• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canimin kiymeti yok mu?

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Az evvel esimle disaridan geldik.. cok hizli araba kullandi makas atti risklere girdi.. eve geldikten sonra dedimki neden boyle yaptin kucuk yegenlerin olsaydi yine ayni hareketleri yaparmiydin? Dediki o sinirle yapmazdim onlar kucuk korkardi. Bende dedimki benim canim can degil mi? Benimde anam babam yok mu? Allah banada can verdi? Nasil ayrim yaparsin? Bagirdi cagirdi? Onlar korkarmis! Bende korkuyorum dedim.. tartistik.. cok kirildim incindim.. benimki can degil mi ?

üzülme canım sinirle söylemiştir.Tabi ki de senin de kıymetin vardır onda olması zaten evli olmazdınız ki. Daha yumuşak şekilde söylemeyi denesen eşine .. Belki seni anlamaya çalısır o zaman biraz ters söyleyince inadına yapar duruma girmiş olabilir.

üzülme canım sinirle söylemiştir.Tabi ki de senin de kıymetin vardır onda olması zaten evli olmazdınız ki. Daha yumuşak şekilde söylemeyi denesen eşine .. Belki seni anlamaya çalısır o zaman biraz ters söyleyince inadına yapar duruma girmiş olabilir.
Evet oyle oldu. Ama yinede cok kirildim...

Back
X