Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

hoşbuldumm:)evet ya sabah da erken kalkacam ya uykum kaçar böyle..daha doğrusu aklım dolu olunca kolay uyuyamıyorum

hoşbuldumm:)evet ya sabah da erken kalkacam ya uykum kaçar böyle..daha doğrusu aklım dolu olunca kolay uyuyamıyorum

yatınca düşünmemeye çalış bnde öyle yatınca en greksiz şeyler gelir aklıma ama snradan siyahı düşünüyorum zihnim boş oluyo şıp diye uyuyorum valla

Son düzenleme:
yatınca düşünmemeye çalış bnde öyle yatınca en greksiz şeyler gelir aklıma ama snradan siyahı düşünüyorum zihnim boş oluyo şıp diye uyuyorum valla

oh süpermiş:)ne güzel maşallah uyuyabiliyosan.. evet ya çok gereksiz şeyleri büyütüyorum sanırım fazla takıyorum herşeyii.kendimi yoruyorumm.

bende varım kızlar canı sıkkın benimde zaten bi düzelmedi

inşallah düzelir herşey istediğin gibi olur.burda tanımıyoruz birbirimizi ama gerçekten herkes iyi olursa pozitiflik yayılıyo zaten.ama çok kişii böyleyiz yani neden bilmiyorumm .ne eksikk,ne fazla acaba..negatifliği kolay çekiyoruz galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…