- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
ah canım yaa özür dilerim lafıma göre spermler geldikden sonra bi iki dk öyle kalsın eşin çıkmasın hemenAh kuzum denememmi nerdeyse 1 saatten fazla yatıyorum ölye belim kopuyor ağrıdan. Ama en büyük dert çok özür dilerim eşim daha çıkarken hatta çıkmadan dışarı çıkıyor bir kısmı. Kalanlar da işte amuda kalkacam resmen çıkmasın diye
Birde esas belinde yastık varken boşalma olması daha etkiliymiş çıkmaması için yada daha ileri gitmesi için. Ama buda fiziksel olarak baya zor görünüyor ya :)ah canım yaa özür dilerim lafıma göre spermler geldikden sonra bi iki dk öyle kalsın eşin çıkmasın hemen
yok canım zor degil ben denedim öyle daha kolay oluyor spermlerin gitmesi açısından hemde boşalma olduktan sonra spermler 2dk sonra yerine ulaşıyor endişelenme spermlerin geri gelmesi hamile kalmaya engel degil doktorlar söylüyor bunuBirde esas belinde yastık varken boşalma olması daha etkiliymiş çıkmaması için yada daha ileri gitmesi için. Ama buda fiziksel olarak baya zor görünüyor ya :)
ne kusuru canım kadınız sonuçta bilmemiz gereken şeylerNolur kusura bakmayın fazla açık konuştum yaama insan kimseye soramıyorki bunları da...
Birdaha deniyim bakalm bende :) ya normal şartlarda engel olmadgnı biliyorm ama işte evham yapıyorm hızımız az sayımız az bide sıvılaşma süresi fazla olunca ilerlemesi normal kişilere göre daha zor diye üzülüyorum..yok canım zor degil ben denedim öyle daha kolay oluyor spermlerin gitmesi açısından hemde boşalma olduktan sonra spermler 2dk sonra yerine ulaşıyor endişelenme spermlerin geri gelmesi hamile kalmaya engel degil doktorlar söylüyor bunu
ileri haraket kaç sizde?bizdede ileri haraket 20% bu ay keçibuynuzu pekmezi içti eşim bende sogan kürü bakalm nolcak)Birdaha deniyim bakalm bende :) ya normal şartlarda engel olmadgnı biliyorm ama işte evham yapıyorm hızımız az sayımız az bide sıvılaşma süresi fazla olunca ilerlemesi normal kişilere göre daha zor diye üzülüyorum..
17 canım bizimileri haraket kaç sizde?bizdede ileri haraket 20% bu ay keçibuynuzu pekmezi içti eşim bende sogan kürü bakalm nolcak)
hapda içmiş keçibuynuzda faydası olur İnşAllah tez zamanda hamile kalırsın ne zamandır deniyorsunuz?17 canım bizimeşim de dr un verdiği bir hap kullanıyor birde keçib. Pekmezi içiyor. Birdaha ölçtürmedik son durumu bilmiyorum .
Cnm şırınga neden sagliksiz olsun bence çok mantikli hizlica yapılırsa.Kızlarr bende bu konudan müzdaribim ya. Evet çok araştırdım bırakın bir damlasını, zevk suyundan bile hamile kalınabiliyormus bunu da biliyorum ama benim dert ettiğim bizim sayı ve hız problemimiz var. Yani normal sayı ve hızdaki spermler dışarı çıkanlar yüzünden az kalsa bile kalanlar hızla yol katediyorlar ama bizde zaten sayı az. Hızı da düşük...
Hatta bir de sıvılaşma süresi de normalden çok uzun..
Bide üstüne çoğu dışarı çıkıyor e haliyle ihtimal varsa bile çok çok azalıyor off.. Başka yapılabilecek bir çözüm yolu yokmudur bunun acaba...
Forumda şırınga kullananlar varmışsağlıksız olmadığını düşünsem resmen deniycek duruma geldim artık valla.. Tıkaç takıcam ilişkiden sonra artık
Dr esine ilac falan vermedi mi? Keciboynuzu kuru diyorlar birde hic denediniz mi?Birdaha deniyim bakalm bende :) ya normal şartlarda engel olmadgnı biliyorm ama işte evham yapıyorm hızımız az sayımız az bide sıvılaşma süresi fazla olunca ilerlemesi normal kişilere göre daha zor diye üzülüyorum..
Canm valla nebileyim ya sağlıksız spermler de ileri gittiği için sıkıntı yaratır falan diyorlar hiçbi bilgim yok oyüzden de cesaret edemiyorum. Enfeksiyon kaparsam bide onla uğraşmıyım dedim:)Cnm şırınga neden sagliksiz olsun bence çok mantikli hizlica yapılırsa.
Birde farkli pozisyonlar deneyin elbet akmadığı bir tane bulursunuz
Verdi canım kullanıyor pekmezi de onuda. 1 ay fln oldu başlayalı bakalım inşaallah faydası olur.Dr esine ilac falan vermedi mi? Keciboynuzu kuru diyorlar birde hic denediniz mi?
İnşaallah canım. Bende yapabileceklerimi yaptım hsg çekildim prolaktini düşürdüm buay bakalım hayırlısı. 8_9 ay oluyor niyetine gireli ama eşim sürekli iş seyahatinde oyuzden bazı aylar denk getiremedik yumurtlama günlerini. Öylede bir derdimiz varhapda içmiş keçibuynuzda faydası olur İnşAllah tez zamanda hamile kalırsın ne zamandır deniyorsunuz?
Az daha sabir 3 aydan gecermis bekle bakalim :)Verdi canım kullanıyor pekmezi de onuda. 1 ay fln oldu başlayalı bakalım inşaallah faydası olur.
Hayırlı olsn canım. Zamanı gelmiş demekki. Benim korkum değerlerimiz düşük olduğu için normal kişilere göre şansımızın az olması. Ama dediğin gibi yeterki Rabbim ol desin.. Ben de o anı bekliyorum artkk ..Ah canımm. Eşimle yumurtlama gününe 2 gün varken beraber olduk korunmasız. Ben ilişki biter bitmez wc ye gittim,hiç beklemedim. Çoğu çıktı gitti zaten benden, Ama Rabbim verecek ya hani nasip etti. Tek seferden ve böyle yarım yamalak bir ilişkiden bile. Yeter ki ol desin.. Ayrıca 2.5 senedir de korunuyordum.
İnşaallah canım cok sağol bu ay zaten yum. Günlerini fln da takip etmiyorum akışına bıraktk hayırlısıyla...Az daha sabir 3 aydan gecermis bekle bakalim :)
Hayırlı olsn canım. Zamanı gelmiş demekki. Benim korkum değerlerimiz düşük olduğu için normal kişilere göre şansımızın az olması. Ama dediğin gibi yeterki Rabbim ol desin.. Ben de o anı bekliyorum artkk ..
Allah razı olsun canım. Cümlemize inşaallah.Ama sen yine de ayaklarını da kaldır yastık ta koy, her bünye farklıdır. Dilerim güzel Rabbim sana en kısa zamanda hamileliği nasip etsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?