CANLAR KİMYASAL GEBELİK YAŞAYIP HEMEN GERİ HAMİŞ OLAN ANNELER BURAYA💖

Amin ins canim ya yok nedende icime bi ferahlik geldi umursamiyom artik ama hamile gibiyim 23 u adet olmam lazim ama artik pes ettim gibi kiz bi sakinlik geldi bana tovbe yarabbim dua etmekten baska carem yok diyip biraktim artik

Mslh canim darisi bizlerre ins senin gibi olabilirim testde yap.ak istemiyorum bir hafta beklicem bayramda yaparim eger olmassam adet cifte bayram yasarim belki rabbim büyük kun fe yekun

Geçmiş olsun canim, Rabbim yerini sağlıkla doldursun inşallah tez vakitte.
Ne ilacı kullanıyordunuz da bıraktınız?
Sanırım henüz adet olmadığınız icin degerler sıfırlamamıştır o yüzden belirtileriniz oluyordur.

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Progestan 100mg sabah akşam kullanıyordum
Ecoprin günde 1
Folibol günde 1 kez kullanıyordum

Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Progestan 100mg sabah akşam kullanıyordum
Ecoprin günde 1
Folibol günde 1 kez kullanıyordum
Canım değerin tam adet olunca sıfırlanacak ve belirtiler de kaybolacak doğal olarak.
Ama üzülme Rabbim inşallah tez vakitte yerine sağlıklarını verir.
Ben de kimyasaldan 2ay sonra hamile kaldım üstelik kimyasalım tüp bebekti doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın demişti tam 2.kez tüp bebekte dondurulmuş embriyolari koyduracakken normal yolla hamile kaldim cok şükür Rabbime.
Dua ve sabırla inşallah yerine sağlıklı bir evlat nasip edecek Rabbim.

Yarın tekrar geri Dr a gideceğim en son 100 den 88 e düşmüştü Dr dış gebelik tehlikede var takipte kalacağız dedi inşallah iyi olur korkuyorum biraz lütfen dua edin
Rabbim senide bebegini de korusun canim ins bisey olmaz sana tutunmusdur ama rmevladan her gelene mecburen eyvallah diyoruz verende o alanda o bende gecen ay düşük yaptim tutunamadi bana bebegim ama olsun ins yine olur sende üzülme her serrin altinda hayir aramak lazim bi git bakalim ne dicek dr buraya yaz ins seninledir yavrun

Sonuçlarınız ne oldu kızlar??????????????Bende bu ay hamileyim derken beta değerim düştü.Pazartesi 26'ya kadar düşmüşken bugün tekrar 39 olmuştu.Çok şaşkınım. Sıfırlanmasını bekliyorken bu normal mi? Kimyasala razı olmuşken dış gebelik şüphesi içimi kemiriyor.Kanamam yoğun olmamakla beraber devam ediyor.Ağrım sancım falan yok.Yarın doktordan randevum var.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayırdır inşallah ne oldu ne dedi doktor??

Dıs gebelik deildir ins doktor ne dedi betanin dusup geri yukselmesi nedenmis kimyasal da bole bisey olmaz ins bebem seninledir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…