Çankaya Kız Öğrenci Yurdu

elax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2007
21
1
88
Ankara
Arkadaşlar büyük emekler sonucu bu yıl Ankara'da çok istediğim bir fakülteye yerleştim. Ama kalacak yer sorunum var her öğrenci gibi. Ailem en uygununun Çankaya belediyesine ait kız öğrenci yurdu olduğunu düşünüyor ama benim içim çok rahat değil.
Bu yurtta kalan yada bilgisi olan varsa nasıl bir yer olduğu konusunda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ev, özel yurt hepsini düşünüyorduk ama ailem ne olduysa orası olsun diye ısrarcı.

Odalar kaç kişilik, fiyat, yemek vs bu bilgileri biliyor musun ?

resim falan gördün mü?

Ailenle bir gün hem bu yurdu hem de diğer seçenekleri araştırsanız iyi olur gözünüzle görmüş olursunuz.

ben de cok fazla emek vererek ankarada istediğim bölümü kazandim hersey güzel olcak falan saniyodum ama siikintilar bitmiyo gercekten.

devlet yurdu bana göre değil pek uyumlu bi insan değilim basvuru bile yapmadim.
özel yurt olarak kafama yatan defne kiz yurdu oldu.

ücretleri cok fazla ama yapcak bisey yok ben yillik 8.500 vericem mesela, 15bine kadar cikan yurtlar da var.

Odalar kaç kişilik, fiyat, yemek vs bu bilgileri biliyor musun ?

resim falan gördün mü?

Ailenle bir gün hem bu yurdu hem de diğer seçenekleri araştırsanız iyi olur gözünüzle görmüş olursunuz.

Resim olarak sadece binanın dış cephesi var başka görsel bir şey yok. Cinnah Caddesindeymiş sanırım. Başka da bir şeyini bilmiyorum. Yarın gidip bakmayı düşünüyoruz.
Orada kalan nasıl bir yer olduğunu bilen olsaydı keşke :18:

Evet sıkıntılar asıl şimdi başlıyormuş :44: Bir düzene oturana dek devam sıkıntıya arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…