canlarım bi bakın lütfen

ah canım yaa özür dilerim lafıma göre spermler geldikden sonra bi iki dk öyle kalsın eşin çıkmasın hemen

ah canım yaa özür dilerim lafıma göre spermler geldikden sonra bi iki dk öyle kalsın eşin çıkmasın hemen
Birde esas belinde yastık varken boşalma olması daha etkiliymiş çıkmaması için yada daha ileri gitmesi için. Ama buda fiziksel olarak baya zor görünüyor ya :)

Nolur kusura bakmayın fazla açık konuştum ya ama insan kimseye soramıyorki bunları da...

Birde esas belinde yastık varken boşalma olması daha etkiliymiş çıkmaması için yada daha ileri gitmesi için. Ama buda fiziksel olarak baya zor görünüyor ya :)
yok canım zor degil ben denedim öyle daha kolay oluyor spermlerin gitmesi açısından hemde boşalma olduktan sonra spermler 2dk sonra yerine ulaşıyor endişelenme spermlerin geri gelmesi hamile kalmaya engel degil doktorlar söylüyor bunu

Birdaha deniyim bakalm bende :) ya normal şartlarda engel olmadgnı biliyorm ama işte evham yapıyorm hızımız az sayımız az bide sıvılaşma süresi fazla olunca ilerlemesi normal kişilere göre daha zor diye üzülüyorum..

ileri haraket kaç sizde?bizdede ileri haraket 20% bu ay keçibuynuzu pekmezi içti eşim bende sogan kürü bakalm nolcak)

ileri haraket kaç sizde?bizdede ileri haraket 20% bu ay keçibuynuzu pekmezi içti eşim bende sogan kürü bakalm nolcak)
17 canım bizim eşim de dr un verdiği bir hap kullanıyor birde keçib. Pekmezi içiyor. Birdaha ölçtürmedik son durumu bilmiyorum .

17 canım bizim eşim de dr un verdiği bir hap kullanıyor birde keçib. Pekmezi içiyor. Birdaha ölçtürmedik son durumu bilmiyorum .
hapda içmiş keçibuynuzda faydası olur İnşAllah tez zamanda hamile kalırsın ne zamandır deniyorsunuz?

Cnm şırınga neden sagliksiz olsun bence çok mantikli hizlica yapılırsa.
Birde farkli pozisyonlar deneyin elbet akmadığı bir tane bulursunuz

Dr esine ilac falan vermedi mi? Keciboynuzu kuru diyorlar birde hic denediniz mi?

Cnm şırınga neden sagliksiz olsun bence çok mantikli hizlica yapılırsa.
Birde farkli pozisyonlar deneyin elbet akmadığı bir tane bulursunuz
Canm valla nebileyim ya sağlıksız spermler de ileri gittiği için sıkıntı yaratır falan diyorlar hiçbi bilgim yok oyüzden de cesaret edemiyorum. Enfeksiyon kaparsam bide onla uğraşmıyım dedim:)

hapda içmiş keçibuynuzda faydası olur İnşAllah tez zamanda hamile kalırsın ne zamandır deniyorsunuz?
İnşaallah canım. Bende yapabileceklerimi yaptım hsg çekildim prolaktini düşürdüm buay bakalım hayırlısı. 8_9 ay oluyor niyetine gireli ama eşim sürekli iş seyahatinde oyuzden bazı aylar denk getiremedik yumurtlama günlerini. Öylede bir derdimiz var

Ah canımm. Eşimle yumurtlama gününe 2 gün varken beraber olduk korunmasız. Ben ilişki biter bitmez wc ye gittim,hiç beklemedim. Çoğu çıktı gitti zaten benden, Ama Rabbim verecek ya hani nasip etti. Tek seferden ve böyle yarım yamalak bir ilişkiden bile. Yeter ki ol desin.. Ayrıca 2.5 senedir de korunuyordum.

Hayırlı olsn canım. Zamanı gelmiş demekki. Benim korkum değerlerimiz düşük olduğu için normal kişilere göre şansımızın az olması. Ama dediğin gibi yeterki Rabbim ol desin.. Ben de o anı bekliyorum artkk ..

Ama sen yine de ayaklarını da kaldır yastık ta koy, her bünye farklıdır. Dilerim güzel Rabbim sana en kısa zamanda hamileliği nasip etsin tatlım

Ama sen yine de ayaklarını da kaldır yastık ta koy, her bünye farklıdır. Dilerim güzel Rabbim sana en kısa zamanda hamileliği nasip etsin tatlım
Allah razı olsun canım. Cümlemize inşaallah.
Evet evet devam onlara tabi. Türk kahvesi ilişkiden önce hızı artırıyormuş onuda deniycem. Sadece gün sayıp heves etmiycem. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıcam inşaallah. Tevekkülün vakti geldi sanırım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…