canımın canı bebeğim gitti

melis sen benden daha tecrübelisin bu konuda canım, daha önce tüp bebek denemen olmuş ama bende sana fikrimi söylemek istiyorum :)) doktorun ne söylerse onu yap bence canım... çünkü bu tedavilere vücut zamanla alışıyor ve belli aşamalardan sonra cevap veriyor. yani ilk aşılamada şans %25 ise ikincide oran fazlalaşıyor. zaten sen bir defa tüp bebekle hamile kalabilmişsin. yani zor u başarabilmişsin...demekki doktorun aşılamadan umutlu oyüzden bunu öneriyor. senide çok iyi anlıyorum bir an önce olsun istiyorsun... ama şunu unutma önce sen sağlıklı olucaksin ki bebişinde sağlıklı olsun canım benim. bu yazdıklarım sadece benim düşüncem amacım asla işine karışmak değil beni yanlış anlamazsın umarım.

bende bugün 17:30 da gidicem kontrole... umarım yumurtalarım düzenlidir ve rahim duvarı kalınlaşmıştır...

şu an ezan okunuyor... bugün cuma... hepimiz dua edelim Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın, bize sabır versin, hayırlı evlatlar versin ...

canım yazdıkların ıcın tsk ederim dogru soyluyorsun ama ben sanırım sana 2 kez asılama yaptırdıgımı soylemeyı unutmusum tupden once yapılmıst ıfarklı doktor tarafından oyuzden umutsuzum o konuda doktorumla konustum şimdi yarın gelınce konusuruz dedi bakalım ona guvenım sonsuz
ıhsallah hayırlı haberle donersın canım doktordan dualarım senınle olucak
hakkımızda hayırlısını nasıp etsın rabbim

teşekkür ederim canım... seninde dediğin gibi hepimiz için hayırlısı...

öyleyse yarın büyük gün diyoruz :))) doktorun snein için en iyi olanı düşünücektir nasılsa bizde o iyi haberi bekliyoruz senden...

inşallah bende doktordan güzel haberler alırım da koşa koşa gelip yazarım burdan :)))

vakit geçmek bilmiyor bugün... ne yapsam da oyalansam :)))

ben geldiiimm;

iğneler işe yarıyor çok şükür :)) az da olsa rahim içi kalınlaşmaya başladı... Allahıma binlerce defa şükrediyorum... doktorum da bugün daha umutlu konuştu... tedaviye cevap vermekte biraz geciktin ama yavaş yavaş iğneler işe yarıyor dedi :))) pazartesi tekrar kontrolüm var... tabii yine yumurtalar düzenli gelişirse ve rahim içi kalınlaşmaya devam ederse sanırım çatlatma iğnesini yaptırabilicem... doktorum yinede çok fazla umutlanmamam gerektiğini ama daha umutlu olabileceğimi söyledi... tedaviden sonuç alamazsam diye çok korkuyordum umarım bundan sonrada olumlu devam eder. yuppiiii :)))

hoşgeldın canımm

çok sevındımm ihsallah hrsey dahada guzel olucak canım sen moralını yuksek tut yeterki
kaç yumurtan olmus bu arada

maşallah diyelim 2 tane iyi kalite olucak gibi görünüyo:)) miniklerde var ama onlarla pek ilgilenmedi doktor...

2 tane yeter canım masallahhhhhhh ay çok sevındım bende yarını dort gozle beklıyorum:))
nerde tedavı goruyorsun canım

sağol canım benim... hepimiz için sürekli dua ediyorum...

Özel Çapa hastanesinde tedavi oluyorum ben canım. hastane için çok fazla yorum yapamam ama doktorumdan çok memnunum çok şükür.. bende doktoruna güvenenlerdenim yani :))

yarını inan bende dört gözle bekliyorum...dualarımla yanındayım canım... kaçta gidiceksin doktora? dönüş saatine göre bende sayfada olurum anlatırsın... çatlarım yoksa :))

saol canım Allah razı olsun
ben çapaya cok yakınım doktora guven cok onemlı zaten canım
sabah 10.30 da randevum canım ozel msj yazıyorum sana :))

melisesracım inşallah yarın herşey yolunda gider herşeye olumlu bakmak en güzeli yarın hep umutlu ol ve bebeğinin geleceğine inan olur mu bunları yazmak geldi içimden herşeyin güzel geçmesini diliyorum

arminas inşallah seninde tedavin güzel geçer 2 yumoşun hep seninle kalır bencede en güzeli kaliteli 2 tane transfer edilmesi allah kavuştursun canım senide bebeğine hayırlısıyla

eylulcum çok tsk edıyorum destegınız sayesınde ıyı oluyorum ALLAH hepınızden razı olsun hepımızın hakkında hayırlısı olsun ıhsalalhopuyorumnanaktan

melis özel mesaj nerden okunur nasıl olur bana bi anlatırsan sevinirim :))) ben daha yeni üye sayılırım bilmiyorum :)))

canım sag tarafta hoşgeldınız
arminas yazıyor gördünmü
onun altında ozel mesaj yazıyor oraya tıkla goruceksın canım

eylülcüm çok teşekkür ederim canım :))) benim aşılama olucak canım... ama rahim içi çok ince onu düzeltmeye çalışıyoruz... tedavi istediğimiz gibi giderde aşılama yapabilirsek inşallah o iki yumoş benimle kalır... ben onlara çok iyi bakıcam söz veriyorum inşallah beni duyarlar :)))

arminascım 2 yumoş diyince haliylen tüp bebek diğe düşündüm o yumoşların inşallah annelerinin sesini duyarlarda hep yanında kalırlar olsun aşılama olsun yeter ki gelsin dimi

canım msn adresımı yazmıstım bak soyle yapalım ozaman
sen benım nıkın ustunu tıkla ozel msj gonder dıyor sen yaz bana msn ini ben eklıyım

melisesra arkadasim rabbim bolca sabirlar versin.seni çok iyi anliyorum.acin nasil hafifler bilinmez.büyük acilar dilsiz olurmus.bende senin gibi cennet melegi annesiyim.meleklerimiz bize ordan kardes göndercekler.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…