- Konu Sahibi LadyMarmelad
-
- #2.681
Kız alınmadımalıştın mı buraya ? söyle bakayım ben yokken leydi ve nazar ablan sana iyi davrandı mı ?:18:
ya babam bilgisayari istiyor sonra gorusuruz kizlar
alismazmiyim.nazari tanimiyorum ama lady iyi davrandi yoklugunda
slm kızlar benim de canım çok sıkılıyor.bugün öylesine dolandım sitede ama sizi görmemişim,iyi oldu beni de alın aranıza.
Küfür etme
La sus abla olucan bir de. Kardeşinle ağız dalaşına girme bakayım
Bunlar sana bişi yaparsa gel bana söyle tamam mı .
Bunlarla sadece ben baş edebiliyorum
slm kızlar benim de canım çok sıkılıyor.bugün öylesine dolandım sitede ama sizi görmemişim,iyi oldu beni de alın aranıza.
heyyyyyyyy allahıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben gidiyorm laaaannnn tam dizi modundayım bi bakyım diye girmiştim
akşam görüşürzzzzzzzz :80:
Kaybol dostumiyi seyirler ..
topik sana emanet
arkamdan knuşan...
dedikodu yapma ayık ol
hoş bulduk canım
selam herkese :))
Naber ? Keyifler nasıl ?
Aleykumselam canım. Hoşgelsin naber ?
hoş bulduk canım
selam herkese :))
nasılsınnnnnnn :44:
merhaba canımmmm napıyosn
Arkamdan ne konuşuyorsunuz lan , yokluğumu fırsat bilip dedikodumu yapmışsınız bakıyorum da ..
Hepinizin canına okumaya geleceğim,az sabredin !
Kızlar , nasıl bir üç gün geçirdiğimi bi ben bilirim birde Rabbim .
Askerim beni , çok ama çok korkuttu . Neyse ki şuanlık için size güzel haberlerle dönüyorum ..
Hepinizin ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim , merak etmekte ve dedikodu yapmakta üstünüze yok lan
Laydimaymukuş,nazar ve sashamia sizlere ayrı teşekkür etmek istedim .İyi ki arkadaşımsınız iyi ki kardeşimsiniz be ..
Bu zor zamanımda ve korktuğum vakitlerde yanımda olduğunuz için Allah bin kere razı olsun sizden..
Hıı ayrıca , leydi , marga istanbula gezmeye gitti demişsin !ALLAH kabız etmesin seni , nereye gezmeye gittim lan Apar topar istanbula çıkışım bir oldu zaten . Aceleden yanıma don almaya bile unutmuşum . Düşün yani ..
Şuan istanbuldayım .Askerimi uğurladım . İçim fazlasıyla buruk. Ama güçlü olmalıyım (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?