• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar lütfen bakar mısınız

Önceden bende yalancı pozitif aldım ama onlarda gri idi şerit bu pembe silik bilemedim 7 gün önce aynı testle yaptım tertemiz negatifti bir anda yapasım geldi test sonuç böyle oldu ilk 1 dkda bakınca net görülebiliyor buharlaşma veya şerit izi gibi değil
Naptın canımm

Hala e nabızda görünmüyor canım ya bekliyorum
E nabızda bilerek betayı göstermiyorlar bide hafta sonu girdi offff inşallah yarın öğlen çıkmış olur zaten görürsün ben kaset test yaptım negatif maalesef:( inşallah senin vardır ya

E nabızda bilerek betayı göstermiyorlar bide hafta sonu girdi offff inşallah yarın öğlen çıkmış olur zaten görürsün ben kaset test yaptım negatif maalesef:( inşallah senin vardır ya
Kaset test de yaptım çok çok silikti bende varla yok arası idi e nabızda kan tahlilimin hiçbiri yok sadece idrar testi çıkmış o kadar :(

Bu testi şimdi yaptım ama seninki gibi bence bu da yalancı pozitif 😞 neye güveneceğiz eskiden hiç böyle çıkmazdı testim direkt negatif olurdu şimdi arada kalıyoruz

Eklentiler

• IMG_1660.webp
    IMG_1660.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_1664.webp
    IMG_1664.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1673.webp
    IMG_1673.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1675.webp
    IMG_1675.webp
    11 KB · Görüntüleme: 85
Ne yazıyor askim idrardaaaa belki çıkmıştır
İdrarda hangi terimde gebelik olacağını bilmiyorum ama gebelik Hcg testi yapmamış teste doktor öyle bir terim yok çünkü canım bekliyorum hayırlısı belki de güzel haberi bekliyorumdur :(

İdrarda hangi terimde gebelik olacağını bilmiyorum ama gebelik Hcg testi yapmamış teste doktor öyle bir terim yok çünkü canım bekliyorum hayırlısı belki de güzel haberi bekliyorumdur :(
İnşallah canım inşallah enfeksiyon frlan baktılar ozaman

Bu testi şimdi yaptım ama seninki gibi bence bu da yalancı pozitif 😞 neye güveneceğiz eskiden hiç böyle çıkmazdı testim direkt negatif olurdu şimdi arada kalıyoruz
İlk 5 dkdan sonrasındanoluşan çizgiler geçerli sayılmaz canım benim kuruma çizgisidir büyük ihtimalle bizimkileri incelediysen evet var olabilir denilebilirdi üzgünüm ama benimkisi de ince pembe bir çizgi ilk dakikada görünmüştü onun gibi mesela boşu boşuna üzülmeni istemem bende aynı bekleyiş içindeyim :(

Eklentiler

• IMG_3315.webp
    IMG_3315.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_3314.webp
    IMG_3314.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3313.webp
    IMG_3313.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3312.webp
    IMG_3312.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 76
İlk 5 dkdan sonrasındanoluşan çizgiler geçerli sayılmaz canım benim kuruma çizgisidir büyük ihtimalle bizimkileri incelediysen evet var olabilir denilebilirdi üzgünüm ama benimkisi de ince pembe bir çizgi ilk dakikada görünmüştü onun gibi mesela boşu boşuna üzülmeni istemem bende aynı bekleyiş içindeyim :(
Ben de çok güvenmiyorum canım çok sağol 💐

Gebe misin canım ben az önce bakıyım dedim hani 6 cıktıgı için gebelerde yüksek çıkabilirmiş chatgbtye sor bii
Gerçekten miiii 😮 aşılama oldum testle takip ediyorum awox silik çıkarıyor ama güvenemiyorum ki işte 9 Mart kan günümm

Back
X