• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımın bu kadar yandığını hiç hatırlamıyorum:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlarrr o kadar üzgünüm ki anlatamam yıllardır kpss ye hazırlanıyorum bu yıl da öyleydi geçen bir kurumun sınavına girdim ve kıl payı kaçırdım:(((ve bunu atlatamıyorum atlatamam da sanırım 2-3 gün sonra kpss ye gircem ama beynim resetlenmiş gibi hiç bişeyi hatırlamıyorum sanki hiç çalışmamış gibiyim...bunalıma girdim valla atanan arkadaşlarıma imreniyorum oturduları yerden sınav kazandılar canım yanıyor yardım edin

Bu psikolojiden kurtulman lazım.2007'den beri atanmayı bekleyen bir öğretmenim.Aynı şeyleri çok söyledim kendime.
Ama bunları söylemek hiçbir şeye yaramıyor. Yılmayacaksın.Bu ülkede kopyacılar, arkası olanlar atanıyorken yılmayacaksın.
Kısmetten öteye yol yok.Çabalayacaksın, elinden geleni yapacaksın gerisini Allah'a bırakacaksın.En azından ben öyle yapıyorum artık.Çünkü çok üzüldüm.
Kopyacılar atanırken ben kahroldum. Ama yapacak bir şey yok çalışmaktan, çabalamaktan başka.Bir gün hakettiğinin karşılığını alacaksın er ya da geç.
Sınava çok az kaldı bir şey bilmiyormuş gibi hissetmen çok normal.Ama sınavda inşallah hepsini bir bir hatırlayacaksın.Unutma kaygı yaşanması gereken bir duygudur ama fazlası zarar verir.
Ümitsizliğe kapılma lütfen.Benim hala umudum var senin de olsun.
Başarılar diliyorum.

çok beğendiğim bir söz var paylaşmak isterim :rabbim isterse bir kulunun işini, mermere geçirttirir dişini
istemezse kulunun işini, muhallebi yerken kırdırır dişini

demek istediğim şu ki her şerde bir hayır vardır sıkma canını, umudunu kaybetme, geleceğine odaklan
hatta bir söz daha: olmadı diye hayıflandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin
demedi deme güzel olucak herşey sıkma canını ;)

Bu psikolojiden kurtulman lazım.2007'den beri atanmayı bekleyen bir öğretmenim.Aynı şeyleri çok söyledim kendime.
Ama bunları söylemek hiçbir şeye yaramıyor. Yılmayacaksın.Bu ülkede kopyacılar, arkası olanlar atanıyorken yılmayacaksın.
Kısmetten öteye yol yok.Çabalayacaksın, elinden geleni yapacaksın gerisini Allah'a bırakacaksın.En azından ben öyle yapıyorum artık.Çünkü çok üzüldüm.
Kopyacılar atanırken ben kahroldum. Ama yapacak bir şey yok çalışmaktan, çabalamaktan başka.Bir gün hakettiğinin karşılığını alacaksın er ya da geç.
Sınava çok az kaldı bir şey bilmiyormuş gibi hissetmen çok normal.Ama sınavda inşallah hepsini bir bir hatırlayacaksın.Unutma kaygı yaşanması gereken bir duygudur ama fazlası zarar verir.
Ümitsizliğe kapılma lütfen.Benim hala umudum var senin de olsun.
Başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim canım beni en iyi anlayacak insanlardan biri de sensin o zaman evet kopyacılar işi götürüyor memlekette

çok beğendiğim bir söz var paylaşmak isterim :rabbim isterse bir kulunun işini, mermere geçirttirir dişini
istemezse kulunun işini, muhallebi yerken kırdırır dişini

demek istediğim şu ki her şerde bir hayır vardır sıkma canını, umudunu kaybetme, geleceğine odaklan
hatta bir söz daha: olmadı diye hayıflandığın duaya gün gelir olmadı diye şükredersin
demedi deme güzel olucak herşey sıkma canını ;)
güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum inanın yüreğime su serptiniz

her insan öyle sanıyor.. ara verdikten sonra en ufak bilgiyi dahi ezberinde yokmuş gibi hissediyor.. ama eline bir test alıp çöz hiçbir şeyi unutmadığını göreceksin.. konuları şöyle üstünkörü geç hazırsın emin ol.. ben 3 yıldır en ufak test bile çözmeden sınava girmiştim umutlu değildim kendimden ama soruları görünce tık tık çözüyor insan :D bilgiler kafa belleğine atılıyor farketmesende :D tıpkı anılar gibi hatırlamak istersen gün yüzüne çıkar.. hafızana güven ve üzülme.. canını sakın bu konudan dolayı da sıkma..

herşeyin geçmişten daha da iyi olacağına inan ve hayallerin için moralini bozmamaya çalış. geçen sınav olmamışsa da hayırlısı böyle olduğu için olmamıştır.. bazen bizim için iyi olur dediğimiz şey aksine insana şer getirir.. geçmişi bırak şuana bak.. Allah yardımcın olsun kardeşim..

olan oldu kızlar kpss de kötü geçti şimdi de başarısız oldum diye terkedilmek korkusu yaşıyorum

Nasıl yani? Ne bağlantı var ki arada?
Böyle bi durumda sana destek olmak yerine seni terketmeyi düşünen bir sevgilin mi var ben mi yanlış anladım?
Şayet öyleyse sen ayrılmayı talep et, senin için en hayırlısı olur. Yarın bir gün evlenirsiniz, işten çıkarılırsın hadi boşanalım der.
Umarım yanlış anlamışımdır

olan oldu kızlar kpss de kötü geçti şimdi de başarısız oldum diye terkedilmek korkusu yaşıyorum

canım o adam o zaman seni değil maaş kartını sevecekti ,bence sen ayrıl tez elden nasılsa evlenirsen maaşımı alıyor harçlık vermiyor diye konu açarsın

başarı neyle ölçülüyor canım 10 alan atanırken 85 alan iibf ler açıkta 90 alan öğretmenler açıkta şimdi 10 alanlar mı başarılı benim de 90 almam lazım üstelik özel sektörüm de yok üstelik bakmam gereken bir kızım var sanırım sen ailenlesin beterin beteri var yani

geçen yıl sakaryada kpss iptal davası açtım yaşanan rezillikler için bu yıl daha dün bir bugün iki yine soruların sınav öncesinde bir arabada okunduğu haberleri çıktı yakında gene kokusu çıkar ne diyelim bizim kısmet böyleymiş heralde bir süre daha bu durumu yaşıyacaz alış artık istersen

Ya bırak Allah aşkına arkadaşım, seni diploman için, mesleğin için seviyorsa zaten hiç sevmesin.Sen üzülüyorsan kendin için üzül, terkedilirim diye değil.
Hem dur bakalım her şey bitmedi daha, sonuçlar bir açıklansın. Olmadı bölümün işletme değil mi? Özelde bir şeyler bak, senin öyle bir imkanın var, eminim bizden çok imaknın vardır.Biz özelde çalışalım desek 3 kuruş paraya, pestilimiz çıkana kadar kullanıyorlar bizi.
Lütfen bu kadar karamsar olma.Daha genciz Elbet bir ekmek kapısı açılır bize de.

ya bırak allah aşkına arkadaşım, seni diploman için, mesleğin için seviyorsa zaten hiç sevmesin.sen üzülüyorsan kendin için üzül, terkedilirim diye değil.
Hem dur bakalım her şey bitmedi daha, sonuçlar bir açıklansın. Olmadı bölümün işletme değil mi? özelde bir şeyler bak, senin öyle bir imkanın var, eminim bizden çok imaknın vardır.biz özelde çalışalım desek 3 kuruş paraya, pestilimiz çıkana kadar kullanıyorlar bizi.
Lütfen bu kadar karamsar olma.daha genciz elbet bir ekmek kapısı açılır bize de.
çok haklısın arkadaşım

Back
X