- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
Hayır canım benim e nabıza düşmemiş hala hastaneyi de aradım bu gün öğleden sonra onaylanır düşer dedi yine düşmedi bekliyorum öyleCanım sonucun çıktı mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım benim e nabıza düşmemiş hala hastaneyi de aradım bu gün öğleden sonra onaylanır düşer dedi yine düşmedi bekliyorum öyleCanım sonucun çıktı mı![]()
Haber verirsin demi merak ettimHayır canım benim e nabıza düşmemiş hala hastaneyi de aradım bu gün öğleden sonra onaylanır düşer dedi yine düşmedi bekliyorum öyle![]()
Benim 3 gün kaldı adete ama sancım var göğüslerim de ağrımaya başladı yavaş yavaş adet olacağım sanırım dün cok fazla akıntım oldu böyle beyaz süt kesiği gibiBenim daha 2 günüm var bide göğüslerim de acıyor olsam da bu belirsizlik bitse testlere asla güvenim kalmadı
Naptın çiçeğim düştümüüü at beraber bakalımHayır canım benim e nabıza düşmemiş hala hastaneyi de aradım bu gün öğleden sonra onaylanır düşer dedi yine düşmedi bekliyorum öyle![]()
Yok canım benim ya hala düşmediNaptın çiçeğim düştümüüü at beraber bakalım
Tabi vereceğim de inşallah bir e nabıza düşerseHaber verirsin demi merak ettim![]()
İnşallah canımTabi vereceğim de inşallah bir e nabıza düşerse![]()
O çıkmıştır bilerek vermiyorlar sağlık ocağına gidin diye neyse az kaldı yarın pzt nasıl olsaTabi vereceğim de inşallah bir e nabıza düşerse![]()
İnşallah canım
Geldim sağlık ocağına negatif maalesefO çıkmıştır bilerek vermiyorlar sağlık ocağına gidin diye neyse az kaldı yarın pzt nasıl olsa
Hayır sağlık ocağına geldim de dediğim gibi negatif dedi anlamış değilim ciddenDüştü mü sonucunuz e nabıza
Kaç çıktıHayır sağlık ocağına geldim de dediğim gibi negatif dedi anlamış değilim cidden
Hayırlısı olsun canım sıkma canını vardır bunda da bi hayr mübarek günde dualarımızı unutmayalımGeldim sağlık ocağına negatif maalesef![]()
Kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu? Aşılama demişsiniz çatlatma iğnesinin etkisi de 10/12 gün sürüyor o yüzden den de çift çizgili çıkmış olabilirYa kızlar asılama dpo 9. Gün asılama oldum bu ay bi test yapayım dedim , ama içimde hiç umut yok çünkü ne göğüs hassasiyeti ne baska bişey. Asırı bi adet sancısı gelip gidiyor arada yaptım sabah ilk idrarla bakın çift çizgi bariz çıktı sonradan öğlen yaptım asırı silik cıktı gece bidaha yapıyım dedim hiç cıkmadı ben artık delircem keşke gebelik testlerini yasaklasalar çünkü elimde değil kocamdan gizli test alıp yapıyorum kendimi durduramıyorum ama bakın bariz belli (test markası days dr.) Lütfen bakın bunu yasayan varmı
Catlatma iğnesi kullanmadımKan verdiniz mi sonucunuz ne oldu? Aşılama demişsiniz çatlatma iğnesinin etkisi de 10/12 gün sürüyor o yüzden den de çift çizgili çıkmış olabilirama umarım hamilesinizdir
bn de tüp bebek le hamileyim
Yok kan vermedim zaten umudum kalmadı regl olmayı bekliyorum gecikmem olursa kan veririmKan verdiniz mi sonucunuz ne oldu? Aşılama demişsiniz çatlatma iğnesinin etkisi de 10/12 gün sürüyor o yüzden den de çift çizgili çıkmış olabilirama umarım hamilesinizdir
bn de tüp bebek le hamileyim
Çiçeğimmmm darmadağın oldun demi. Seni o kadae iyi anlıyorum ki bunu 2 3 kez yasadım ve darmaduman oldum. Ama sorun yok vazgeçmek yokk daha cok baslardayız rabbimden boşuna istemiyoruz olacak olacak canını sıkma lütfenGeldim sağlık ocağına negatif maalesef![]()
Merhaba sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum yaşadığınız hayal kırıklığı o kadar tanıdık ki. Benim de reglime 3 gün kala artımed kaset testim yapar yapmaz ikinci çizgi belirdi tam kırmızı değildi ama zorla görünür de değildi. Tam saniyeler içinde olunca kuruma çizgisi değildir diye düşündüm kan vermeye gittim ve negatif aldım :) şu an regl olmayı bekliyorum. İlk defa yorum yapıyorum yanlış bir yere yazmıyorumdur umarım ama yazmak istedim. İnşallah o hayal kırıklığı ile benim gibi küsmezsiniz :)Yok kan vermedim zaten umudum kalmadı regl olmayı bekliyorum gecikmem olursa kan veririm
Merhaba ben regl oldum maalesef:) bundan böyle de test yapmayacağım spora başladım kafamı düzeltmem lazım ama umudumu yitirmedim sizde yitirmeyin tüp bebek istiyorum inşallah ümidim ilk önce rabbimden sonra tüp bebekten :)Merhaba sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum yaşadığınız hayal kırıklığı o kadar tanıdık ki. Benim de reglime 3 gün kala artımed kaset testim yapar yapmaz ikinci çizgi belirdi tam kırmızı değildi ama zorla görünür de değildi. Tam saniyeler içinde olunca kuruma çizgisi değildir diye düşündüm kan vermeye gittim ve negatif aldım :) şu an regl olmayı bekliyorum. İlk defa yorum yapıyorum yanlış bir yere yazmıyorumdur umarım ama yazmak istedim. İnşallah o hayal kırıklığı ile benim gibi küsmezsiniz :)