Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Son düzenleme:
Arkamdan ne konuşuyorsunuz lan , yokluğumu fırsat bilip dedikodumu yapmışsınız bakıyorum da ..
Hepinizin canına okumaya geleceğim,az sabredin !

Kızlar , nasıl bir üç gün geçirdiğimi bi ben bilirim birde Rabbim .
Askerim beni , çok ama çok korkuttu . Neyse ki şuanlık için size güzel haberlerle dönüyorum ..
Hepinizin ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim , merak etmekte ve dedikodu yapmakta üstünüze yok lan

Laydimaymukuş,nazar ve sashamia sizlere ayrı teşekkür etmek istedim .İyi ki arkadaşımsınız iyi ki kardeşimsiniz be ..
Bu zor zamanımda ve korktuğum vakitlerde yanımda olduğunuz için Allah bin kere razı olsun sizden..

Hıı ayrıca , leydi , marga istanbula gezmeye gitti demişsin ! ALLAH kabız etmesin seni , nereye gezmeye gittim lan Apar topar istanbula çıkışım bir oldu zaten . Aceleden yanıma don almaya bile unutmuşum . Düşün yani ..

Şuan istanbuldayım .Askerimi uğurladım . İçim fazlasıyla buruk. Ama güçlü olmalıyım (=

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bana özel mesajla neler olup bittiğini anlat .

Elena ve damon ikilisinin neler yaşadığını bir özet geçe dur ,

Ben bi içeri gidip geliyorum kayınvalidemin yanına ..

Büyük ihtimalle yarın döneceğim canım , ama şimdi ayıp olmasın. Bir gün kalıp , öyle dönebilirim.

Sıkıntı yok , net var evde ..

Sen neler yaptın

dur arıcam birazdan seni
ama skype varsa gelebilirsin de
daha makbule geçer sen knuşmazsn ben anlatırım
herşeyi de beğenme psikopat gibi
bi girdim 75 beğeni yazıyo
oldum
noluyo lan dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…