- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
:çok üzgünüm:ya canim okuyunca cok kotu oldum inan cokta urktum canimya inan yasadiklarin kolay deyil.allah yardimcin olsun ama insan bazen elinde olmayan seylerde oluyosenağlamabenimde uc yasinda bi oglum var subatta dogum yapicam insallah kizim olucak subatin baslari bide.ayirlasmaya basladim ogluma eskisi kadar zaman ayiramiyorum ilgilenemiyorum.inan simdiden icim aciyo yasenağlamabunlari yazarken bile gozlerim doluyo.yakinda anne olucam tekrar.okadar cok korkuyorumki oglumu ihmal ederim yeterince sevemem ilgilenem diye.bu actigin konu tam yarama tuz basti yani:çok üzgünüm:canim kizisin cok sirin ve akilli bi kiza benziyo inaniyorumki seni anliyacaktir ilerde guzelim .allah yavrularini sana bagislasin .Şeniz
Lütfen bebeğiniz doğunca oğlunuzu ihmal etmeyin. Onun hiçbir suçu, günahı yok. Bu onun tercihi değil. Yaptığımız en büyük hata ikinci çocuk doğunca büyüğü biraz daha ikinci plana atmamız. Lütfen yapmayın, lütfen. Hatta büyüğe daha çok ilgi gösterin, daha çok sevin, daha çok gösterin sevginizi, çünkü buna ihtiyacı var.