- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Yapılan bazı araştırmalarda cinsel ilişkiden sonra erkeğin vajinaya boşalttığı spermlerin sadece 2 dakika içerisinde rahim içerisine ve tüplere ilerlediği gösterilmiştir. Bu nedenle dışarı akan spermlerin ve diğer sıvıların gebeliği (hamile kalmayı) önlemesi, kısırlığa neden olması imkansızdır. Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir.merhaba kızlar bugün benim yumurtlama günümdü testde aynı çıktı çizgiler ve biz ilişkide olduk ama ben 15 20dk sonra ayaga kalktım ve benden spermler geldi daha sonra biraz agır kaldırdım hamile kala bilirmiyim böyle?bide ilişkiye girsek şimdi yinede ihtimal varmıdır?çok istiyorum hamile kalmak(
Sik sik iliski cnm. Ayaga kalkacaksin tabi ki dokulenler disinsa gidenlerde coktur. İnsAllah hamile kalirsin cnm.merhaba kızlar bugün benim yumurtlama günümdü testde aynı çıktı çizgiler ve biz ilişkide olduk ama ben 15 20dk sonra ayaga kalktım ve benden spermler geldi daha sonra biraz agır kaldırdım hamile kala bilirmiyim böyle?bide ilişkiye girsek şimdi yinede ihtimal varmıdır?çok istiyorum hamile kalmak(
canım çooook sagol yardımın için moral oldu bana İnşAllah bizimde olur bebeklerimizYapılan bazı araştırmalarda cinsel ilişkiden sonra erkeğin vajinaya boşalttığı spermlerin sadece 2 dakika içerisinde rahim içerisine ve tüplere ilerlediği gösterilmiştir. Bu nedenle dışarı akan spermlerin ve diğer sıvıların gebeliği (hamile kalmayı) önlemesi, kısırlığa neden olması imkansızdır. Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir.
İnşaAllah en kısa zamanda hamiş kalırız cnm.
Sperm kalitesi için günaşırı öneriyo drlar.
şimdi ilişkide olsa ihtimal varmıdır canım?Sik sik iliski cnm. Ayaga kalkacaksin tabi ki dokulenler disinsa gidenlerde coktur. İnsAllah hamile kalirsin cnm.
Var tabi ki iliski esnasinda esin bosalacagi vakit kalca altina yastik koy yarim saat ayaklarini dik bekle cnm.şimdi ilişkide olsa ihtimal varmıdır canım?
şimdi ilişkide olsa ihtimal varmıdır canım?
yardımına göre tşk ederim canım24 saat icinde olan her ilişkinde ihtimal çok yüksek.
Simdi de olur sabahta olur öğlende
Amin inşaAllah cnmcanım çooook sagol yardımın için moral oldu bana İnşAllah bizimde olur bebeklerimiz
Canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallah ilişkiden sonra hemen kalkma ayaklarını yukarı doğru tut bekle biraz ve tuvalete gitme hemen bide bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsinmerhaba kızlar bugün benim yumurtlama günümdü testde aynı çıktı çizgiler ve biz ilişkide olduk ama ben 15 20dk sonra ayaga kalktım ve benden spermler geldi daha sonra biraz agır kaldırdım hamile kala bilirmiyim böyle?bide ilişkiye girsek şimdi yinede ihtimal varmıdır?çok istiyorum hamile kalmak(
çok tşk ederim canım hamilesin dua et bana inşAllah bu ay olur yardımın için bidaha teşekkuürlerCanım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallah ilişkiden sonra hemen kalkma ayaklarını yukarı doğru tut bekle biraz ve tuvalete gitme hemen bide bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
çok tşk ederim canım İnşAllah bu ay olurGebelik olacak olduktan sonra....
İki hamileligimde de ne ayagimi havaya kaldirdim ne yastik koydum. Cocuk olsun diye bi cabam yoktu zaten. Baya hemen kalktim dus aldim filan...
Hic onemli degil disari cikanlar, iceri giren zerre kadar bile olsa yeter...
Allah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum. Ben ne ovulasyon testi günü bildim ne bişey çok dua ettim çokta ağladım Rabbim affetsin isyan etme sakın. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahçok tşk ederim canım hamilesin dua et bana inşAllah bu ay olur yardımın için bidaha teşekkuürler
Allah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum. Ben ne ovulasyon testi günü bildim ne bişey çok dua ettim çokta ağladım Rabbim affetsin isyan etme sakın. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah[/QUOTE
Allah gönlüne göre versin canım İnşAllah sag salim alırsln bebişini kucagınaAllah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum. Ben ne ovulasyon testi günü bildim ne bişey çok dua ettim çokta ağladım Rabbim affetsin isyan etme sakın. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Kızlarr bende bu konudan müzdaribim ya. Evet çok araştırdım bırakın bir damlasını, zevk suyundan bile hamile kalınabiliyormus bunu da biliyorum ama benim dert ettiğim bizim sayı ve hız problemimiz var. Yani normal sayı ve hızdaki spermler dışarı çıkanlar yüzünden az kalsa bile kalanlar hızla yol katediyorlar ama bizde zaten sayı az. Hızı da düşük...çok tşk ederim canım İnşAllah bu ay olur
canm iliskiden sonra belinin altına yastık koy ayağını yukarıya kaldır bi kac dak öyle bekle daha iyi gder oyleYok mu bir mucize fikri olan
Ah kuzum denememmi nerdeyse 1 saatten fazla yatıyorum ölye belim kopuyor ağrıdan. Ama en büyük dert çok özür dilerim eşim daha çıkarken hatta çıkmadan dışarı çıkıyor bir kısmı. Kalanlar da işte amuda kalkacam resmen çıkmasın diyecanm iliskiden sonra belinin altına yastık koy ayağını yukarıya kaldır bi kac dak öyle bekle daha iyi gder oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?