• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımın canı ASKERİM.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Çıktığımız bu yoldan dönüş yok Birbirimizi sevdik bizKaçıp cani ellerinden sevdamıza tutunduk Bakıp durma ardınaKin dolu yüreklerinde
Yer yok!şu bir damlacık sevdamıza.Çok sevmekse suçumuz,
Zaten yaşamıyordum ki ben!aşk yürek ister
Ölüm koymazda bana Seninle yaşamak düşleri varyaHani çok gençken
Beraber yapacak ne çok şey varken Daha doyasıya uyumadan koynunda
düşersek Ansızın bu cellatların elineİşte ona yanarım.
Ölüm belirsiz zamanda böyle amansız düşmüşken peşimize bilesin yaşadığımız her anı
seni severek geçirdim be SON AKINCIYSA adımbudur aşıklara son sözüm
her anbirdaha görmeyecek gibisevin birbirinizi .
Bir daha görmeyecek gibi Bakın gözlerinizeöyle sarılın sımsıkıçünküBelli olmaz zamanıölümün
İllede gelecekse Buyursun gelsin ölüm Bu can feda olacaksa Senin severken olsun gülüm.

canımın canı sevgilim seninle 2 yılım geçti seni okadar çok seviyorumki herşeyim oldun dünyam oldun.yanında agladıgımda güldügümde olduuu..seni asker yaptım ugurladımbekledim ve tam 147 günümüz kaldı gelince çiçekler açmış olacak yaz gelmiş olacak herşeyi bizim için olacak ...
seni öyle bi özlemle bekliorumkigiderken üzerime bıraktıgın kokun hala çıkmıyor seni çok seviyorum ben....
allahım bizi nazarlarından korusun inşallah.
ayırmasın..tüm sevenleri kavuştursun.seni kaybedersem bidaha bulamam sana hergün daha sıkı ellerle baglanıorum tuutuorum seni.
üçgünlük dünyada bizim bizden başka kimimiz varki aşkımmm.sen şimdi nöbettesin bende aşkımı kk ya konu açarak yazmak paylaşmak istedim.
ALLAHIM BİZİ BİZDEN AYIRMA.SENİ SEVİORUM ÜZÜM GÖZLÜM...
:nazar:

rabbim sizi birbirinzie bağışlasın hiç ayırmasın...
gel tezkere gel tezkere bitsinn bu gurbett...
sana bir şarkı armağan ediyorum canım bahar'dan askerde şimdi diye bir şarkı
herşeyimmm bir tanemmmm askerde şimdiii....ahhh ahh :)
bi tane daha vardı serdem coşkun - şafak kaçta askerim diye.

İzlesene.com : Video - serdem çoşkun-Şafak kaçta asker'im

Serdem Coşkun - Şafak Kaçtı Askerim

Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin?

Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim

Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden

Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Hasretin Zor Güzelim (Yollarını Gözlerim)
Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktayım diye aklına buralarda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!!

Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim

Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden

Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim)

CANIM KARDEŞıM BENıM ÇOOK SAOLLL O ŞARKILARI AZMI DNLEMEDıK YAA AH AHHH 460 OKADAR HIZLA GEÇTıKı TABıKı ZOR AMA ŞıMDı GERı DÖNÜP BAKIORUMDA ZAMAN GEÇıORMUŞ GERıYE 147 KALDI SADECE YA..ALLAH BU DDUYGUUYU HERKESE NASıP ETMEZ GERÇKTENBEKLEMEK BÜYÜK Bı EMEK SBIR..
UZUN UZUN YZDIGIN ıÇıN ELLERıNE SAGLIK BıTANM BENıM...ASLIM VE HASAN ENıŞTEMı BENı VE ÜZÜMGÖZLÜMÜ SEN KORU ALHHIM :nazar:

CANIM KARDEŞİM BENİM ÇOOK SAOLLL O ŞARKILARI AZMI DNLEMEDİK YAA AH AHHH 460 OKADAR HIZLA GEÇTİKİ TABİKİ ZOR AMA ŞİMDİ GERİ DÖNÜP BAKIORUMDA ZAMAN GEÇİORMUŞ GERİYE 147 KALDI SADECE YA..ALLAH BU DDUYGUUYU HERKESE NASİP ETMEZ GERÇKTENBEKLEMEK BÜYÜK Bİ EMEK SBIR..
UZUN UZUN YZDIGIN İÇİN ELLERİNE SAGLIK BİTANM BENİM...ASLIM VE HASAN ENİŞTEMİ BENİ VE ÜZÜMGÖZLÜMÜ SEN KORU ALHHIM :nazar:
amin meleğimmmmm

Allahh ayırmasınnn canımmmm...
hayırlısıyla bitirir inş.
bak 147 qün kalmışş..
147 qün dediqin nedirkii..
sabret ve bekle tatlımmm ve dularını hiç eksik etme..

evet canım bitti sayırlı.dua hep ediorum.
inş herkes bian önce kavuşur

EMOŞUUUM CANIM KARDEŞıM BENıM AZ KALMIŞ DARISI BANA ıNŞALLH
NASILSIN NELER YAPIOSUN HAYAT NASILturkbayragi

Back
X