Yaklasik 2 senelik evliyim 6 ay kadar normal yolla korunmam oldu bebek istiyoruz ama olmuyor doktor rahim filmi cektirmemi istedi sizce ne yapmaliyim acikcasi kptu bisey cikar diye de korkuyorum
Yaklasik 2 senelik evliyim 6 ay kadar normal yolla korunmam oldu bebek istiyoruz ama olmuyor doktor rahim filmi cektirmemi istedi sizce ne yapmaliyim acikcasi kptu bisey cikar diye de korkuyorum
Merhaba ezgiNdm .. naptin çektirdi mi filmi onu soruyu önce. Ve kendimi de sizlerle paylaşıyor ben rahim filmde çektirdim. histereskopide ( Rahime kamera ile bakma ) da yaptırdım . Birkaç ameliyat atlattım. İki aşılama yaptırdım tutmadı . Şimdide tüp bebek yaptırıyorum.
Emin ol korma gerektiricek hiç birşey yok . Biz kızlar cesaretliyizdir. Kendimizi biliriz . İyisallah en kisa zamanda hiç birşeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın tatlım.
Kizlar cektirmedim bazi aksakliklar old ve ertelendi suan yeni toparlanma surecinde.benek isteyip istememe konusunda da iyice kararsizlastim çevremde erken yasta hamile olan ve dogum yapan arkadaslarimi gordukce uzaklaşıyorum bu dusunceden iyice