- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
kızlar çok dertliyim lütfen bana fikir verin
kısaca halimi özet geçeyim. 7 yıllık bir ilişkimiz var sevdicegimle, geçtiğimiz agustosta sözlendik.nişan yapmayalım dediler, ne gerek varmış masraf yapmaya.. aile arası bi yüzük takıldı işte, evimiz küçük diye kimseyi çağıramadım dogru düzgün. hani bu sitede görüyoruz ya gondollar, süslü çiçekler, tüllerle süslenmiş bohçalar... işte onların hiçbiri olmadı benim. sözde elleri bomboş geldiler, hiçbişey takmadılar bana. ne bir tepsi, ne bir bohça, hiçbişey. şimdi içim sızlıyo öyle şeyleri görünce, içimde kaldı çünkü. daha düğünümüze çok var. belki 1, belki 2 sene.. söz takıldı, bayram oldu, kaynanamdan hiçbişey görmedim. ama nişanlımla aramız çok iyi. bu tip şeyler yüzünden huzurumuzu kaçırmak istemiyorum aslında. ama bi taraftan da çok üzülüyorum. çünkü hayalimdeki gibi olmadı hiçbişey. nişan yapmayanlar onun yerine bilezik falan istiyomuş galiba. sizce napmalıyım? ne istemeliyim? kime ne diyeceğimi, kime nasıl davranacağımı şaşırdım. bir yanda mutluluğumuz sözkonusu, diğer tarafta benim özençlerim. yardım edin kızlar, ÜZÜLÜYORUM. belki çok basit konular bunlar ama, ne zaman gelin kıza getirilmiş süslü bohçalar, tepsiler, tüller görsem içim sızlıyo. (laf aramızda kaynanam inanamayacagınız kadar cimri birisi). canlarım vakit ayırıp bana fikir verirseniz çook sevinirim..