• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar lütfen bakar mısınız

Benim daha 2 günüm var bide göğüslerim de acıyor olsam da bu belirsizlik bitse testlere asla güvenim kalmadı
Benim 3 gün kaldı adete ama sancım var göğüslerim de ağrımaya başladı yavaş yavaş adet olacağım sanırım dün cok fazla akıntım oldu böyle beyaz süt kesiği gibi

Düştü mü sonucunuz e nabıza

Ya kızlar asılama dpo 9. Gün asılama oldum bu ay bi test yapayım dedim , ama içimde hiç umut yok çünkü ne göğüs hassasiyeti ne baska bişey. Asırı bi adet sancısı gelip gidiyor arada yaptım sabah ilk idrarla bakın çift çizgi bariz çıktı sonradan öğlen yaptım asırı silik cıktı gece bidaha yapıyım dedim hiç cıkmadı ben artık delircem keşke gebelik testlerini yasaklasalar çünkü elimde değil kocamdan gizli test alıp yapıyorum kendimi durduramıyorum ama bakın bariz belli (test markası days dr.) Lütfen bakın bunu yasayan varmı
Kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu? Aşılama demişsiniz çatlatma iğnesinin etkisi de 10/12 gün sürüyor o yüzden den de çift çizgili çıkmış olabilir 🥹 ama umarım hamilesinizdir 🙏🏻bn de tüp bebek le hamileyim

Kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu? Aşılama demişsiniz çatlatma iğnesinin etkisi de 10/12 gün sürüyor o yüzden den de çift çizgili çıkmış olabilir 🥹 ama umarım hamilesinizdir 🙏🏻bn de tüp bebek le hamileyim
Catlatma iğnesi kullanmadım

Yok kan vermedim zaten umudum kalmadı regl olmayı bekliyorum gecikmem olursa kan veririm

Geldim sağlık ocağına negatif maalesef:(
Çiçeğimmmm darmadağın oldun demi. Seni o kadae iyi anlıyorum ki bunu 2 3 kez yasadım ve darmaduman oldum. Ama sorun yok vazgeçmek yokk daha cok baslardayız rabbimden boşuna istemiyoruz olacak olacak canını sıkma lütfen :(

Yok kan vermedim zaten umudum kalmadı regl olmayı bekliyorum gecikmem olursa kan veririm
Merhaba sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum yaşadığınız hayal kırıklığı o kadar tanıdık ki. Benim de reglime 3 gün kala artımed kaset testim yapar yapmaz ikinci çizgi belirdi tam kırmızı değildi ama zorla görünür de değildi. Tam saniyeler içinde olunca kuruma çizgisi değildir diye düşündüm kan vermeye gittim ve negatif aldım :) şu an regl olmayı bekliyorum. İlk defa yorum yapıyorum yanlış bir yere yazmıyorumdur umarım ama yazmak istedim. İnşallah o hayal kırıklığı ile benim gibi küsmezsiniz :)

Merhaba sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum yaşadığınız hayal kırıklığı o kadar tanıdık ki. Benim de reglime 3 gün kala artımed kaset testim yapar yapmaz ikinci çizgi belirdi tam kırmızı değildi ama zorla görünür de değildi. Tam saniyeler içinde olunca kuruma çizgisi değildir diye düşündüm kan vermeye gittim ve negatif aldım :) şu an regl olmayı bekliyorum. İlk defa yorum yapıyorum yanlış bir yere yazmıyorumdur umarım ama yazmak istedim. İnşallah o hayal kırıklığı ile benim gibi küsmezsiniz :)
Merhaba ben regl oldum maalesef:) bundan böyle de test yapmayacağım spora başladım kafamı düzeltmem lazım ama umudumu yitirmedim sizde yitirmeyin tüp bebek istiyorum inşallah ümidim ilk önce rabbimden sonra tüp bebekten :)

Back
X