acıtabilir ama emin ol ki, seni kendine getirecek.
Senin bir sürü sorunun vardı, haklıydın, bazen üsteledin, bazen kızdın ve büyük ölçüde bunu fark edip alttan aldı, ama zamanla bunlar üst üste geldi ve muhtemelen bunaldı.
Ne kadar yakınımız olursa olsun, bir hastalık ya da dert bize ait değilse, zamanla bizi yorar.Dinlemek, ilgilenmek, yardım etmek psikolojik olarak yorar.
Sen ayrılmak isteyince de bu yorgunluğundan ötürü o da artık tabiri caizse ipin ucunu salmış olabilir.
Çok seviyordu şimdi sevmiyor vs. zaman bunun için bir ölçüt değil, sevgi sonsuza kadar süren birşey de değil. Azalmış olabilir, bitmiş olabilir, devam etme ihtimali de olabilir.
Mesaj at ama alacağın olumlu ve olumsuz herşeye hazırlıklı ol.

En büyük hata benimdi zaten.Ben yordum farkındayım.Ancak ona iyi değilim sen kırmak isteyeceğim en son insansın kendimi toparlayana kadar bana izin ver dediğimde benimle atlatacaksın her şeyi beni kov,bağır,çağır asla bırakmam demişti
Yani öyle diyoruz ama insanın da bi dur noktası oluyor en sonunda susup susup patlıyor.
Siz bi süre en iyisi cidden sessiz kalın. O da dinlesin kafasını. Büyük bişey yok mesaj da atabilirsiniz içinizden gelirse bence. Ama biraz zaman.

Düzeleceğini hissettim nedense anlattıklarınızdan 🤷‍♀️ Eşimle evlenmeden önce bizde böyleydik ama suan o kadar saçma geliyor ki O yüzden öyle düşündm🥰 suan o hallerimize gülüyoruz 😊6 yıl uzun bir süre çünkü

Adam haklı. Beni yoran bunaltan birini istemem. Onu biraz kendi haline bırakın. Hiçbir şekilde iletişime geçmeyin. Kafasını toplasın, dinlensin. Şimdi ne yazsanız yapsanız batacak ona. Yakasından silkeler gibi sizden kurtulmak isteyecek. Daha çok yeni. Bekleyin hiçbir şey yapmadan
Hiçbir şey yapmadım.Durum bile paylaşmadım sadece silip silmediğini anlamak için durumlar yaptım onlarda görüldü olmadı zaten.

Bi kaç gün siz bekleyin bakalım, belki karşı taraf bi harekette bulunur. Ama göndermeli imalı hiçbişey yapmayın sadece sessiz kalıp öyle kendinizi dinleyin siz de.
Haklısınız.İşte bende kendimi tutabilen biri değilim.Nırmalde de çat çat söylerim.İçimde tutamadığından ötürü.Ama bu süreçte 14 gün boyunca sessiz kaldım.

Bende 5 yıllık sevgilimle evlendim, oho ne ayrılıklar yaşadık, bazen bakardım ayrılalı kaç ay olmuş whatsaptan yazıyor.. yapardı silerdi birbirimizin çevrimiçi oluşunu izlerdik.. :) diyeceğim o ki ayrılamıyorsun sizinde büyük birşey yok zamana bırak üstüne gitme klasik ama dönerse senindir
Galiba beni unutmasından korkuyorum.Araya birilerinin girmesinden korkuyorum.Sevgisine olan tüm inancımın gitmesinden korkuyorum

Hayır, 10 yıldır (araya giren 3-4 yıldan sonra) devam ediyor. Ve erkek arkadaşımın beni çok sevse de aldığı yaralardan dolayı bana yazmadığını bildiğim için söyledim.
Hep mutlu olursunuz umarım 💕 Benim yaşadığımın da hayırlıysa gerçek sevgi olması dileğiyle

Haklısınız.İşte bende kendimi tutabilen biri değilim.Nırmalde de çat çat söylerim.İçimde tutamadığından ötürü.Ama bu süreçte 14 gün boyunca sessiz kaldım.
Aynen öyle hem bu zaman size de iyi gelir yanlışlarınızı doğrılarınızı. Onun doğrularını yanlışlarını görürsünüz. Öyle imalı ucu ona değen şeyler de paylaşmayın.
Biraz böyle sessiz sakin geçsin

Galiba beni unutmasından korkuyorum.Araya birilerinin girmesinden korkuyorum.Sevgisine olan tüm inancımın gitmesinden korkuyorum
Korkacak birşey yok, hayatta ki son erkek o değil, unutmaz yaşanmışlıklar var sen ne hissediyorsan oda hissediyordur, araya birileri girerse de otur şükret, şimdiden yüzünü gördün diye :KK39:

Back
X