E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Çıktığımız bu yoldan dönüş yok Birbirimizi sevdik bizKaçıp cani ellerinden sevdamıza tutunduk Bakıp durma ardınaKin dolu yüreklerinde
Yer yok!şu bir damlacık sevdamıza.Çok sevmekse suçumuz,
Zaten yaşamıyordum ki ben!aşk yürek ister
Ölüm koymazda bana Seninle yaşamak düşleri varyaHani çok gençken
Beraber yapacak ne çok şey varken Daha doyasıya uyumadan koynunda
düşersek Ansızın bu cellatların elineİşte ona yanarım.
Ölüm belirsiz zamanda böyle amansız düşmüşken peşimize bilesin yaşadığımız her anı
seni severek geçirdim be SON AKINCIYSA adımbudur aşıklara son sözüm
her anbirdaha görmeyecek gibisevin birbirinizi .
Bir daha görmeyecek gibi Bakın gözlerinizeöyle sarılın sımsıkıçünküBelli olmaz zamanıölümün
İllede gelecekse Buyursun gelsin ölüm Bu can feda olacaksa Senin severken olsun gülüm.
canımın canı sevgilim seninle 2 yılım geçti seni okadar çok seviyorumki herşeyim oldun dünyam oldun.yanında agladıgımda güldügümde olduuu..seni asker yaptım ugurladımbekledim ve tam 147 günümüz kaldı gelince çiçekler açmış olacak yaz gelmiş olacak herşeyi bizim için olacak ...
seni öyle bi özlemle bekliorumkigiderken üzerime bıraktıgın kokun hala çıkmıyor seni çok seviyorum ben....
allahım bizi nazarlarından korusun inşallah.
ayırmasın..tüm sevenleri kavuştursun.seni kaybedersem bidaha bulamam sana hergün daha sıkı ellerle baglanıorum tuutuorum seni.
üçgünlük dünyada bizim bizden başka kimimiz varki aşkımmm.sen şimdi nöbettesin bende aşkımı kk ya konu açarak yazmak paylaşmak istedim.
ALLAHIM BİZİ BİZDEN AYIRMA.SENİ SEVİORUM ÜZÜM GÖZLÜM...

Yer yok!şu bir damlacık sevdamıza.Çok sevmekse suçumuz,
Zaten yaşamıyordum ki ben!aşk yürek ister
Ölüm koymazda bana Seninle yaşamak düşleri varyaHani çok gençken
Beraber yapacak ne çok şey varken Daha doyasıya uyumadan koynunda
düşersek Ansızın bu cellatların elineİşte ona yanarım.
Ölüm belirsiz zamanda böyle amansız düşmüşken peşimize bilesin yaşadığımız her anı
seni severek geçirdim be SON AKINCIYSA adımbudur aşıklara son sözüm
her anbirdaha görmeyecek gibisevin birbirinizi .
Bir daha görmeyecek gibi Bakın gözlerinizeöyle sarılın sımsıkıçünküBelli olmaz zamanıölümün
İllede gelecekse Buyursun gelsin ölüm Bu can feda olacaksa Senin severken olsun gülüm.
canımın canı sevgilim seninle 2 yılım geçti seni okadar çok seviyorumki herşeyim oldun dünyam oldun.yanında agladıgımda güldügümde olduuu..seni asker yaptım ugurladımbekledim ve tam 147 günümüz kaldı gelince çiçekler açmış olacak yaz gelmiş olacak herşeyi bizim için olacak ...
seni öyle bi özlemle bekliorumkigiderken üzerime bıraktıgın kokun hala çıkmıyor seni çok seviyorum ben....
allahım bizi nazarlarından korusun inşallah.
ayırmasın..tüm sevenleri kavuştursun.seni kaybedersem bidaha bulamam sana hergün daha sıkı ellerle baglanıorum tuutuorum seni.
üçgünlük dünyada bizim bizden başka kimimiz varki aşkımmm.sen şimdi nöbettesin bende aşkımı kk ya konu açarak yazmak paylaşmak istedim.
ALLAHIM BİZİ BİZDEN AYIRMA.SENİ SEVİORUM ÜZÜM GÖZLÜM...