Canımın içi vefat etti...

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.839
1.165
373
Merhaba uzun süredir foruma girmiyordum berbat bir olay yaşadım.Tam 33 gün önce sinifimdan erkek arkadaşımı kaybettim.Her gün görüyordum gülerdik,hayallerimiz vardı,yeri geldi ağladım destek oldu.Hiç kimseyi kırmazdı,üzmezdi bir insan ancak bu kadar sevilebilird. Son kez defnedilmeden önce yüzünü gördüm tıpkı her zaman güldüğü gibi son anında da gülüyordu zaten mutsuz olsa bile gülerdi o hep gülümserdi.Yazıp rahatlamak istedim.Hakkınızı helal edin vaktinizi çaldım ve sizden ricam lütfen onun için bir fatiha okur musunuz..

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsn vefat etme sebebi neydi canım bu arada sen kaç yasındasnki

Basınız sagolsun.Ölüm acı ama bu yaslar icin daha acı sanırım :( hasta falan miydi. Ani ölümler oyle zor ki :( Allah ailesineseveblerine güç versin. Oma verebileceğiniz en guzel hediye kabirde ruhu rahat etsin diye Yasin okumak olacaktır

Başın sağolsun. Sen hayallerinizden vazgeçme sakın o hayatta gibi sıkı sarıl her şeye. Üzülmeni istemezdi emin ol. Mekanı cennet olsun.

Fatihayi gönderdim arkadasina Allah mekanini cennet etsin hayatin tek gerçeği ölüm..

Kelimeler anlamsiz:-( basin sagolsun hepimizin sonu erken yada gec yasayacagimiz son... Allahim ailesine sizlere guc versin..

Başın sağolsun çok üzüldüm.
Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canım .. Sen kendini bırakma çok zor insan eksikliği bilirim ama şoyle duşun gittiği yer hepimizin Rabbi hepimizi seven en çok değer verenin yanı. Bizde er yada geç gideceğiz. Sen onu duasız bırakma hayallerinede sıkı sıkı sarıl.

Onun için hukuk okuyacam demişsiniz. İstemediğiniz bir bölümse böylr vir kötülüğü kendinize yapmayın

Back
X