• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canımın canı bebeğim gitti

saol canım çok tsk ederim
gercekten zor 4 ay oldu kaybedelı hala kendıme gelemedım ALLAH kımseye yasatmasın herseyın hayırlısını versın rabbim

melisesra merhaba;

yazını az önce okudum kötü günler geçirmişsin... önce bu durum için sana geçmiş olsun demek istiyorum...

son yazında da güzel bir haber vermişsin ... aşılama yapılıcakmış gözün aydın canım :)))

bende aşılama yolunda ilerleyenlerdenim... ama benim durumum biraz riskli... rahim duvarım oldukça ince olduğu için normalden daha az şansım var ama ben yine umutla dua ediyorum...

1 haftadır karnıma iğnelerimi yapıyorum... iğneden deli gibi korkan ben nasıl oluyorda kendime iğne yapabiliyorum bilmiyorum... anne olabilme umudu olunca insan herşeye katlanabiliyor demekki :)))

yarın kontrolüm var... umarım yumurtlamam düzgün gelişmiştir ve rahim duvarım kalınlaşmıştır... çünkü herşey yolunda giderse sanırım pazartesi günü ilk aşılamam yapılıcak...

senin aşılaman nezaman yapılıcak canım hangi aşamadasın şu an? yaşadıkalrımızla birbirimize destek oluruz ve yolumuz açık olur umarım :))

arminas canım merhaba
çok tsk ederim canım hayırlısı olsun canım hakkında rabbım nasıp ettıkten sonra hersey olur bız uzerımıze dusenlerı yapalımda gerısı ALLAHIMIZA kalmıs
bende çok korkardım ıgneden ama tup bebek tedavımde okadar hevesle yapıyordumkı
yarınkı kontrolunde ıhsallah hayırlı haberler alırsın canım dualarım senınle
bende bugun adet oldum kırmızı gelmıyor ama kahvelı leke olarak gelıyor anlamadım ben pkoluyum 2 aydır adet gormuyordum doktorum farlutal verdı 6 gun kullandım adetin 3.gunu gel dedi hap verıcekmıs bana yenı cıktı bu hap dedi ama adını soylemedı sanırım bende c.tesı gıderım ihsallah hayırlı haberler alırız canım

canım benimde bir arkadaşım pko lu ama şimdi 4 aylık tombiş bir oğlu var :))) onunda adeti senin gibi olurdu zaman zaman... hatta bazen benimde olur... 2. yada 3. günü belki kanamaya dönüşür. olmazsada kafana takma doktorlar önem vermiyor o detaya...

bende senin için ve bizim gibi anne olma yolunda emek veren herkes için dua ediyorum canım...

Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize güç ve sabır versin...

bu konuyu herkesle paylaşabiliriz ama herkes bizi anlayamaz diye düşünüyorum...

yaşamayan anlayamaz derler ya bizimki öyle bir durum sanırım...

ben konuşmayı ve dinlemeyi oldukça seven birisiiyim :))) oyüzden tüm detaylarıyla yazıcam yaşadıklarımı

sende yazarsan çok sevinirim ve seve seve okurum...

diğer arkadaşlar da bize katılsın ama birlikten kuvvet doğar :)))

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

melisesra canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah aşılamayla hamile kalırsın
seni öncesinden biliyordum bebeğini kaybedişinide hatırlıyorum ama şimdi okuyunca daha kötü oldum
benimde bebeğimin kalp atımları durdu aralık 2 de kürtaj oldum 2. denememde tek yumurtayla hamile kalmıştım ama hayırlısı böyleymiş hepimiz için tabi
sen şimdi 4 ay mı ara vermiş oldun doktorun ne kadar süre vermişti bizde birdahaki ay denemelere başlıycaz erken değildir umarım olmazsa mayıs haziran gibi 3. tüp bebeğe başlarız artık
allah hepimize kolaylık verir inşallah

Eylül sanada çok geçmiş olsun :(( Allah birdaha yaşatmasın bu acıları... ınşallah 3. de Allah yüzünü güldürsün hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğine kavuştursun canım...

arminas canım bende yazarım canım ırbırımızden haberımız olur ne guzel ıhsallah hayırlı haberler alırız hepımız

melisesra canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah aşılamayla hamile kalırsın
seni öncesinden biliyordum bebeğini kaybedişinide hatırlıyorum ama şimdi okuyunca daha kötü oldum
benimde bebeğimin kalp atımları durdu aralık 2 de kürtaj oldum 2. denememde tek yumurtayla hamile kalmıştım ama hayırlısı böyleymiş hepimiz için tabi
sen şimdi 4 ay mı ara vermiş oldun doktorun ne kadar süre vermişti bizde birdahaki ay denemelere başlıycaz erken değildir umarım olmazsa mayıs haziran gibi 3. tüp bebeğe başlarız artık
allah hepimize kolaylık verir inşallah

merhaba canım gecmıs olsun ALLAHIM bırdaha yasatmasın ıhsallah
sebebı bellımıymıs neden durmus
doktorum kurtajdan hemen sonra yapabılırız demıstı ama ben kendımı hazır hıssetmedım canım oyuzden bekledık tup ıstedım yıne doktorum aşılama olsun dıye ısrar ettı bakalım hakkımızda hayırlısı hepımızın

arminas sağol canım sende tedavine başlamışsın hayırlı olsun evet insan bebeği için nelere katlanıyor korkularını bile yeniyor ben iğneden korkmazdım ama ilk başladığımda çok zor gelmişti sonra alıştım ben kedi damarımdan kan bile alabiliyorum artık baktım yapabiliyorum tabiki laborant olduğum için yapıyorum bunu
yani insan zor durumda kalınca herşeye alışıyor canım
allah hepimize kolaylık versin

merhaba canım gecmıs olsun ALLAHIM bırdaha yasatmasın ıhsallah
sebebı bellımıymıs neden durmus
doktorum kurtajdan hemen sonra yapabılırız demıstı ama ben kendımı hazır hıssetmedım canım oyuzden bekledık tup ıstedım yıne doktorum aşılama olsun dıye ısrar ettı bakalım hakkımızda hayırlısı hepımızın

çok sağol canım
sebebini tam bilmiyorum ama sağlıklı değilmiş dedi vücut böyle olunca ya düşükle ya kalp durmasıyla atıyormuş yoksa sakat olabilirmiş
senin önceki tüp bebekti diğe biliyorum şimdi niye aşılama demiş ki doktor tabi ki inşallah bu sefer olur ama merak ettim neden diğe
genelde doktorlar rahimin dinlenmesi için 5-6 ay ara verin diyorlar ya gerçi ben o kadar beklemiycem bizdeki sebepsiz infertilite ama yaşım geçiyor diğe fazla beklemek istemiyorum

sorun yok dedi sizde senı bu sefer fazla hırpalamayalım dedi 1 kere deneyelım olmazsa tup yaparız dedi bende kabul ettım doktoruma cok guvenıyorum aynı doktorum hakkımzıda hayırlısı olsun

inşallah olur melisesracım aşılama tüpe göre biraz daha kolay en azından hep yatman gerekmiyor
bebeğine kavuşursun inşallah

kıslar ben 2 aydır adet gormuyordum pkoluyum
doktorum carsamba gunu farlutal verdı 6 gun sabah aksam içtim p.tesı hapım bıttı bugun kahverengı lekeler geldı anlamadım adet olmam gerekmezmıydı kafam kartıstı

canımmmmmmmmm yenıden baslamana cok sevındım ..........ınşş hersey guzel olur bu kez canım

melisesra canım adet başlangıcında lekelenme şeklinde kahverengi olabilir... 2. ve 3. gün kanamaya dönüşebilir. söyledim sana benimde öyle oludu ilk gün lekelenme şeklinde oldu ve kanamaya dönüşünce 3. gün gittim doktora. ama en doğrusu sen doktorunu ara ve durumu anlat en doğru cevabı o vericektir sana. yani doktora adetin 3. günü gitmen gerekiyor tedavinin doğru başlaması için oyüzden doktorun ne söylerse onu yap sen canım.

Back
X