Canımın bu kadar acıyacağını bilmiyordum.Bitti

Bu söylediklerim şuan belki canını acıtabilir ama emin ol ki, seni kendine getirecek.
Senin bir sürü sorunun vardı, haklıydın, bazen üsteledin, bazen kızdın ve büyük ölçüde bunu fark edip alttan aldı, ama zamanla bunlar üst üste geldi ve muhtemelen bunaldı.
Ne kadar yakınımız olursa olsun, bir hastalık ya da dert bize ait değilse, zamanla bizi yorar.Dinlemek, ilgilenmek, yardım etmek psikolojik olarak yorar.
Sen ayrılmak isteyince de bu yorgunluğundan ötürü o da artık tabiri caizse ipin ucunu salmış olabilir.
Çok seviyordu şimdi sevmiyor vs. zaman bunun için bir ölçüt değil, sevgi sonsuza kadar süren birşey de değil. Azalmış olabilir, bitmiş olabilir, devam etme ihtimali de olabilir.
Mesaj at ama alacağın olumlu ve olumsuz herşeye hazırlıklı ol.
Ben çoğu zaman hiçbir şeyi kendisine anlatmadım.Yapım gereği bir şeyleri içimde çözmeye çalışan biriyim.Kısıtlayan,darlayan biri kesinlikle değilim .Ama evet tavırlarımla yordum.Hak veriyorum size insanın anne babası bile bir süreden sonra tahammül edemeyebiliyor evladına.Benim her şeyimdi o.Duygularımı çok belli edebilen biri değilim maalesef.İlk defa birini sevince,6 yılı çöpe atamıyor insan

Hep mutlu olursunuz umarım 💕 Benim yaşadığımın da hayırlıysa gerçek sevgi olması dileğiyle
Çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun.🌸
6 yıl çok uzun bir süre. Sizi sevmese gördüğü en ufak zorlukta sizi bırakırdı gibi. Ayrılma kararını siz almışsınız, bence bu da onun zoruna gitmiş. Belki de bu kararı verdiğiniz için burnunuz sürtsün istedi bilemiyorum. Ama yazmak istemiyorsanız sakin sakin zamanın geçmesini bekleyin. Biraz aranızdaki durum durulsun, daha mantıklı kararlar verebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Düzeleceğini hissettim nedense anlattıklarınızdan 🤷‍♀️ Eşimle evlenmeden önce bizde böyleydik ama suan o kadar saçma geliyor ki O yüzden öyle düşündm🥰 suan o hallerimize gülüyoruz 😊6 yıl uzun bir süre çünkü
Öyle mi diyorsunuz?İnanın düzelsin gözüyle bakmıyorum.Onu çok seviyorum.Ben olmasam bile onu çok mutlu edebilecek,iyi biriyle karşılaşsın diye dua ediyorum hep.İşin garibi polislik açıklanır açıklanmaz nişan yapacaktık.Kendince beyaz eşyaları bile almıştı

Ben çoğu zaman hiçbir şeyi kendisine anlatmadım.Yapım gereği bir şeyleri içimde çözmeye çalışan biriyim.Kısıtlayan,darlayan biri kesinlikle değilim .Ama evet tavırlarımla yordum.Hak veriyorum size insanın anne babası bile bir süreden sonra tahammül edemeyebiliyor evladına.Benim her şeyimdi o.Duygularımı çok belli edebilen biri değilim maalesef.İlk defa birini sevince,6 yılı çöpe atamıyor insan
Bak sana haksızsın demiyorum haklısın, bunları yazmaktaki amacım seni üzmek değil, bunları bilerek daha sağlam adımlar at, insan ayrıldığında dışarıdan bakan biri kadar net göremiyor durumları. Hatalar yapıyor ben de yaptım.
Seviyorsan peşinden git.

Açıkçası o çok çabaladı.Ben biraz zor biriyimdir.Kaç defa ayrılmaya kalktım her defasında durdurdu.Şımarıklık yaptım anlayacağınız ama hiç elimi bırakmadı.Bu sefer elle tutulur bir hatam yoktu.Durduk yere yazma bana beni tükettin deyince bende veda mesajı yazdım İşte
Erkek milleti işte değer verildiğini anladığı an kendini çekiyo

Düzeleceğini hissettim nedense anlattıklarınızdan 🤷‍♀️ Eşimle evlenmeden önce bizde böyleydik ama suan o kadar saçma geliyor ki O yüzden öyle düşündm🥰 suan o hallerimize gülüyoruz 😊6 yıl uzun bir süre çünkü
. Allah daim etsin gülücüklerinizi 💕

Korkacak birşey yok, hayatta ki son erkek o değil, unutmaz yaşanmışlıklar var sen ne hissediyorsan oda hissediyordur, araya birileri girerse de otur şükret, şimdiden yüzünü gördün diye :KK39:
Kesinlikle öyle.Ama bir daha birini sevmek çok uzak gibi geliyor şuan da.Onun da benim hayatımızda ki ilk sevgiydi

Hic kimsenin kredisi sonsuz degil, su ana kadar hep simariklik yaptim o bana katlandi diyorsunuz, demek ki kredilerinizi tuketmissiniz. Gercekten yorulmus olabilecegi ihtimalini dusunun. Eger ayni seyleri yasatmayacaginiza inaniyorsaniz siz iletisime gecin. Iliskilerde bir taraf surekli beklentili ise karsi tarafi gercekten cok yoruyordur, erkek arkadasinizi anlamaya calisin derim.

Çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun.🌸
6 yıl çok uzun bir süre. Sizi sevmese gördüğü en ufak zorlukta sizi bırakırdı gibi. Ayrılma kararını siz almışsınız, bence bu da onun zoruna gitmiş. Belki de bu kararı verdiğiniz için burnunuz sürtsün istedi bilemiyorum. Ama yazmak istemiyorsanız sakin sakin zamanın geçmesini bekleyin. Biraz aranızdaki durum durulsun, daha mantıklı kararlar verebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
2 yıl öncede benzer bir olay yaşadık beni engellemişti 12 gün boyunca hala yüzüne vururum seviyorsan nasıl engelleyebildin o kadar hiç mi merak etmedin diye.Ders vermek için yaptım sakın sevgimi ölçmeye kalkma demişti.Aslında sevgisi çok büyük buna inanıyorum lakin bazen gaflete düşüp sevmiyor sevse bırakamazdı engel olurdu diyorum .Çok teşekkür ederim 😊

Bak sana haksızsın demiyorum haklısın, bunları yazmaktaki amacım seni üzmek değil, bunları bilerek daha sağlam adımlar at, insan ayrıldığında dışarıdan bakan biri kadar net göremiyor durumları. Hatalar yapıyor ben de yaptım.
Seviyorsan peşinden git.
Haklısınız.Gerçekçi olmak gerekiyor Tabiki.Umarım yaptığımız hatalar gğzel kapıları aralar sizin içinde benim içinde :)

Hic kimsenin kredisi sonsuz degil, su ana kadar hep simariklik yaptim o bana katlandi diyorsunuz, demek ki kredilerinizi tuketmissiniz. Gercekten yorulmus olabilecegi ihtimalini dusunun. Eger ayni seyleri yasatmayacaginiza inaniyorsaniz siz iletisime gecin. Iliskilerde bir taraf surekli beklentili ise karsi tarafi gercekten cok yoruyordur, erkek arkadasinizi anlamaya calisin derim.
Ben kabulleniyorum.Zor biriyim ama inanın sadece elimde plan sebeplerden değil bu halim.Şımarık biri normalde değilim ama benim en yakınım o olunca tüm nazımda ziyanımda ona geçiyor.Çok yıprattım kendisini.Hatta son mesajımda çok hakkın var bende lütfen hakkını helal et dedim

Ilıskı bıtmıs tukenmıs.
Hakkım varsa helal olsun dısında yazdıgı bitane cumle yok.
Yerinizde olsam onume bakardım

Ilıskı bıtmıs tukenmıs.
Hakkım varsa helal olsun dısında yazdıgı bitane cumle yok.
Yerinizde olsam onume bakardım
Ben belki de bitirmek istemediği için cevap vermedi diye düşünmüştüm.Hiçbir zaman ayrılık mesajlarına cevap vermezdi kendisi.Ancak bu defa daha farklı.Numaramı silecek kadar bitirdi içinde kim bilir

Ben belki de bitirmek istemediği için cevap vermedi diye düşünmüştüm.Hiçbir zaman ayrılık mesajlarına cevap vermezdi kendisi.Ancak bu defa daha farklı.Numaramı silecek kadar bitirdi içinde kim bilir
Gunlerdır adamda yaprak kımıldamamıs, gerçekçi olmak lazım bazen.
Sonunda uzulmemek ıcın.

Radyasyona maruz kalmayım diye aramıyor cunku beni cok seviyor gibi olmus dusuncenız.

Bır gun storylerınde yenı ılıskısını falan görürseniz sizi sevdıgını düşünürken, uzulursunuz
Yine de siz bilirsiniz

Merhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.
Gonderme vs hic bir sey yapma agirliginda dur sabreden kazanir.Ins hayirliysa dönecektir.Sadece zaman ver kafasini toplasin seni cantada keklik görmesin.

Acınızı yaşayın, serbestçe yasınızı tutun, yolunuza bakın. Olacağı varsa olur barışırsınız zaten zamanla. Şimdi biraz izin verin birbirinize

Gunlerdır adamda yaprak kımıldamamıs, gerçekçi olmak lazım bazen.
Sonunda uzulmemek ıcın.

Radyasyona maruz kalmayım diye aramıyor cunku beni cok seviyor gibi olmus dusuncenız.

Bır gun storylerınde yenı ılıskısını falan görürseniz sizi sevdıgını düşünürken, uzulursunuz
Yine de siz bilirsiniz
İnsan sevdiği söz konusu olunca bazen gerçekçi düşünemiyor.Ama ileride üzülmemek için şimdi üzülmeyi göze almam gerekiyor galiba.Şuan kaldıramam.Sürekli çevrimiçi zaten biriyle mi konuşuyor diye düşünüp duruyorum.

Back
X