- Konu Sahibi LadyMarmelad
-
- #2.501
Hepsi ayrı dert ya her bi detayla uğraşman gerek çok yorucuAma sonunda büyük ödül var
Ne aldın dökül bakayım
Bi de kalp pasta yapsana benimkinin çok hoşuna gitmişti kendim yapmamfanatik galatasaraylı
gs stordan 2 tane kısa kollu t-shirt aldım
aynen aynenunuturuz bütün yorgunluklarımızı inşallah balayında
tatlı telaş bunlar bi o kadar da eglenceli aslında
Bi de kalp pasta yapsana benimkinin çok hoşuna gitmişti kendim yapmam
Öyle tabi hiç biri sıkıcı şeyler değil ama benim bi huyum var istediğim şey olmayınca herkese hayatı zindan ederim. O yüzden benim için bayağı stresli geçer o günler sanırım
yaptım yapmam mı üstünde de seni seviyorum iyi ki varsın yazıyoo
kuzenimle yaptk bugünden
Süpppper iyi haberlerini heyecanla bekliyorum. Görüşemezsek msj at bana merak ederim
tamam cnm
gazamız mübarek ola inşallahhhhh
hoşgeldiiin naptııın kııızzzz
o kadar cirkef olma kızBi de kalp pasta yapsana benimkinin çok hoşuna gitmişti kendim yapmam
Öyle tabi hiç biri sıkıcı şeyler değil ama benim bi huyum var istediğim şey olmayınca herkese hayatı zindan ederim. O yüzden benim için bayağı stresli geçer o günler sanırım
Ders çalıştımm bacımm sen napıyon
dizi izledm öyleee vakit geçirdim işte
o kadar cirkef olma kız
kaynanan der sonra nerden bulduk biz bu gelini
olur inşallah istediklerimiz hayırlısıyla ya
herkes elinden geldıgınce ugrasacagından emınım o yuzdn problem yok canım
merhaba hoşgeldınbiz tanışmadık ama
ohh ne güzell benim yerimede izlee
Kaynanam beni nasıl seviyo zaten şaşkınım. Mesela benimkiyle kavga ediyoruz ben kaynanamla konuşurken onu kötülüyorum kaynana hep benden yana bana laf söyletmiyo benimkine de gidip kızıyo gidip lunna'dan özür dilemezsen hakkımı helal etmem fln diyoKendim gibi gelinim olsa çocuğu kurtarma çabasında olurdum Gerçi çocuğunu benden başkasının çekmyceğini biliyo ondan beni kaçırmamaya çalışıyo bence
slm kizlar bende yeni sayilir bir hafta oldu üyeyim simdi burdayimkimseyle tanismadim
Kaynanam beni nasıl seviyo zaten şaşkınım. Mesela benimkiyle kavga ediyoruz ben kaynanamla konuşurken onu kötülüyorum kaynana hep benden yana bana laf söyletmiyo benimkine de gidip kızıyo gidip lunna'dan özür dilemezsen hakkımı helal etmem fln diyoKendim gibi gelinim olsa çocuğu kurtarma çabasında olurdum Gerçi çocuğunu benden başkasının çekmyceğini biliyo ondan beni kaçırmamaya çalışıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?